canım benim nasılsın seni gordugume sevindim ama okudugumada uzuldum basın sagolsunAklım burada,boşlamış gibi oluyorum aslında öyle değil.Ruhum çok yorgun sadece.Okudukça babama ağlıyorum elimde değil
Bu illet yaktı kaç haneyiimtihan deyip sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor..
Hoş geldin canım Allah şifa versin inşallahBen döndüm. Banlanınca okumayı bırakmadım hemen. Ama açıkcası bir süredir de okumuyordum. Artık toparlandım yarın nasipse tekrar okumaya başlayacağım. Dayım ailesiyle yakalandı virüse. İyileşiyorlardı ki dayım halsizleşmiş ve dün hastaneye kaldırılmış. Serum filan. Bugün biraz daha iyiymiş yemek yiyebilmiş. Aklınızın bir köşesinde dayıma da yer verirseniz bir süre çok sevinirim.
Fetih okumaya da bir kaç gün sonra başlayabilirim. Diğer okumalar hala aynı değil mi?
Amin inşallah tüm hastalara.Hoş geldin canım Allah şifa versin inşallah
Hoş geldinBen döndüm. Banlanınca okumayı bırakmadım hemen. Ama açıkcası bir süredir de okumuyordum. Artık toparlandım yarın nasipse tekrar okumaya başlayacağım. Dayım ailesiyle yakalandı virüse. İyileşiyorlardı ki dayım halsizleşmiş ve dün hastaneye kaldırılmış. Serum filan. Bugün biraz daha iyiymiş yemek yiyebilmiş. Aklınızın bir köşesinde dayıma da yer verirseniz bir süre çok sevinirim.
Fetih okumaya da bir kaç gün sonra başlayabilirim. Diğer okumalar hala aynı değil mi?
Amin sağolok
canım benim nasılsın seni gordugume sevindim ama okudugumada uzuldum basın sagolsun
Okuyalım canım Allah kabul etsinhayalim gercek oldu nun babası için
merve nin dayısı için
Cümle koronavirüs hastası,Ümmeti Muhammed için hangisini okumak isterseniz.
Okumalara başlamadan önce 100 İstiğfar çekelim.
*41 Şifa Salavatı
*41 Salatı Tefriciye
*7 Fatiha 422 Ya Şafi
*Yasin-i Şerif
*Her gün müsait olan 1 kişi de 1 Fetih suresi okuyacak.
*Fatır suresi 41.ayet 41 defa
*500 Kevser suresi
*500 İhlas suresi
*500 salavat
Burdan listeden mi alalım? Yani hep beraber bu sıralananları mı tamamlayalım?hayalim gercek oldu nun babası için
merve nin dayısı için
*41 Şifa Salavatı
*41 Salatı Tefriciye
*7 Fatiha 422 Ya Şafi
*Yasin-i Şerif
*500 Kevser suresi
*500 İhlas suresi
*500 salavat
Bugünkü Fetih Suresi'ni okudum.Fetih suresi okuma listesi
31. Pazartesi @askrhpozitif
32. SalıBonus
33. ÇarşambaYaKaMoZz-z
34. PerşembeLeyl-i-fer
35. Cumaclara
36. Cumartesi H hasbeenandgone
37. PazarUcanSupurge
38. PazartesiNego
39. Salı
40. Çarşamba
41. Perşembe
Allah razı olsun kardeşimhayalim gercek oldu nun babası için
merve nin dayısı için
*41 Şifa Salavatı
*41 Salatı Tefriciye
*7 Fatiha 422 Ya Şafi
*Yasin-i Şerif
*500 Kevser suresi
*500 İhlas suresi
*500 salavat
Nasıl babanın durumu canım ?Allah razı olsun kardeşim
Kritik dediler. Ama yaşamak istiyor tepki veriyor diyorlar. Cigerleri kendi nefes alacak duruma gelebilecek mi bilmiyorum. Bende pazartesi psikiyatri ye gidip ilaç kullanma kararı aldım. Bu surede ihtiyaç olacak gibi. Bana ihtiyacı olan kişileri üzmemek için. 3 gün sonra uyandıracaguz demişlerdi simdi ne zaman olur belli değil dedilerNasıl babanın durumu canım ?
Allah razı olsunGünaydın ❤
Ya şafi okuyabildim sadece şifa olsun inşallah.
merve nin dayısının ailesi için
hayalim gercek oldu babası için
Yetiştiricek okumalarım var vaktim yok önce onları okumam lazım bitirince okurum inş.
Allahtan Ümit kesilmez canım ümidini yitirmeKritik dediler. Ama yaşamak istiyor tepki veriyor diyorlar. Cigerleri kendi nefes alacak duruma gelebilecek mi bilmiyorum. Bende pazartesi psikiyatri ye gidip ilaç kullanma kararı aldım. Bu surede ihtiyaç olacak gibi. Bana ihtiyacı olan kişileri üzmemek için. 3 gün sonra uyandıracaguz demişlerdi simdi ne zaman olur belli değil dediler