İnsan böyle bir durumda kendisini düşünüyor ilk once hormonu al hazırlan iptal olsun. maddi ve manevi olarak hayal kırıklığı.
Ama tüm dünyayı sarmış bir virüs var ülkemizde vakaların hızla arttığı bir dönemdeyiz. vakaların artmaması için evde kalın diye bas bas bağırıyor herkes. Bu durunda bencil davranmadan ayak uydurmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Olcak bitecek evde yatacağız nasılsa diye basit düşünmeyin. evden dışarıya adım attığımız an risk oluşturuyoruz. Kullandığımız ilaçlar bağışıklığı zayıflatıyor. Allah korusun bir hastalık durumunda ilaç kullanma şansınız yok. Aslında burda merkezler sizlerin sağlığını düşünüyor. pozitifi gördükten sonrada doktor kontrolü şu bu herşey kısıtlanıyor. Ben ptesi gittim kalp atışını duyamadım sadece gördüm. doktor bir daha gitmemem için vajinal usg yaptı görelim kalbi diye. Yani sürekli diken üzerinde bu süreç geçmiyor. Belki kan tahlilinizi yaptırmaya bile gidemeyecek durumda olacak şartlar birkaç gün içinde.
Kısaca evet zor böyle hayal kırıklığı ama detaylı olarak düşünmek gerekiyor herşeyi. Şartlar iyileşince inanın sizde pozitif düşüneceksiniz ve sürecinize olumlu katkı yapacaksınız