• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunmasız geçen kaçıncı ayda hamile kaldınız? neler denediniz

Ben 12.ayımda hamile kaldım. Kısmetse Cuma günü keseyi göreceğiz.
Yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girmekten başka birşey yapmadık açıkçası.
Ben kendim ile ilgili tüm testleri yaptırdım, herşey yolundaydı.
Bu ay eşim test yaptıracaktı. Ona göre yol çizecektik.Hatta aşılama ve tüp bebek fikrine alışmıştım. Gerek kalmadı çok şükür.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
28 günde bir adet görüyorum. Adetimin sadece 12. günü ilişki yaşayabildik. Daha sonraki günler eşimle bir tartışma yaşayıp küstük :-) Ve sanıyorum ki böylelikle riskli günleri boş geçirmiş olduk. Belki de 12. günden önceydi yumurtlamam bilemiyorum artık. Bu ay da tutmadı diye hissediyorum. Bunda da vardır bir hayır ne yapalım. Sizin de gebeliğiniz çok yeni, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla :nazar::KK46:

28 günde bir adet görüyorum. Adetimin sadece 12. günü ilişki yaşayabildik. Daha sonraki günler eşimle bir tartışma yaşayıp küstük :-) Ve sanıyorum ki böylelikle riskli günleri boş geçirmiş olduk. Belki de 12. günden önceydi yumurtlamam bilemiyorum artık. Bu ay da tutmadı diye hissediyorum. Bunda da vardır bir hayır ne yapalım. Sizin de gebeliğiniz çok yeni, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla :nazar::KK46:

Teşekkür ederim canım , darısı başına. Kısmet , belli de olmaz :KK76: ben bu ay migrenim tuttu , çok kuvvetli bir kriz ilacım var onu alacağım diye öylesine yaptım test, inanamadım. Aynı dakka 3 gebelik 1 ovulasyon testi yaptım. Yine inanmadım. testlerin hepsini toplu almıştım, ya bu parti komple bozuksa diye eczaneden başka marka aldım birde onu yaptım. :oha: O da çift çizgi olunca kan verdim :) Keseyi göremeden hala inanasım gelmiyor :)

Bu arada bende 28 günde 1 adet oluyordum ve 12.gün yumurtlama oluyordu. Sende de olabilir :skandal:

Teşekkür ederim canım , darısı başına. Kısmet , belli de olmaz :KK76: ben bu ay migrenim tuttu , çok kuvvetli bir kriz ilacım var onu alacağım diye öylesine yaptım test, inanamadım. Aynı dakka 3 gebelik 1 ovulasyon testi yaptım. Yine inanmadım. testlerin hepsini toplu almıştım, ya bu parti komple bozuksa diye eczaneden başka marka aldım birde onu yaptım. :oha: O da çift çizgi olunca kan verdim :) Keseyi göremeden hala inanasım gelmiyor :)
Bu arada bende 28 günde 1 adet oluyordum ve 12.gün yumurtlama oluyordu. Sende de olabilir :skandal:
Bende yumurtlama belirtileri vardı canım az çok anlayabiliyorum, ama yumurtanın ne zaman çatladığını bilemiyorum :KK49:
Diğer iki başarısız gebeliğimde hep adet sonrası hamile kaldım ama hangi günlerdi hatırlayamıyorum. Ayy hadi inşallah diyelim o zaman, eğer hamile kaldıysam beklenen doğum tarihleri sizinki ile yakın olur benimde :spor: Bir de tam doğum günümde olurmuş 25 Martta, ne güzel bir hediye olur bana :KK68: Hayal kurmak bedava işte... Sol kasığım bir tuhaf bayadır, çekiliyor gibi, gergin gibi anlayamıyorum sızlıyor resmen. Bir de belim ağrıyor, başka da birşeyim yok. Biraz daha geçsin de test yapıcam ben de... Hayırlısı olsun hakkımızda:dua:

Hiç belli olmaz herşey nasip işi bir bakmıssın hamilesin :anneadayı:

Bende yumurtlama belirtileri vardı canım az çok anlayabiliyorum, ama yumurtanın ne zaman çatladığını bilemiyorum :KK49:
Diğer iki başarısız gebeliğimde hep adet sonrası hamile kaldım ama hangi günlerdi hatırlayamıyorum. Ayy hadi inşallah diyelim o zaman, eğer hamile kaldıysam beklenen doğum tarihleri sizinki ile yakın olur benimde :spor: Bir de tam doğum günümde olurmuş 25 Martta, ne güzel bir hediye olur bana :KK68: Hayal kurmak bedava işte... Sol kasığım bir tuhaf bayadır, çekiliyor gibi, gergin gibi anlayamıyorum sızlıyor resmen. Bir de belim ağrıyor, başka da birşeyim yok. Biraz daha geçsin de test yapıcam ben de... Hayırlısı olsun hakkımızda:dua:

Ay hadi inşallah, çok mutlu olurum :) Sana da güzel bir hediye olur.
İnşallah olmuştur, inşallah bu sefer sağlıkla gelişir :dua:

5. ayda hamile kaldım ama 3 ay sonra kaybettim.
5 aydır da deniyoruz.nasip kısmet artık.

ada_aras ada_aras benim 13cu ayda dusugum olmusdu klomenle hamile kalmişdim.duşuk oldu o ay igne falan vuruldum parça kalmişdi temizıensin diye.ekimde duşuk oldu kasim başi kontrole gittigimde yumurta goruldu ultrasonda 13mm falandi boyutu.doktorum bu aybkorunmam gerektigini soyledi.bense korunmadim ne de olsa kolay gebekalamiyordumki fakat 24kasim gunu adet olmam gerekiyordu şansima test yaptim ve aninda çift cizgi çikti :) beklemedigim bir anda mucizemi verdi Allahim.pcosluyum bide.dogum yapanadek inanamadim:) kizim agustosda 1yaşina basicak inşallah. Dilerim gonlundekini Allah verir anne olursun sen ve dileyen herkes ❤

Kızlar klomen ve catlama iğnesiyle hamile kalan varmı ilk ayımdı buay ama adet oldum malesef dün ikinci ay deneyip denememe konusunda kararsızım sizce ne yapmam gerek hamile kaldıgınız ay siz ne yapmıstınız ve nekadardır cocuk istiyorsunuz

Kızlar klomen ve catlama iğnesiyle hamile kalan varmı ilk ayımdı buay ama adet oldum malesef dün ikinci ay deneyip denememe konusunda kararsızım sizce ne yapmam gerek hamile kaldıgınız ay siz ne yapmıstınız ve nekadardır cocuk istiyorsunuz
Canım bi sağlık sorunun falan mı vat neden iğne düşünüyorsun?
Ben 5.ayımda hamile kaldım ama 12.haftada kaybettim.şimdi de 5 aydır deniyorum bat 17 ağustos.

Canım bi sağlık sorunun falan mı vat neden iğne düşünüyorsun?
Ben 5.ayımda hamile kaldım ama 12.haftada kaybettim.şimdi de 5 aydır deniyorum bat 17 ağustos.
Eşim bes ay önce varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi ama harekei pek iyi değil doktoru ilaç verdi onları kullanıyor benim bildiğim bir sorunum yok herşeyim normal rahim filmi çektirmedim sadece onun dısı herşey normal bir seneden fazladır deniyoruz olmadı

Ben 4 yil hap kullandim sonra adetim normale donsun diye bu yilin basinda hapi biraktim prezervatif kullandik. Sonra bi kez prezervatifsiz deneyelim dedik ben nasil olsa bisey olmaz dedim ama hemen tuttu ilk denemede

Back