- 11 Ağustos 2021
- 281
- 470
- Konu Sahibi womaninlove
Merhaba kızlar. Son zamanlar sürekli "korundum ama hamileymişim" konularından sanırım çok etkilendim. Anksiyetem de var bazen bir konuya takınca kafamdan atamıyorum. En büyük korkularımdan biri plansız gebelik. Bu yüzden normalde çift korunma yapıyorduk fakat sonra benim bir rahatsızlığımdan dolayı düzenli ilaç kullanmam gerekti ve dkhyı doktor kontrolunde kestik. Sadece prezervatif ile korunuyoruz. Ama gerçekten her kurala uyarak, sonra kontrol ederek vs..
Yani bu sitede hiç yok mu biz korunuyoruz ve hamile de kalmadım diyen? Herkes mi korunmasına rağmen hamile kalıyor? Hayır bir de bir konuda hap kullanan hamile kalıyor bir konuda prezervatif kullanan, biri spiralle... Seçenek de kalmadı ki
Biraz içimi rahatlasın istiyorum.. Her seye uyarak kullandığımızda bütün korunma yöntemleri yüksek oranda korunma sağlar değil mi? Yani bu kadar da yaygın olamaz kaza vs diye dusunmek istiyorum...
Yani bu sitede hiç yok mu biz korunuyoruz ve hamile de kalmadım diyen? Herkes mi korunmasına rağmen hamile kalıyor? Hayır bir de bir konuda hap kullanan hamile kalıyor bir konuda prezervatif kullanan, biri spiralle... Seçenek de kalmadı ki
Biraz içimi rahatlasın istiyorum.. Her seye uyarak kullandığımızda bütün korunma yöntemleri yüksek oranda korunma sağlar değil mi? Yani bu kadar da yaygın olamaz kaza vs diye dusunmek istiyorum...