Tabi hissetmiştir,inşaallah sağlıkla kavuştuğunuz günleri de görürsünpazartesi günü babamın yattığı yerın kapısına kadar gittim yalvardim içeri almadılar. Orada konuştum babamla hissetmiştir mutlu olmustur demi
Amin İnşallahMerhaba kızlar
Fetih suresini okudum
Şifa bekleyen tüm hastalarınıza şifa olsun inşallah
Allah kabul etsinBonus canım fetihler bitti sanırım.Nego Duasını yaparsınız
İnşallah Rabbım hepinizden razı olsunTabi hissetmiştir,inşaallah sağlıkla kavuştuğunuz günleri de görürsün
Amin İnşallah
Allah kabul etsin
Hoş geldin canım ilk sayfada yazıyor dualar okuyabilirsin tabii ki günlükBu dua grubuna bende katılmak istiyorum istiyorum
Hoş bulduk tmm cnn allah kabul etsin inşallah dualarımızıHoş geldin canım ilk sayfada yazıyor dualar okuyabilirsin tabii ki günlük
Allah şifasını versin inşallah canımKızlar merhaba
Babam yıllardır kanser mücadelesi veriyordu. Covid e yakalandı 1 ay önce ve hastanede tedavisi devam etti. Tam taburcu olup tedavisi evde devam edecekken hastane enfeksiyonu kaptığı ortaya çıktı.Bir savaştan yaralı yaralı diğer savaşa başladı. 3 gün içinde iyice kötüleşti. Dün yoğun bakıma aldılar.şimdi uyutuyorlarmış ve enfeksiyon değeri yükseliyor ve durumu kritik diyorlar
Sizden ricam babama ne okuyabilirseniz kabulüm bir dua okumanız. İsmi Mehmet.
1-2 haftaya doğum yapacağım. İlk çocuğum lütfen torununu görmeyi nasip etsin Allah'ım
Şimdiden teşekkür ederim,Allah razı olsun. allahım sizinde dualarını kabul etsin inşallah
Tabi kiBu dua grubuna bende katılmak istiyorum istiyorum
Amin İnşallahHoş bulduk tmm cnn allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Rabbim şifa versin,tabiki ederiz dua.İnşallah babanız sağsalim çıkar sizde hayırlı sağlıklı bir doğum yaparsınız.Kızlar merhaba
Babam yıllardır kanser mücadelesi veriyordu. Covid e yakalandı 1 ay önce ve hastanede tedavisi devam etti. Tam taburcu olup tedavisi evde devam edecekken hastane enfeksiyonu kaptığı ortaya çıktı.Bir savaştan yaralı yaralı diğer savaşa başladı. 3 gün içinde iyice kötüleşti. Dün yoğun bakıma aldılar.şimdi uyutuyorlarmış ve enfeksiyon değeri yükseliyor ve durumu kritik diyorlar
Sizden ricam babama ne okuyabilirseniz kabulüm bir dua okumanız. İsmi Mehmet.
1-2 haftaya doğum yapacağım. İlk çocuğum lütfen torununu görmeyi nasip etsin Allah'ım
Şimdiden teşekkür ederim,Allah razı olsun. allahım sizinde dualarını kabul etsin inşallah
Nasıl olcak fetih mı olucazTabi ki
Amin İnşallah
Rabbim şifa versin,tabiki ederiz dua.İnşallah babanız sağsalim çıkar sizde hayırlı sağlıklı bir doğum yaparsınız.
Liste nasıl göremedim cnn listeyiNasıl olcak fetih mı olucaz
Fetih bitti.İlk mesaj da yazıyor Okumalarımı.Ne okumak istersen içlerinden seçip okuyabilirsin:)Nasıl olcak fetih mı olucaz
Ben boş gün varsa fetih suresini alırımBildiğiniz hasta varsa okuma listesine eklerim.
Pardon canım şimdi gördüm mesajı :)Fetih bitti.İlk mesaj da yazıyor Okumalarımı.Ne okumak istersen içlerinden seçip okuyabilirsin:)
Bu mesajı yazdıktan 15 dk sonra babamı kaybettik cnmTabi ki
Amin İnşallah
Rabbim şifa versin,tabiki ederiz dua.İnşallah babanız sağsalim çıkar sizde hayırlı sağlıklı bir doğum yaparsınız.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinBu mesajı yazdıktan 15 dk sonra babamı kaybettik cnm
Allah razı olsun teşekür ederim
Allah razı olsunmerve nin dayısı için (umarım iyidir,haber de alamıyorumz)
hayalim gercek oldu nun babası için
klbkbr babası için
Okumalarımızı bu arkadaşlarımızın hastaları için ve cümle ümmeti Muhammed korona virüs hastası için yapabiliriz.Dua etmek bizden şifa Allah'tan