• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona ve karantina

Az önce alt kattaki komşu için ekip gelmişti. Eşinin babasında pozitif çıkmış, onlar da temasta bulunmuşlar, apartmanın girişinde test yapıyorlardı. Biz de yarın sabah kendi evimize dönüyoruz. Burası benim memleketimdeki evimiz.

Az önce alt kattaki komşu için ekip gelmişti. Eşinin babasında pozitif çıkmış, onlar da temasta bulunmuşlar, apartmanın girişinde test yapıyorlardı. Biz de yarın sabah kendi evimize dönüyoruz. Burası benim memleketimdeki evimiz.
Keşke gitmesediniz test falan yaptırın çocuğunuz varsa riske atmayın

Yaklaşık iki hafta önce bizim iş yerinde çıktı. Hiç bi yeri karantinaya almadılar, sadece o katta olanları aldılar.

Yinede dikkatli olmalısınız herkes dışarda 2. dalga var
Ne tatile gittik, ne kimseye misafirliğe. Bebeğim 5 aylık, eşim tarafında kimse görmedi. Kimse bize gelmedi. Kimseyle açık alanda bile görüşmedik. Daha ne yapalım. Evden eve kendi aracımızla geldik. Dinlenme tesislerinde bile durmadık

Ya
Ne tatile gittik, ne kimseye misafirliğe. Bebeğim 5 aylık, eşim tarafında kimse görmedi. Kimse bize gelmedi. Kimseyle açık alanda bile görüşmedik. Daha ne yapalım. Evden eve kendi aracımızla geldik. Dinlenme tesislerinde bile durmadık
pılması gereken bu zaten

Duruma göre alınıyor. Apartman içinde bir kaç vaka var ise, aile apartmanı ise, sokak/cadde/mahallede üst üste vaka var ise alınıyor.
Onun dışında bireysel karantina oluyor.

covidin en yogun oldugu ıllerden bırındeyım
burda komple mahalle bıle karantına da fakat bazı yerlerde de mesela apartmanda bır evde covıd tespıt edıldı baska evde de covıd cıkarsa apartman karantınaya alınacaktır bılgınıze tarzında asansoru devre dısı falan bırakıp kapısına yapıstırmıslar ...

Apartmanda korona da ölen oldu hiççç bana mısın demediler.Belki şehirden şehire değişiyordur.Bu arada ben istanbuldayım

Benim capraz komsuda covid cikmis, hatta butun ev ahalisinde. Apartman karantinaya alinmadi, onlar da evden cikmiyordur insallah

Helal olsun size gerçekten helal olsun sağlıkçı olarak sizi tebrik ediyorum dua ediyorum hergun fildir fildir dolananlae tüm sağlık çalışanlarının hakkına giriyor. Artık yorulduk

Dün bizim sitede corona maalesef baş gösterdi. Güvenlik sebebi kim olduğunu söylemiyorlar. Site sakinleri ile konuşmayın diye uyarı geldi. Sadece o ev karantinaya alındı, kapısında polisler, ambulanslar vs vs vs...

zaten sıfır olan komşuluk ilişkileri şimdi uzaylı moduna geçti. Benim ev tam güvenliğin dibinde kapıda karşılaşan 2 aile dün sırtını döndü birbirine sahne çok komikti :))) Videoya çeksem inanın fenomen olurdu. Yürürlerken bir anda çoluk çocuk ana baba hop sırtını dönüverdi diğer aileye.... sanırsınız küstük

Aşağıda ki paylaşımı gördüm bir çok kişi doğru olduğunu söylüyor. Ben emin değilim

Maske, mesafe ve elleri sabunla yıkamak gibi basit üç kurala uyarsanız sadece kendinizi değil sevdiklerinizi de korursunuz. Uymazsanız bu Resme iyi bakın...!!!

entube.webp

Dün bizim sitede corona maalesef baş gösterdi. Güvenlik sebebi kim olduğunu söylemiyorlar. Site sakinleri ile konuşmayın diye uyarı geldi. Sadece o ev karantinaya alındı, kapısında polisler, ambulanslar vs vs vs...

zaten sıfır olan komşuluk ilişkileri şimdi uzaylı moduna geçti. Benim ev tam güvenliğin dibinde kapıda karşılaşan 2 aile dün sırtını döndü birbirine sahne çok komikti :))) Videoya çeksem inanın fenomen olurdu. Yürürlerken bir anda çoluk çocuk ana baba hop sırtını dönüverdi diğer aileye.... sanırsınız küstük

Aşağıda ki paylaşımı gördüm bir çok kişi doğru olduğunu söylüyor. Ben emin değilim

Maske, mesafe ve elleri sabunla yıkamak gibi basit üç kurala uyarsanız sadece kendinizi değil sevdiklerinizi de korursunuz. Uymazsanız bu Resme iyi bakın...!!!

Eki Görüntüle 2671739
Panik atagim tuttu tutacak bu ne :(

Back
X