- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Niyetim tartışmak değil sadece düşüncelerimi söylemek istiyorum ben de. O sebeple yazıyorum size. İstemediği, hazır olmadığı o süreçte çocuk olsa iyi mi olacaktı arkadaşınız için? Bu mantıkla insan korunmaz zaten. Ben 2 yıl dkh kullandım, bana da belki olmayacak diyenler oldu ama zaten o süreçte kati şekilde çocuk istemiyordum. İlacı bıraktıktan sonra 1 sene bekledim hamile kalmak için. Ama hiç pişman olmadım korunduğuma. İhtimalleri düşünerek korunmayı bıraksaydım, hiç hazır olmadığım halde hamile kalsaydım o psikoloji ile çocuğuma nasıl bir annelik yapabilirdim Allah aşkına? Mecburiyetten sevmek, doğurduğun için anne olmak farklı bir şey, isteyerek hamile kalmak, tüm o süreci heyecan ile geçirmek, çocuğuna o hasret ile kavuşmak farklı bir şey. Ayrıca olay eğer nasipse korunmayı bıraktıktan sonra olmaması da nasip. Sırf korunduğumuz için Allah bizi çocuk vermeyerek cezalandırır gibi bir anlam çıkarıyorum ben sizin düşüncenizden.
herşey nasip ve imtihandan ibaret..
korunduğu halde hamile kalanların sayısıda çok..
korunmayı bıraktığı ilk gün hamile kalanlarda çok..
hatta bir arkadaşım hem iğne hem ilaç kullanıyordu. eşide korunuyordu ama sonuç evlendi 3. ay hamile olduğunu öğrendi hiç beklemiyorken.
Son düzenleme: