- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Ekonomi sadece ulkemiz icin degilki dunya geneli bir sikintidan bahsettim neyi hayretler icinde okuyosunuz ki ben fikrimi soyledim hu kadar abartilicak bir durummu var
Su anda hamile olanlara dogurma mi diyoruz ki? Yeni deneyecek insanlara zorluklarini anlatiyoruz. Halihazirda dogmus olan cocuklarimiza olmadi geri koy yerine diyecek halimiz yok ya,kac cocugumuzun oldugunun ne onemi var? Benim bir cocugum var 4,5 yasinda,ozel sektor calisaniyim,ne zaman ise baslayacagim belli degil,patron gel calis derse gidecegim mecburen ve cocugu birakacak yer yok. Tek basima olsam alir onlemimi ise giderim,ama cocuk olunca onu ne yapacagini dusunuyor insan. Alin bakin copsuz uzum degiliz,dunyaya gelmis olan bile ekstra onlem isterken hic dogurmamis olana ertele biraz demek en mantiklisiCok merak ediyorum şu cocuk dogurma diyenlerin kaç cocugu var kendileri de mi cocuksuz aileler burda akil veriyolar arkadas 28 yasinda ne kadae beklesjn ne zaman buyutsun siz de dogurmayin ve dogurma derseniz anlarim ama dogurup bide ya bu dunyaya cocuk olmaz dogurma demeniz ilginc hamile olup bile dogurma diyosunuz peki arkadas ne yapsin cocuksuz ona bakarsaniz yarin bi kaza da bile ölebiliriz fani degilmi arkadasin 5 cocugu yokya 6.yi duusunuyorum desinde ya dogrma diyelim hic cocugi yok ve 1 tane cocuk istiyor ne kadar abarttinizzz
Arkadaşım sen kararını vermişsin gibi aslında çok bişe yazmaya gerek yok ama mademki sormuşsun yazcam. 28 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim. Biz de bir süre korunduk. Evliliğin tadını çıkarmak maddi olarak biraz daha rahatlamak vs.için . Benim etrafımda da geleneksel düşünen bak çoçuğun olmaz diyen çok oldu ama hiç kulak asmadım ve denediğim 2.ayda hamile kaldım çok şükür. Hamile kaldığımda korona felan yoktu. Durum şuan ki gibi olsaydı kesinlikle bikaç ay daha ertelerdim. Tabiki nasip işi ama akıl mantık diye bişey var. Hamileliğin ilk zamanları sürekli doktora gitme ihtiyacı duyuyorsun. Beta hcgydi, keseydi, kalp atışıydı, düşük tehlikesiydi vs... Durum malum ne kadar tehlike olduğumuz aşikâr. Şu dönemde bile bile hamilelik planlamak kesinlikle doğru bir karar değil diye düşünüyorum.haklsınız...
bahaneler sıralansaydı şimdi bizler olmazdık. savaş zamanında osmanlıda doğumlar oluyormuş. eskiden insanların yiyecek ekmeği zor buluyorken hatta yokken 5 6 çocukları varmış. ama o zaman her kadında az da ebelik ruhu varmış şimdi oda kalmadı.. hastaneden başka seçenk yok
korunduğu halde hamilelik ihtimali her zaman var hangi yöntem olursa olsun ihtimal var.korunup hamile kalanlarda var çokça
31 yaşındayım. 3 senelik evliyim . Çocuğum yok. Çünkü korunuyorum. Şu karışıklıkta kimseye de önermiyorum.Cok merak ediyorum şu cocuk dogurma diyenlerin kaç cocugu var kendileri de mi cocuksuz aileler burda akil veriyolar arkadas 28 yasinda ne kadae beklesjn ne zaman buyutsun siz de dogurmayin ve dogurma derseniz anlarim ama dogurup bide ya bu dunyaya cocuk olmaz dogurma demeniz ilginc hamile olup bile dogurma diyosunuz peki arkadas ne yapsin cocuksuz ona bakarsaniz yarin bi kaza da bile ölebiliriz fani degilmi arkadasin 5 cocugu yokya 6.yi duusunuyorum desinde ya dogrma diyelim hic cocugi yok ve 1 tane cocuk istiyor ne kadar abarttinizzz
Canım maalesef çocuk psikolojisi kötü insan kendini yarım hissediyor millet yüzünden ..evet zaten evlendik evleneli sonra olmaz siz görürsünüz tehditleri alıyoruz...
Cok merak ediyorum şu cocuk dogurma diyenlerin kaç cocugu var kendileri de mi cocuksuz aileler burda akil veriyolar arkadas 28 yasinda ne kadae beklesjn ne zaman buyutsun siz de dogurmayin ve dogurma derseniz anlarim ama dogurup bide ya bu dunyaya cocuk olmaz dogurma demeniz ilginc hamile olup bile dogurma diyosunuz peki arkadas ne yapsin cocuksuz ona bakarsaniz yarin bi kaza da bile ölebiliriz fani degilmi arkadasin 5 cocugu yokya 6.yi duusunuyorum desinde ya dogrma diyelim hic cocugi yok ve 1 tane cocuk istiyor ne kadar abarttinizzz
Uygunsuz bir sey yazmissinizdir banlamistir yoneticiler. Haber beklediginiz arkadaslarinizla ban sureniz dolunca gorusursunuz,simdi bu hesabiniz da kapatilir ,banlaninca ikinci uyelik almak yasak cunkuYa şu hayatta ne de çoooook zavalli aciz insanlar varmiş neden şikayet edip hesabimi kapattiniz gokyuzu benim zavalli misiniz siz de benim yaziklarimi sikayet edip hesabimi kapattiniz elinize ne gecti ben dedim de sabahina kadin dogurdu mu aciyorum size yaptiklarinizdan dolayi sikayet ettiniz ya da bi sekilde ne yaptiniz 10 dakika sonra hesabim kapandi orda haber bekledigm arkadaslarim vardi zavalli aciz insanlar diyecek hicbisrseyyyy bulamiyorum size cooook aciyorum
Ya şu hayatta ne de çoooook zavalli aciz insanlar varmiş neden şikayet edip hesabimi kapattiniz gokyuzu benim zavalli misiniz siz de benim yaziklarimi sikayet edip hesabimi kapattiniz elinize ne gecti ben dedim de sabahina kadin dogurdu mu aciyorum size yaptiklarinizdan dolayi sikayet ettiniz ya da bi sekilde ne yaptiniz 10 dakika sonra hesabim kapandi orda haber bekledigm arkadaslarim vardi zavalli aciz insanlar diyecek hicbisrseyyyy bulamiyorum size cooook aciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?