- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Mesajlarınızı silmişsiniz sanırım ondan ceza almışsınızdır yasak çünkü mesaj silmek. Kim neden şikayet etsin sizi?Ya şu hayatta ne de çoooook zavalli aciz insanlar varmiş neden şikayet edip hesabimi kapattiniz gokyuzu benim zavalli misiniz siz de benim yaziklarimi sikayet edip hesabimi kapattiniz elinize ne gecti ben dedim de sabahina kadin dogurdu mu aciyorum size yaptiklarinizdan dolayi sikayet ettiniz ya da bi sekilde ne yaptiniz 10 dakika sonra hesabim kapandi orda haber bekledigm arkadaslarim vardi zavalli aciz insanlar diyecek hicbisrseyyyy bulamiyorum size cooook aciyorum
Mesajlarınızı silmişsiniz sanırım ondan ceza almışsınızdır yasak çünkü mesaj silmek. Kim neden şikayet etsin sizi?
Denemeye bu ay başladım olmadı ..Bakalım daha ne kadar olmayacak hemen kalamayabiliyorsun..Bunu göz önünde bulundur
Zaten senin için Hayırlı Olmayan bişeyi Rabbim Vermez Rahat Ol
Eğer ruh üflendi ve saati geldiyse
Korunsanda olacak korunmasanda ..
Daha Saati gelmediyse
Korunsanda olmayacak korunmasanda..
Kul Plan yaparken Kader gülermiş ..
Yok bu o değil gkyz adlı üyeymis borcu varmış ayrıca issiz kalabilirlermiş ama yinede hamile kalmış. Suriyeli kafasıHani burda üyeler hakkında konu açıp saydıran üye bu galiba. Simdi ikinci üyelikten bu hesabı da kapanacak haberi yok. Hem kurallara uyma, sobra bize saydir.iyimis
Ayrıca hemen olacak diye bir kaide yok diyenlere de şok oluyorum ben ilk ay gebe kaldım hem de tek tüple. Nasipse oluyor.
Yok bu o değil gkyz adlı üyeymis borcu varmış ayrıca issiz kalabilirlermiş ama yinede hamile kalmış. Suriyeli kafası
herşey nasip ve imtihandan ibaret..
korunduğu halde hamile kalanların sayısıda çok..
korunmayı bıraktığı ilk gün hamile kalanlarda çok..
hatta bir arkadaşım hem iğne hem ilaç kullanıyordu. eşide korunuyordu ama sonuç evlendi 3. ay hamile olduğunu öğrendi hiç beklemiyorken.
Bu konuya yorum yapmış kendisi. Bakacak durumu olmayanlarin çocuk yapmasını onlara benzetiyorum ben ibret alacaklarına örnek alıyorlarHa, o konuyu görmedim heralde. Suriyeli kafalı demeyelim de. Bilinçsiz ebeveynlik diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?