Çok üzüldümBu mesajı yazdıktan 15 dk sonra babamı kaybettik cnm
Allah razı olsun teşekür ederim
Haber var mı canımAllah razı olsun
Bugun babamın boğazını delip entube yapacaklardi enfeksiyon oldugu için yapamamışlar. Bazen ateşi oluyor. Mide kanaması olmuş simdi geçmiş cok şükür. Cok özledim babamı 13 gündür uyutuyorlar. Uysnmaya çalışıyormuş canım benim ama cigerleri nefes alamadigi için uyutmaya devam ediyorlarHaber var mı canım
Hayırlısıyla tez zaman şifa inşallahBugun babamın boğazını delip entube yapacaklardi enfeksiyon oldugu için yapamamışlar. Bazen ateşi oluyor. Mide kanaması olmuş simdi geçmiş cok şükür. Cok özledim babamı 13 gündür uyutuyorlar. Uysnmaya çalışıyormuş canım benim ama cigerleri nefes alamadigi için uyutmaya devam ediyorlar
İnşallah Allah razı olsunHayırlısıyla tez zaman şifa inşallah
Babacığım dun vefat ettiHaber var mı canım
Ah canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBabacığım dun vefat etti
İnşallahAh canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Çok üzgünüm canımBabacığım dun vefat etti
Allah razı olsunÇok üzgünüm canımAllah rahmet eylesin,dayanma gücü versin size...
Allah şifa versin ne zamandır toplu dua yapmadık okurum ben de inşallahkevsersoylu hastanız için Ya Şafi yi buradan toplayabilirsiniz.
Allah şifa versin canım ben okurum nasipse kaç tane kaldı ?Herkese hayırlı akşamlar. Hayırlı şifalar. Kanser hastası annem için dua dağıtıyoruz 5 gün içinde okuyabilen varsa bana yazabilir mi. Şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederimannemin adı Nedret
Daha var baya yeni başladık.allah razı olsun sizdenAllah şifa versin canım ben okurum nasipse kaç tane kaldı ?
Amin cümlemizden okuyabildiğim kadar okuyayım sana bildiririm canım olur mu ?Daha var baya yeni başladık.allah razı olsun sizden
Olur cnm Allah razı olsun. Etiket yaparsın yda mesaj atarsın görebileyim diye.Amin cümlemizden okuyabildiğim kadar okuyayım sana bildiririm canım olur mu ?
Tabi canım cümlemizden inşallah Allah şifa versin anneciğineOlur cnm Allah razı olsun. Etiket yaparsın yda mesaj atarsın görebileyim diye.
Allah şifa versin canımNego çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Arkadaşımın babası kanser teşhisi konulmuş pazartesi ameliyat olacak oda çok risklişmiş durumu iyi değil ya şafi başladık 70.000 den okursanız cok sevinirim dualarınıza ihtiyacımız var