- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Sizin gibi düşünmeyenlere cahil demenizde büyük cahillik..
yoooo her zaman mevcuttur
hani bizi mi kandırıyorlar hakikaten öyleler mi
ben onu çözemedim
Hayır kimse öyle bir muamelede bulunmuyor.senin dediğin şeyle benim dediğim şey aynı şey mi arkadaşım konu sahibi sormuş fikrimi söylüyorum (doğru ya da yanlış) ben şu dönemde hamilelik mevzuunu ertelemiyorum hamile kalırsam tedbirimi alıp şu anda gebeler ne yapıyorsa onu yapacağım olmazsa zaten olmaz.. hamile kalınca direkt ölüyormuşsun gibi tüm sağlık sistemini çökertiyormuşsun gibi muamele yapıyor arkadaşlar..
Önceden hamile olanlar böyle olacağını bilemezdi
Bu kaderdir
Ama sen ve sen gibi düşünenler bile bile hamileliğe koşup 'kader' diyorsunuz
Hamile kaldın ve Allah muhafaza kanaman oldu birşey oldu hastaneye gitmen lazım e hastaneler zaten tıklım tıklım ve de yoğun
Ordakiler robot değil neticede
Herkes sen gibi düşünse (diğer hamileler napıyorsa bende yaparım gibi) o zaman ülke genelinde kaç bin hamile çıkar ortaya
Ne kadar kolay sevişip gerisini düşünmemek dimi?
Kendini ve hamile kalırsan karnındakini düşünmüyorsun
Bari diğer insanları ve hastanelerde çalışan insanları düşün kan ter koşuşturanları..
senin dediğin şeyle benim dediğim şey aynı şey mi arkadaşım konu sahibi sormuş fikrimi söylüyorum (doğru ya da yanlış) ben şu dönemde hamilelik mevzuunu ertelemiyorum hamile kalırsam tedbirimi alıp şu anda gebeler ne yapıyorsa onu yapacağım olmazsa zaten olmaz.. hamile kalınca direkt ölüyormuşsun gibi tüm sağlık sistemini çökertiyormuşsun gibi muamele yapıyor arkadaşlar..
Ben kimseye hakaret etmedim..Hayır kimse öyle bir muamelede bulunmuyor.
Sizin anlamak istemediğiniz şey, insanların herkesi uyardığı şey. Durumun belirsiz olacağı. Bu deprem gibi birşey değil. Salgın çok daha uzun da sürebilir çok daha kısa da. Bunu şuan kimse bilmiyor.
Düşünün şimdi bile isteye hamile kaldığınızı. Doya doya gidip hastaneye bebeğinizi göremeyeceksiniz. Habire bir telaş habire bir tedbir olacak. Ultrasonlar ultra hızlı yapılacak belki de çok fazla dikkat edilemeyecek. Stresten çocuğunuza odaklanamayacaksınız. Bu Hamileliğiniz rahat ve sıkıntısız geçtiğinde yaşayacağınız şeyler.
Mesela Hamileliğiniz ağır geçse hastanede günlerce kalmak zorunda kalsanız ne olacak? Ya da o hastanelerin birinden virüs kapsanız? Ben bunu bencillik olarak görüyorum, hatta doğacak bebeğinize bile. Çünkü sırf kendi isteğiniz için o bebeği riske atıyorsunuz.
Bunu neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum inanın, 2 ay daha erteleseniz ne olur yani? Ha ayrıca, eskiyi örnek vermeyin.. Eskiden ne prezervatif vardı ne doğum kontrol hapı. Varsa da bu kadar erişilebilen yoktu. İmkanlar o zamankiyle aynı mı? Haliyle kadınlar hamile kalınca mecburen doğuruyordu. Tamam Oz aman sizde hamile olduğunuz andan itibaren doktora gitmeyin, kontrole gitmeyin, cinsiyetini falan doğumda öğrenin. Eskiyi örnek veriyorsanız eskiyi uygulayın.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim hiçbir insana hakaret etme hakkınız yok.
Vereceğiniz tek cevap bu mu?Ben kimseye hakaret etmedim..
15 mayıs sonrasında bu virüs olayında vakalarda ciddi azalma olacağı öngörülüyor Genel olarak 2023 e kadar rahat nefes alamayacağız Tr natal haritasına göre .. virüs bitecek deprem gerçeği ile yüzleşeceğizevet sağlık sistemine yük bindireceksiniz hamile kalırsanız. Siz ve sizin gibiler hamile kalmasa covid pozitif hastalarla ilgilenme ihtimali olan doktorlar sizinle ilgilenmek zorunda kalacak. Belki sizinle ilgilenmek zorunda kalan doktor enfekte olacak. Sizin doldurduğunuz yataklar yüzünden hastalar hastanelere alınmayacak. Tv programlarından kafanızı kaldırın bir iki makale okuyun şu dönemde en azından. Nedir ne değildir, öngörüler ne, ne zaman bitmesi bekleniyor falan öğrenirsiniz bari. Hayatın en iyi ihtimalle 2021 ocak ayı gibi normale döneceği konuşulurken iki aya dünya güllük gülistanlık olacakmış gibi davranmak aklı başında insan işi değil.
neyese arkadaşıda çok rencide etmek istemiyorumYok gördüm ama böylesini ilk kez gördüm. Genelde insanlar sağlık konularında hassas olur bu ne böyle ne bebek umrumda ne kendi ne diğer insanlar. Tek derdi yeter ki anne olsun yeter ki doğursun
neyese arkadaşıda çok rencide etmek istemiyorum
ama şimdi hamile kalmanın ne yeri ne zamanı
Ben sadece bu dönemde(doğru ya da yanlış) hamilelik düşünen kadınların üzerine bu kadar gelinmesini anlamıyorum evet iyilik için söyleniyor olabilir ama yorumları okursanız anlarsınız genel itibarla bu dönemde hamilelik düşünmek cahillik bencillik vs vs ..Vereceğiniz tek cevap bu mu?
Peki.
Cahillik degil de nedir soruyorum size ?Ben sadece bu dönemde(doğru ya da yanlış) hamilelik düşünen kadınların üzerine bu kadar gelinmesini anlamıyorum evet iyilik için söyleniyor olabilir ama yorumları okursanız anlarsınız genel itibarla bu dönemde hamilelik düşünmek cahillik bencillik vs vs ..
herkes tercihlerini yaşar bir bakımaArkadaş rencide olmuyor zaten endişelenmeyin. Koymuş kafasına o hamile kalacak illa
Ben sadece bu dönemde(doğru ya da yanlış) hamilelik düşünen kadınların üzerine bu kadar gelinmesini anlamıyorum evet iyilik için söyleniyor olabilir ama yorumları okursanız anlarsınız genel itibarla bu dönemde hamilelik düşünmek cahillik bencillik vs vs ..
Kimse kimsenin üstüne gelmiyor.Ben sadece bu dönemde(doğru ya da yanlış) hamilelik düşünen kadınların üzerine bu kadar gelinmesini anlamıyorum evet iyilik için söyleniyor olabilir ama yorumları okursanız anlarsınız genel itibarla bu dönemde hamilelik düşünmek cahillik bencillik vs vs ..
Ben sadece bu dönemde(doğru ya da yanlış) hamilelik düşünen kadınların üzerine bu kadar gelinmesini anlamıyorum evet iyilik için söyleniyor olabilir ama yorumları okursanız anlarsınız genel itibarla bu dönemde hamilelik düşünmek cahillik bencillik vs vs ..
15 mayıs sonrasında bu virüs olayında vakalarda ciddi azalma olacağı öngörülüyor Genel olarak 2023 e kadar rahat nefes alamayacağız Tr natal haritasına göre .. virüs bitecek deprem gerçeği ile yüzleşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?