• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronada halıları yıkamaya vermek?

Yaz temizliği yapıcağım için ramazan sonrası verdim bugün azcık ferah olsun ev dedim. İyi bir yıkamacıya verin ben yorgan bile verdim işini bilem bir yer olsun

Aynen, hali problem resmen, ne kadar temizlesem icime sinmeyen tek eşya...keske hepsini kaldirabilsem ama olmuyor iste..yalniz o yıkamaci olayi bir iluzyon onu soyliyim, 2 yil once en son yikamacidan gelen halimi denemek icin supurdum ve haznedeki pisligi gorunce karar verdim artik yollamam, daha pis geliyor yikamacidan
Evet hali benim için de problem şöyle halklarini lekesiz pırıl pırıl tuatanlara hayran oluyorum.bahsettiğiniz supurgenin modeli neydi.istahim kabardı suan ☺

Bir halı yıkamacı eşi olarak kesinlikle verilmeli diyorum çünkü onlar bu dönemde çok onem veriyorlar ve haftada iki kere elemanları ve kendisi korona testi icin hastaneye gidiyorlar zorunluymuş . Ve geldikten sonra halınız poşetten çıkarıp havalandırıp domra sirkeli suyu fısfıs şişelerine koyup halınızın iki yüzüne sıkabilirsınız ama emin olun onlarda hem arabayı hem yıkama kurutma paketleme yerlerini dezenfektan etiriyorlar korkulacak birsey yok zaten halılar deterjanla yıkanıyor bir sürü işlemden geciyor paketlenirken de dezenfekte ediyorlar evde kirli kalmasından iyidir gelincede poşetlerini eldivenle çıkarın çöp poşetine koyup agzını baglayıp balkonda bekletin hemen dışarı atabiliyorsanızda atar gelir ellerinizi güzelce yıkarsınız .
9yumurta maç maç maç maç sonucu hayatını bab
Evet hali benim için de problem şöyle halklarini lekesiz pırıl pırıl tuatanlara hayran oluyorum.bahsettiğiniz supurgenin modeli neydi.istahim kabardı suan ☺
Canim animal pro aldim ben ama yine de iyice arastirin, evde çocuk hayvan var mi, alerjik birey var mı, senin beklentilerin neler...iyice bakip karar vermek lazim, bu alet bana uydu ama yanlis yonlendirmek istemem, bi dunya para veriyoruz ve sonra evde koycak yer bulamiyoruz sonucta...saglikla kalın

9yumurta maç maç maç maç sonucu hayatını bab

Canim animal pro aldim ben ama yine de iyice arastirin, evde çocuk hayvan var mi, alerjik birey var mı, senin beklentilerin neler...iyice bakip karar vermek lazim, bu alet bana uydu ama yanlis yonlendirmek istemem, bi dunya para veriyoruz ve sonra evde koycak yer bulamiyoruz sonucta...saglikla kalın
6 yaşında bir oğlum var .Aynen dedigin gibi oldu yakinimin tavsiyesiyle bilindik bir markanın hali yikamasini aldım çok da pahalıydı ama hiç memnun kalmadım kenarda duruyor baktıkça sinir oluyorum hassasiyetin için teşekkür ederim

verdim ustunden 20 gun gecti bile hali yikaniyor zaten neden sakinca olsunki hadi cok kafaya takarsaniz bekletin iki uc gun sermeyin

Back
X