- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Tamamdır canımFetih suresi sırası
36.Cumartesi H hasbeenandgone
37.PazarUcanSupurge
38.PazartesiNego
39.SalıBonus
40.ÇarşambaYaKaMoZz-z
41.Perşembe .......
Cok sağol Allah razı olsun. İnşallah babam iyi ona sarıldım diye yazacağım burayaAllahtan Ümit kesilmez canım ümidini yitirmeİlacı da gerçekten iyi düşünmüşsün gerçekten Allah şifa versin
İnşallah inşallahCok sağol Allah razı olsun. İnşallah babam iyi ona sarıldım diye yazacağım buraya
Bugün okudum canım. Çalışırken biraz zor ama taliplisi yoksa Perşembe yi de alabilirim. Kapanışı yapayım siz de duasını yaparsınız bonusumFetih suresi sırası
36.Cumartesi H hasbeenandgone
37.PazarUcanSupurge
38.PazartesiNego
39.SalıBonus
40.ÇarşambaYaKaMoZz-z
41.Perşembe .......
Allah kabul etsin canımBugün okudum canım. Çalışırken biraz zor ama taliplisi yoksa Perşembe yi de alabilirim. Kapanışı yapayım siz de duasını yaparsınız bonusum
Allah kabul etsin Allah razı olsun inşallahFetih suresini okudum,şifa olsun❤
merve nin dayısı
hayalim gercek oldu nun babası için Yasin okudum.Allah şifa versin.
İstediğinizi okuyabilirsiniz içindenBurdan listeden mi alalım? Yani hep beraber bu sıralananları mı tamamlayalım?
AminBugünkü Fetih Suresi'ni okudum.
Duasını beraber yapalim diye buraya yaziyorum.
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdulillahi rabbil âlemin.
Esselatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Ey Celal ve İkram Sahibi (c.c.), Ey Hayy, Kayyûm ve duaları kabul eden Mucîb (c.c.) Allah'ım!
Okuduğum bu Fetih Suresi'ni kabul buyur. Hatam, eksigim varsa sen tamam et, bağışla, doğrusunu öğret.
Bu okumamı, Kadınlar Kulübü sayfamız üyelerinin tanıdıkları başta olmak üzere, ülkemizdeki, dünyadaki koronavirüs hastalarina, kanser, sma, lösemi, omurilik felci gibi ve bilmedigimiz başka ağır rahatsizlik yaşayan hastalarımıza şifa eyle, hepsine ulaştır.
Allah'ım okuduklarimizin sevabını koronavirüs başta olmak üzere türlü sebeplerle vefat eden bütün yakinlarimiza ve tanidiklarimiza da hediye ediyoruz, onlara da ulaştır, onlarin kabirlerini rahat eyle, ahiretteki yerlerini cennet eyle. Onlarin bu dünyadaki yakinlarina isyansız sabr-ı cemîl ver, kalplerine huzur ve kendilerine sağlık ve hayırlı dünya ve ahiret hayatı nasib eyle.
Amin.
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala âli Muhammed.
Elhamdulillahi rabbil âlemin.
AminFetih suresi sırası bendeydi okudum kızlar Şifa olsun tüm hastalarımıza inşallah günlük okumalarımı da yaptım
Amin İnşallah,sendendeAllah kabul etsin Allah razı olsun inşallah
Allah razı olsun. Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin inşallahFetih suresini okudum,şifa olsun❤
merve nin dayısı
hayalim gercek oldu nun babası için Yasin okudum.Allah şifa versin.
Allah razı olsun. Pazartesi,salı entubeyi çıkarıp kendi kendine nefes alıp alamadığını kontrol etmişler. alamamış. Bu makinayi çıkarıp taktiklari için herhalde biraz kanama olmuş. Birde oksijensiz kaldığı için bir süre bilinç durumu iyi değilmiş. iyi olacak inşallah.Günaydın.
Okumalar yapıldı dün fetih okundu hamdolsun.
merve cim inş dayın ailesi iyidir.
hayalim gercek oldu güzel haberlerini bekliyoruz
pazartesi günü babamın yattığı yerın kapısına kadar gittim yalvardim içeri almadılar. Orada konuştum babamla hissetmiştir mutlu olmustur demiGünaydın.
Okumalar yapıldı dün fetih okundu hamdolsun.
merve cim inş dayın ailesi iyidir.
hayalim gercek oldu güzel haberlerini bekliyoruz
Tabi hisseder kapıya gitmen çok güzel inş çıkınca kavuşursunuz.pazartesi günü babamın yattığı yerın kapısına kadar gittim yalvardim içeri almadılar. Orada konuştum babamla hissetmiştir mutlu olmustur demi
inşallahTabi hisseder kapıya gitmen çok güzel inş çıkınca kavuşursunuz.
İnşallah canım tabii ki. Kalpten kalbe yol vardır. Bugünkü fetih imi okudum Kızlar rabbim kabul etsinpazartesi günü babamın yattığı yerın kapısına kadar gittim yalvardim içeri almadılar. Orada konuştum babamla hissetmiştir mutlu olmustur demi
Bonus canım fetihler bitti sanırım.Tabi hisseder kapıya gitmen çok güzel inş çıkınca kavuşursunuz.