• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunmasız geçen kaçıncı ayda hamile kaldınız? neler denediniz

kızlarr bizde korunmayı bıraktığımız da 3 ay olmadı ama ben cok stres yaptım her ay hamileyim kesin dedim ama olmadı gun asırı yapıyoduk ve 4 ay olduğunda bu ay olursa olur olmazsa seneye kalır dedim işlerden dolayı o ay bi kere yaptık hamile kalmışım
benim size sölemek istediğim kafanıza takmayın ne kadar düşünürseniz olmuyor benim öle oldu vee suan 26 haftalık hamileyim inşallah en yakın zamanda sağlıklı birsekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız kafanıza takmayınn :))

evet katılıyorum bende ilk 2 ay olacakmıydı oldumu ya olmassa deyıp gun aşırı hep birlikte olduk.
üstüne düştüm çok ya olmassa dıye kaygılandım hep.
sonrakı ay işlerım çok yoğundu. haftada bir beraber olabıldık ve takmadım hiç kafama ve o ay oldu:49:

korunmayı bıraktğım ilk ay kaldım ama malesef düşük yaptım.düşükten sonra 3.ayda tekrar hamile kaldımçok şükür şimdi kızım kucağımda.rabbim çok bekletmeden sana da nasip etsin inşallah.

inşllh canım allah bebeklerini sana bağışlasın uzun ömürler versin banada nasip etsin inşllh:))

Korunmayı bıraktğım ilk ay kaldım ama malesef düşük yaptım.Düşükten sonra 3.ayda tekrar hamile kaldımçok şükür şimdi kızım kucağımda.Rabbim çok bekletmeden sana da nasip etsin inşallah.

AMİN CANIM İNŞLLH ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN:emir_bebek:

evet katılıyorum bende ilk 2 ay olacakmıydı oldumu ya olmassa deyıp gun aşırı hep birlikte olduk.
üstüne düştüm çok ya olmassa dıye kaygılandım hep.
sonrakı ay işlerım çok yoğundu. haftada bir beraber olabıldık ve takmadım hiç kafama ve o ay oldu:49:

iş yoğunluğu fln farketmiyoki bana:((( iş hayatım boyunca en yoğun günlerimi geçiriyorum ama farketmiyo akşam uykumdan çalıyorum yine düşünüyorum delimiyim neyim bilmiyorum :37:

tek isteğim eşimle oratk bir meyvamız(çocuğumuz) olması. birbirmizi çok seviyoruz çok zor zamanlar geçirdik ama sevgimizde zerre kadar eksilme olmadı. eşim babasız büyümüş çok küçükken kaybetmiş babasını yokluğunu çok hissetmiş ve bir çocuğumuz olursa onunla ilgili çok güzel planları var ve zaman geçtikçe üzerimdeki baskı artıyo ve kendimi suçlu hissetmeye başlıyorum bir an evvel olsun istiyorum inşllh allah aratmaz bir an evvel kavuşurur bebeğimize bizi:49:

gözün aydın sağlıkla kucağını alırsın inşllh bebeğini. bu ay testle hareket etcem ve fazla takmamaya çalışıcam başarırım umarım dua edin lütfen her isteyen için:)

İnşallah canım allahım gönlünüze göre versin inşallah..
Sakın kafaya takmayın,ben korunmayı bırakmıştım ama kendime 1 sene vermiştim..ertesi ay reglim gecikince şok oldum,daha geç bekliyordum çünkü..Aklımda fikrimde hemen tutacağı yoktu...O yüzden hiiç takmayın derim,geleceği varsa zaten gelecektir...hayırlısı olsun..

benimde ilk ay oldu..olmaz 3-4 ay uğraşırız diyordum.çünkü daha önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ama nasip işte hemencik beklemediğim anda oluverdi..bende şaşırdım:34:sanırım beklememek planlamamak gerekiyor...

benimde ilk ay oldu..olmaz 3-4 ay uğraşırız diyordum.çünkü daha önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ama nasip işte hemencik beklemediğim anda oluverdi..bende şaşırdım:34:sanırım beklememek planlamamak gerekiyor...

gözün aydın arkadaşım haklısın takmamak gerek ama olmuyo başaramıyorum ben bu ay denicem inşşh başarırım:)

merhaba kızlar

benim bir sorum olacak yukarıdada yazdığım gibi :))

korunmayı bırakalı 4 ay oldu ve hala hamile kalmadım nedeni ne olabilir? ilk 3 ay adet tarihlerim şaşmıştı şimdi yeniden düzene girmeye başladı. bu ay ovulasyon testi kullanıcam sizce düzensizleşen adetimin düzene girmesi bir işaret mi ? artık iice paranoyak oldum acabalarla geçiyor günlerim çok mutsuzum:((((:14:

benden tavsiye kimseye bebek dusunuyoruz artik deme
bu insanda stres yaratiyor yersiz yere
bir de surekli bu ay birsey var mi diye soran merakli gozler insani daha cok geriyor
ikincisi akisina birak canim tabiki verimli gunlerde sIk iliski yap ama takmamaya kafani baska yone cevirmeye bak
bizde sorun olmamasina ragmen 7.ayda gelmisti ve tabiki bir zamnai var ama stres bu zamani uzatiyor sanirim benim icin oyle oldugunu dusunuyorum.

benden tavsiye kimseye bebek dusunuyoruz artik deme
bu insanda stres yaratiyor yersiz yere
bir de surekli bu ay birsey var mi diye soran merakli gozler insani daha cok geriyor
ikincisi akisina birak canim tabiki verimli gunlerde sIk iliski yap ama takmamaya kafani baska yone cevirmeye bak
bizde sorun olmamasina ragmen 7.ayda gelmisti ve tabiki bir zamnai var ama stres bu zamani uzatiyor sanirim benim icin oyle oldugunu dusunuyorum.

haklısın stres en büyük engel . kimseye (çok yakın arkadaşlarım hariç) söylemedim.aileler bile bilmiyo.bakalım kımset artık bu ay daha relaxım.umarım :26:

cnm maalesef iki üç gün daha aynı durum sürdü dün adet oldum:( ben de yerleşmedir dedim ama değil ilk çocuğumda da 2 yıl sürmüştü gene öyle mi olacak yaşım ilerliyor bir an önce hamile kalmam gerek... şimdi benm kafam iyice karıştı benim yumurtlama günlerim bu ay ne zaman ol

üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun. test al sende. dün başladım ben bakalım kısmet ne olacak bende merak ediyorum yumurtlama günlerimi. en entersan işler beni bulur bununda normal bir günde olmayacağını biliyorum. denicem bakalım olursa sende alırsın intermette eczanelere göre daha uygun fiyatı.

ben ilk çocuğumda tam 2 yıl bekledim...
sonra doktorların senin çocuğun olmaz dediği bir arkadaşım bana bir tavsiye verdi: ilişkiye girerken de ayaklarını dik ilişkiden sonra 20 dk boyunca duvara daya sonra da sağ tarafına kıvrılıp cenin pozisyonunda yat hiç kalkma 2-3 saat dedi, ben ondan önce incir kürü uygulamıştım myomum var diye, eşim de keçiboynuzu yemeye başlamıştı o ay hamile kaldım... bilmiyorum bunların ne kadar etkisi oldu ancak eşim kürü bitirememişti, ben de çok takıyordum kafaya ama bene bunlar etkili oldu.

cnm öncelikle panik yapma çünkü 4 ay çok kısa bir süre ümitsizliğe kapılmak için.bn 14 aydır bekliyorum hiç gebelik olmadı.evet gerçekten zaman uzadıkça insan daha çok kafaya takmaya ve panik yapmaya başlıyor.ama herşeyin bir zamanı var ve ne yapsak ne etsek onu değiştiremiyoruz.ama eğer gerçekten merak ediyosan sorun varmı diye dr.a gidip bir kontrolden geçebilirsin.en azından bi sorun varsa beklemeden haalletmiş olursun.Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versin.

25 yaşındaydım ve korunmayı bırakınca 15 gün içinde hamile kalmıştım (prezervatif)

şimdi ise 39 yaşındayım 2 aydır hile yapıyorum bakalım kısmet...

ben ilk çocuğumda tam 2 yıl bekledim...
sonra doktorların senin çocuğun olmaz dediği bir arkadaşım bana bir tavsiye verdi: ilişkiye girerken de ayaklarını dik ilişkiden sonra 20 dk boyunca duvara daya sonra da sağ tarafına kıvrılıp cenin pozisyonunda yat hiç kalkma 2-3 saat dedi, ben ondan önce incir kürü uygulamıştım myomum var diye, eşim de keçiboynuzu yemeye başlamıştı o ay hamile kaldım... bilmiyorum bunların ne kadar etkisi oldu ancak eşim kürü bitirememişti, ben de çok takıyordum kafaya ama bene bunlar etkili oldu.

bende yatıyorum bacakları dikiyorum ama olmadı olmadı. bahar geldi içim açlıdı kışın kasvetli havasından çıktık belki bu durumada etkisi olur :)) gözün aydın bu arada senin adına çok sevindim:16:

cnm öncelikle panik yapma çünkü 4 ay çok kısa bir süre ümitsizliğe kapılmak için.bn 14 aydır bekliyorum hiç gebelik olmadı.evet gerçekten zaman uzadıkça insan daha çok kafaya takmaya ve panik yapmaya başlıyor.ama herşeyin bir zamanı var ve ne yapsak ne etsek onu değiştiremiyoruz.ama eğer gerçekten merak ediyosan sorun varmı diye dr.a gidip bir kontrolden geçebilirsin.en azından bi sorun varsa beklemeden haalletmiş olursun.Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versin.

amin canım allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin. dr gittim gebelik düşünmeden önce sorun yok dedi. 1yıl dene olmazsa daha detaylı inceleme yaparız dedi. ama kendiniz 1 yıl denemelisiniz dedi. ama bende 1 yıl beklicek sabır yokki. çok istedğim herşeye geç kavuştum kıymetini bildim.buda öle olcak galiba hayırlısın hakkımızda:(

25 yaşındaydım ve korunmayı bırakınca 15 gün içinde hamile kalmıştım (prezervatif)

şimdi ise 39 yaşındayım 2 aydır hile yapıyorum bakalım kısmet...

39 geç bir yaş değil ama çok ara vermiş olmanın etkisi oluyor olabilir. yumurtalıklarda kendini programlıyomuş dr sölemişti her ay çatlayıp atıldıkları için normale dönmeleri uzun sürebilir demişti. her ay şansın biraz daha artar dedi. ilk ay %10 2.ay %20 gibi.

amin canım allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin. dr gittim gebelik düşünmeden önce sorun yok dedi. 1yıl dene olmazsa daha detaylı inceleme yaparız dedi. ama kendiniz 1 yıl denemelisiniz dedi. ama bende 1 yıl beklicek sabır yokki. çok istedğim herşeye geç kavuştum kıymetini bildim.buda öle olcak galiba hayırlısın hakkımızda:(

eğer sorun yoksa o zaman biraz daha bekle cnm.dediğim gibi gerçekten endişelenmek için çok erken.kafaya takma.ben inanıyorumki en geç 3 ay içinde olucak senin iş.:34:

eğer sorun yoksa o zaman biraz daha bekle cnm.dediğim gibi gerçekten endişelenmek için çok erken.kafaya takma.ben inanıyorumki en geç 3 ay içinde olucak senin iş.:34:

azın bal yesin desem sorun olmaz heralde :))) inşllh canım

buraya daha önce de yazmıştım ben de yaşadıım için bu konulara karşı yakınlık duyuyorum.arkadaşlar insana korunmayı bıramadan hemen hamile kalacak gibi geliyor ve kalamadıkça da ister 1 ay geçsin ister 5 insan panikliyor direk.yumurtlama günlerinize tabiki dikkat edin ama bence illa gün aşırıya gerek yok olacaksa o ay 1 kere yapsan oluyor.bir kere olsun demiyorum ama gün aşırı birliktelik insanı bıktırıyor biz de öyle oldu şahsen çünkü yapmak zorunda olduğumuz için yapıyorduk canımız istediğinden değil.ama hamile kaldığım ay ramazandı ve nerde gün aşırı tüm ay boyunca 3-4 kez olduysa ancak ve ben çoğu defa ayağa kalkmamak için sabahın köründe kalkıp banyo yapardım ama o ay hiç yapmadım.çünkü spermler çok hızlı zaten buna çok gerek yok ama siz yine yatın bir sürü.demek istediğim şu hayatınızın odak noktası yapmayın biliyorum zor ben bunu beceremedim ve tam 15 ay kendimi yiyip bitirdim bebeğim 16. ayda bana geldi bir de bu sürede benden sonra düşünüp hamile kalan tam 5 arkadaşım vardı bunlar sadece çok yakın çevrem sürekli görüştüğüm insanlar akraba eş dostu saymıyorum bile.onlara sevinirken kendim için ağlardım hep ama çok şükür kızımı kucaklamama sadece 1 ay kaldı belki daha bile az.inşallah bekleyen herkes tez zamanda bu mutluluğa erişir.

evet o kadar haklısın ki stres işi bitiriyo zaten.. Rabbim hep umudun tükendiği, bu ay olmaz dendiği zaman veriyo yavrusunu herkese. çünkü stresi bırakmış oluyolar.

Back