Üzerinde her yazan yazılar bizim hastalığımizın bir bulgusu değil diye düşünüyorum benim kan değerlerimde düşüklük varmış hemşire arkadaşım öyle demişti doktorun yanına gittik yoo gayet guzel kansızlık vs de yok dedi şok olmuştum eğer sende birşey olsa doktor üzüleceksin vs diye soylememezlik yapmaz. Acil durum olsa müdahale eder. Biliyorum bende senin gibiyim inanki günlerim ölüm korkusu ile geçiyor hergun kalbimi kafaya takmişim öleceğim diye korkuyorum ama geçmiyor seni çok iyi anlıyorum Bizim akrabalarından birinin damar tıkanıklığı vardi bı gün öyle bı göğüs ağrısı yaşadım ki kolum uyuştu göğsüme masaj yapa yapa uyuya kalmışım dedi sonra kardiyoloji ye randevu almis 3 4 gün sonraya EKG de ve testlerde çıkmış zaten kalpte sorun olduğu anjiyoya alındı damarın 1 tanesi tikalıymış sadece anjiyo ile açılmayınca bay pas oldu 10 senedir iyi MaşAllah geçenlerde gene kolum.uyusuyor gene gideyim dedi bak baya oldu gitmedi cok şükür bişey olmadı yemesine de dikkat etmez. Rabbim işte olsa ona bişey olurdu ama umursamıyor bile Bu vesvese inanki iyi olacağız