Merhaba arkadaslar,
Ben 19.06.2010 da evlendim ve ondan sadece maalesef bir hafta önce korunma yöntemleri icin
Kadin Doktoruna gitmistim, birkac yöntem sordum, daha önce bazi arkadaslardanda duymustum, 3aylik bir igne varmis, yaptiriyormussunuz ve 3ay koruyormus ama maalesef 3ay boyuncada regl olmuyormussunuz. Regl olmayacagimida tesadüf igneyi yaptirdiktan sonra doktorun yardimcisindan ögrendim.
Dogruyu söylemek gerekirse, Doktorumdan hic memnunda degilim.
Ama igneyi yaptirdim birkere is isten gecti yani.
Su ana kadar memnundum yalniz gecen hafta cumadan beri kanamalarim basladi.
Ilk önce korktum, tam hafta sonuna denk geldigi icin doktoruma ulasamadim, ertesi hafta pazartesi hemen doktorumu aradim sordum, neden ve ne icin oluyor diye.
Normalde olmamasi gerektigini ve kanamalarim gecmezse haftaya kontrole ugramam gerektigini söyledi.
Cok sorumsuz bir doktorum var ve kanamalarim hala devam ediyor.
Benim korkum ignenin korumamis olabilecegi ?
(Biraz uzun oldu maalesef) ama...bu konuyla ilgili tecrübesi olan varmi?
Lütfen yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.
Simdiden cok tesekkürler
Selamlar
Betül
Ben 19.06.2010 da evlendim ve ondan sadece maalesef bir hafta önce korunma yöntemleri icin
Kadin Doktoruna gitmistim, birkac yöntem sordum, daha önce bazi arkadaslardanda duymustum, 3aylik bir igne varmis, yaptiriyormussunuz ve 3ay koruyormus ama maalesef 3ay boyuncada regl olmuyormussunuz. Regl olmayacagimida tesadüf igneyi yaptirdiktan sonra doktorun yardimcisindan ögrendim.
Dogruyu söylemek gerekirse, Doktorumdan hic memnunda degilim.
Ama igneyi yaptirdim birkere is isten gecti yani.
Su ana kadar memnundum yalniz gecen hafta cumadan beri kanamalarim basladi.
Ilk önce korktum, tam hafta sonuna denk geldigi icin doktoruma ulasamadim, ertesi hafta pazartesi hemen doktorumu aradim sordum, neden ve ne icin oluyor diye.
Normalde olmamasi gerektigini ve kanamalarim gecmezse haftaya kontrole ugramam gerektigini söyledi.
Cok sorumsuz bir doktorum var ve kanamalarim hala devam ediyor.
Benim korkum ignenin korumamis olabilecegi ?
(Biraz uzun oldu maalesef) ama...bu konuyla ilgili tecrübesi olan varmi?
Lütfen yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.
Simdiden cok tesekkürler
Selamlar
Betül