- 9 Haziran 2016
- 255
- 225
- 103
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Cok merak ediyorum şu cocuk dogurma diyenlerin kaç cocugu var kendileri de mi cocuksuz aileler burda akil veriyolar arkadas 28 yasinda ne kadae beklesjn ne zaman buyutsun siz de dogurmayin ve dogurma derseniz anlarim ama dogurup bide ya bu dunyaya cocuk olmaz dogurma demeniz ilginc hamile olup bile dogurma diyosunuz peki arkadas ne yapsin cocuksuz ona bakarsaniz yarin bi kaza da bile ölebiliriz fani degilmi arkadasin 5 cocugu yokya 6.yi duusunuyorum desinde ya dogrma diyelim hic cocugi yok ve 1 tane cocuk istiyor ne kadar abarttinizzz
Önce tedbir sonra tevekkül...Denemeye bu ay başladım olmadı ..Bakalım daha ne kadar olmayacak hemen kalamayabiliyorsun..Bunu göz önünde bulundur
Zaten senin için Hayırlı Olmayan bişeyi Rabbim Vermez Rahat Ol
Eğer ruh üflendi ve saati geldiyse
Korunsanda olacak korunmasanda ..
Daha Saati gelmediyse
Korunsanda olmayacak korunmasanda..
Kul Plan yaparken Kader gülermiş ..
Cok merak ediyorum şu cocuk dogurma diyenlerin kaç cocugu var kendileri de mi cocuksuz aileler burda akil veriyolar arkadas 28 yasinda ne kadae beklesjn ne zaman buyutsun siz de dogurmayin ve dogurma derseniz anlarim ama dogurup bide ya bu dunyaya cocuk olmaz dogurma demeniz ilginc hamile olup bile dogurma diyosunuz peki arkadas ne yapsin cocuksuz ona bakarsaniz yarin bi kaza da bile ölebiliriz fani degilmi arkadasin 5 cocugu yokya 6.yi duusunuyorum desinde ya dogrma diyelim hic cocugi yok ve 1 tane cocuk istiyor ne kadar abarttinizzz
Evet yazdım zaten Tedbir Hikmet gereğidirÖnce tedbir sonra tevekkül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?