- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Murphy kanunları olmaz olmaz pandeminin ortasında oluverir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur daha hamileligin basindasin. Simdi konusmak kolay geliyor tabi. Doguma kimse gelemeyince, hastanede virus kapma ihtimalin oldugunda da boyle konusabilecek misin acaba?Kimseye anlatmak zorunda degilim sildim yorumlari silebildgm kadar bildirim gormek istemiyorum dediklerimden pisman degilim hamile oldugum icin de alinganlik yapmiyorum bisey de icmedim gayet akli basinda bir insanim konu sahibi kendi karar vericek
Kimseye anlatmak zorunda degilim sildim yorumlari silebildgm kadar bildirim gormek istemiyorum dediklerimden pisman degilim hamile oldugum icin de alinganlik yapmiyorum bisey de icmedim gayet akli basinda bir insanim konu sahibi kendi karar vericek
merhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
çocuk için tam karar verdik kendimi hazır hissettim borçlar hafifledi filan ama malum koronanın değiştirdiği bi hayat var dışarda.
erteledikçede hep bi bahane çıkıyor mutlaka... denedik diye hemen olcak diyede birşey yok oda nasip..
kazara olursa zaten sıkıntı yok nasibi varmış. ama bilinçli olarak bebek denemek mantıklımı böyle bi dönemde ?
%100 katılıyorum neredeyse 5. Ayı bitiriyorumBilseydim asla hamile falan kalmazdim, daha bugün hastaneye gidip geldim, baştan aşağı eziyet....
Ki evime 10 dk uzağa özele gidiyorum, yine de zor.
Bir kere maskeyi yüzünde tutmaya çalışmak bile nefes darlığından olme sebebi bence.
Ben çok zorlandım şahsen.
Hic gerek yok yok bile bile lades demeye.
En ihtiyacım olan şeyi basit bir yürüyüşü bile yapamıyorum..