- 27 Kasım 2016
- 4.366
- 18.344
Canım okurum sana bildireyim inşHerkese hayırlı akşamlar. Hayırlı şifalar. Kanser hastası annem için dua dağıtıyoruz 5 gün içinde okuyabilen varsa bana yazabilir mi. Şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederimannemin adı Nedret
Okuyup bildireyim inşallah. Rabbim şifa versin.Herkese hayırlı akşamlar. Hayırlı şifalar. Kanser hastası annem için dua dağıtıyoruz 5 gün içinde okuyabilen varsa bana yazabilir mi. Şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederimannemin adı Nedret
1000 daha okudum kalan 90002.000 alıyorum. Kalan 10.000
Ben de 1200 almıştım 1000 daha aldım.karışıklık olmasın. 8000 kaldı1000 daha okudum kalan 9000
1000 daha okudum kalan 9000
Nasılsın Leylifer1000 daha okudum kalan 9000
1000 aldım 7000 kaldıBen de 1200 almıştım 1000 daha aldım.karışıklık olmasın. 8000 kaldı
Şifa olsun inşallahTamamlandı arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden şifa olsun inşallah
Amin İnşallah.1000 daha okumuştum,başka hastalara şifa olsun İnşallah.Tamamlandı arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden şifa olsun inşallah
Hamdolsun,sen?1000 aldım 7000 kaldı
Allah kabul eylesin canım dün okucaktım unutmuşum bugün girdim tamamlamışsınız şükürTamamlandı arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden şifa olsun inşallah
Çok şükür Allah razı olsunAllah kabul eylesin canım dün okucaktım unutmuşum bugün girdim tamamlamışsınız şükür
Hayırlı sabahlarNego
UcanSupurge
Leyl-i-fer
H hasbeenandgone
YaKaMoZz-z
Mehfam
Jawlensky
askrhpozitif
Yeniden sırayla fetih gibi okuma yapsak mı ne dersiniz?
Olur tabi canımNego
UcanSupurge
Leyl-i-fer
H hasbeenandgone
YaKaMoZz-z
Mehfam
Jawlensky
askrhpozitif
HamdolsunHamdolsun,sen?
Okuyalım bonuscumNego
UcanSupurge
Leyl-i-fer
H hasbeenandgone
YaKaMoZz-z
Mehfam
Jawlensky
askrhpozitif
Olur canım okurum bendeNego
UcanSupurge
Leyl-i-fer
H hasbeenandgone
YaKaMoZz-z
Mehfam
Jawlensky
askrhpozitif