Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yas kac? Geri cekilme bir korunma yontemi degildir karsidaki kisi umursamiyorsa siz korunsaydiniz iliski deniyorsunuz sonucta olacak en sonunda birlesme biliyorsunuz sizde umursamamamissiniz. Birlesme denemesi sirasinda bile hamile kalanlar oluyor.

Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Merhabalar.
Bende yeni evlendim bu konularda çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla geri çekme bir korunma yöntemi değil. Yani eşin veya partnerin zamanında dışarı çıkmaz ise hamile kalma durumun ortaya çıkabilir. Yani olay tamamen karşı tarafın iradesine bağlı oluyor.

Sevgilin seni terk etmesin diye korunmasız ilişki yaşar, hamile kalırsan kürtaj olursun zorunlu, ne olacak yani! Yeter ki erkeksiz kalma 🤗
Bana kalırsa sevgilisi Zorunlu'yu kaçırmamak için korunmasız ilişkiye giriyor. Zorunlu çalışacak, beyefendi yan gelip yatacak. Çocuğa da anası bakar artık. Kimden kötü?

Biz devamli o sekilde korunuyoruz hic istemedigim hamilelik söz konusu olmadi
Bu şekilde korunan kuzenim 3.ye gebe şuan. Doktor nasıl korunuyorsn diye sormuş. geri çekilme yöntemiyle demiş bizimki. Doktorun verdiği cevap sen daha çok çocuk getirirsin 🤷
Bi anlık zamanını kaçırsa olanlar oluyor malesf

Bu şekilde korunan kuzenim 3.ye gebe şuan. Doktor nasıl korunuyorsn diye sormuş. geri çekilme yöntemiyle demiş bizimki. Doktorun verdiği cevap sen daha çok çocuk getirirsin 🤷
Bi anlık zamanını kaçırsa olanlar oluyor malesf
Kucuk bebegimde var insallah buyumeden hamile kalmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X