• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunmasız geçen kaçıncı ayda hamile kaldınız? neler denediniz

arkadaş çevremde evli çocuksuz bi benim gördügüm zaman seviyorum hoşumada gidiyo bu kez daha bi stres yapıyorum benim neden olmuyo die canım sıkılıyo:27:

Canım bilmiyorum faydası olmuşmudur ama benimde yaşasaydı
bebeğim 10 haftalık olacaktı şuan 7,5 haftalıkken kalbi durdu :14:
hamile kalmadan önce midem ağrıyo diye sürekli
bal ve tarçın karışımı yiyordum bide eşime sürekli
kahve yapıp içiriyordum belki faydası olmuştur tabi
Rabbim istemezse yaprak bile kımıldamaz ama umut işte:18:

canım bende senin gibiydim 3 ay, 4ay geçti. acaba olmayacak mı derken 5.ayda hamile kaldım. hiç moralini bozup, stres yapma. zamanını bekliyodur. bu arada yumurtlama günlerine uydum. ilişkiden sonra bacaklarını duvara yaslamanı tavsiye ediyorum. hadi hayırlısı

Canım bilmiyorum faydası olmuşmudur ama benimde yaşasaydı
bebeğim 10 haftalık olacaktı şuan 7,5 haftalıkken kalbi durdu :14:
hamile kalmadan önce midem ağrıyo diye sürekli
bal ve tarçın karışımı yiyordum bide eşime sürekli
kahve yapıp içiriyordum belki faydası olmuştur tabi
Rabbim istemezse yaprak bile kımıldamaz ama umut işte:18:

haklısın kısmet herşey çok geçmiş olsun sanada takrar kısmet eder rabbim inşllh hamile kalırsın. bende bal, pekmez, polen takviyesi yapıyorum bu ay eşime kızıyo ama yapacak bişey yok :)) istiyosak yapacak patronu benim bu işin dimi :))

canım bende senin gibiydim 3 ay, 4ay geçti. acaba olmayacak mı derken 5.ayda hamile kaldım. hiç moralini bozup, stres yapma. zamanını bekliyodur. bu arada yumurtlama günlerine uydum. ilişkiden sonra bacaklarını duvara yaslamanı tavsiye ediyorum. hadi hayırlısı

inşllh canım inşllh bu ay ii haberler alırım. senin adınada çok sevindim .çok beklemeden bebişine kavuşmuşsun darısı balışıma :)

inşallah olur arkadaşım sakın stres yapma.Ben bebeğim 6 haftalıkken düşük yaptım.sonra tekrar regli olmadan hamile kadım.
şimdi bir 7 aylık bir kızm var.bende çok stres yapmıştım ama oldu çok şükür hemde düşükten hemen sonra.
yumurtlama dönemini iyi takip et ve o zmanlarda ilişki olmasına yoğunlaş.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 1 saat hiç kalma yerinden.sonra güzel haberleri alıcan inşallah.

günaydın kızlar :16:
yazıyı görünce tam benlik konu dedim 3 yıllık evliyim doğal yollarla korunduk benim alerjim var hap falan kullanmıyorum sanırım bugün regli olucam ondan sonrada bizde çocuk için çalışmalara başlayacağız hemen olurmu diye bende çok heyecanlanıyorum :52:

haklısın kısmet herşey çok geçmiş olsun sanada takrar kısmet eder rabbim inşllh hamile kalırsın. bende bal, pekmez, polen takviyesi yapıyorum bu ay eşime kızıyo ama yapacak bişey yok :)) istiyosak yapacak patronu benim bu işin dimi :))

İnşallah en yakın zaman da sevinçli haberini
alırsın canım benim Allah kimseye yaşatmasın evlat acısnı
Allahım yardımcın olsun

inşallah olur arkadaşım sakın stres yapma.Ben bebeğim 6 haftalıkken düşük yaptım.sonra tekrar regli olmadan hamile kadım.
şimdi bir 7 aylık bir kızm var.bende çok stres yapmıştım ama oldu çok şükür hemde düşükten hemen sonra.
yumurtlama dönemini iyi takip et ve o zmanlarda ilişki olmasına yoğunlaş.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 1 saat hiç kalma yerinden.sonra güzel haberleri alıcan inşallah.

Canım bende kürtajdan sonra hiç korunmadım
ama bi yandan da korkuyorum tekrar o acıyı yaşarsam diye :14:
Allahım yardımcım olsun canım Evladınıda sana bağışlasın
:nazar:

yumurtlama dönemini iyi takip et ve o zmanlarda ilişki olmasına yoğunlaş.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 1 saat hiç kalma yerinden.sonra güzel haberleri alıcan inşallah.[/QUOT

gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşşlh. bende deniyorum yastık fln ama kısmet işte nazlı bizim bebiş biraz galiba:)

günaydın kızlar :16:
yazıyı görünce tam benlik konu dedim 3 yıllık evliyim doğal yollarla korunduk benim alerjim var hap falan kullanmıyorum sanırım bugün regli olucam ondan sonrada bizde çocuk için çalışmalara başlayacağız hemen olurmu diye bende çok heyecanlanıyorum :52:

inşllh hemen olur olmazsada stres yapma benim gibi doktorlar 1 yıl süre verin kendinize diyo ama işte dayan dayanabilirsen hakkımızda hayırlısı

inşllh hemen olur olmazsada stres yapma benim gibi doktorlar 1 yıl süre verin kendinize diyo ama işte dayan dayanabilirsen hakkımızda hayırlısı

inşallah canım hayırlısı.takip edicem seni.önerilere tecrübelere ihtiyacım var :16:

İnşallah en yakın zaman da sevinçli haberini
alırsın canım benim Allah kimseye yaşatmasın evlat acısnı
Allahım yardımcın olsun

amin canım allah hayırlısı neyse onu versin kaderimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşicaz.

İnşallah arkadaşım tek dileğim sağlıklı ve hayırlı olması
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın AMİN

İnşallah arkadaşım tek dileğim sağlıklı ve hayırlı olması
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın AMİN

amin amin amin kız olsun erkek olsun farketmez hayırlı bir evladım olsun tek isteğim bu allahtan:(

inşllh canım inşllh bu ay ii haberler alırım. senin adınada çok sevindim .çok beklemeden bebişine kavuşmuşsun darısı balışıma :)

2 kuzum var. benimde sonuncu zorladı strese soktu beni 5.ayda oldu. şimdi oğlum 3,5 yaşında, kızım da 2,5 aylık. Rabbim nasip eder inşallah.

Korunmayı bıraktğım ilk ay kaldım ama malesef düşük yaptım.Düşükten sonra 3.ayda tekrar hamile kaldımçok şükür şimdi kızım kucağımda.Rabbim çok bekletmeden sana da nasip etsin inşallah.

kızlarr bizde korunmayı bıraktığımız da 3 ay olmadı ama ben cok stres yaptım her ay hamileyim kesin dedim ama olmadı gun asırı yapıyoduk ve 4 ay olduğunda bu ay olursa olur olmazsa seneye kalır dedim işlerden dolayı o ay bi kere yaptık hamile kalmışım
benim size sölemek istediğim kafanıza takmayın ne kadar düşünürseniz olmuyor benim öle oldu vee suan 26 haftalık hamileyim inşallah en yakın zamanda sağlıklı birsekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız kafanıza takmayınn :))

korunmasız geçen 2. ayımda hamiş kaldım.
halbukı bu kadar cabuk beklemıyordum.
çünkü adetım düzensizdi.kendimi bildim bileli hıç gunumde olmadım hep 10 ileriye atıyordu.
iltihap vardı doktor hap vermişti.
ilk bır yıl kesin beklerim hemen kalamam dıyodum hep.
nolur nolmaz eşimekeçi boynuzu pekmeziiçirdim. 1 ay içti.
bende incir kürü yapacaktım sonra dedim incir yiyim bari. gittim incir aldım iyisinden.
15 gün her gün 4-5 tane incir yedim adetım düzene girsin dıye.
ve sonra rabbim aratmadan verdi şükürler olsun.

Back