- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
Amin inşallahAllah şifa versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAllah şifa versin canım
Allah şifa versin.Okurum tabi.Okuyunca sayısını yazarımHerkese hayırlı akşamlar. Hayırlı şifalar. Kanser hastası annem için dua dağıtıyoruz 5 gün içinde okuyabilen varsa bana yazabilir mi. Şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim annemin adı Nedret
Toplam kaç oldu yazar mısın? Sayıdan düşerek okuyalım inşaallah.Nego çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Arkadaşımın babası kanser teşhisi konulmuş pazartesi ameliyat olacak oda çok risklişmiş durumu iyi değil ya şafi başladık 70.000 den okursanız cok sevinirim dualarınıza ihtiyacımız var
Evet canım ne zamandır yapmıyoruz,iyi olurAllah şifa versin ne zamandır toplu dua yapmadık okurum ben de inşallah kevsersoylu
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah şifa versin.Okurum tabi.Okuyunca sayısını yazarım
Hanımlar okumak isteyen olursaArkadaşlar 31.200 kaldı
Babasının durumu çok ağırlaşmış dünden beri ağzından burnundan kan gelmeye başlamış
İşim bitince bakayım inşallahHanımlar okumak isteyen olursa
Bonus
Mehfam
terliksuu
Aktif Lora
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
hicmet16
Psikolojik Deliii
Chocolita
2200 ya şafi aldım inşallah bititince yine alırım inşallah Rabbim şifa versinArkadaşlar 31.200 kaldı
Babasının durumu çok ağırlaşmış dünden beri ağzından burnundan kan gelmeye başlamış
1000 tane. Aldim canımHanımlar okumak isteyen olursa
Bonus
Mehfam
terliksuu
Aktif Lora
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
hicmet16
Psikolojik Deliii
Chocolita
100 aldım, Allah şifa versinHerkese hayırlı akşamlar. Hayırlı şifalar. Kanser hastası annem için dua dağıtıyoruz 5 gün içinde okuyabilen varsa bana yazabilir mi. Şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim annemin adı Nedret
Nego çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Arkadaşımın babası kanser teşhisi konulmuş pazartesi ameliyat olacak oda çok risklişmiş durumu iyi değil ya şafi başladık 70.000 den okursanız cok sevinirim dualarınıza ihtiyacımız var
1000 aldım kalanı tekrar yazın kevsersoyluArkadaşlar 31.200 kaldı
1000 tane okudum canım düşebilirsiniz kevsersoyluHanımlar okumak isteyen olursa
Bonus
Mehfam
terliksuu
Aktif Lora
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve