- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Apartmanda bir ev pozitifse, bütün bina karantinaya alınır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burada alındı yaşlı bir çift vardı binayı komple karantinaya aldılar neden sordunuz?Apartmanda bir ev pozitifse, bütün bina karantinaya alınır mı
Keşke gitmesediniz test falan yaptırın çocuğunuz varsa riske atmayınAz önce alt kattaki komşu için ekip gelmişti. Eşinin babasında pozitif çıkmış, onlar da temasta bulunmuşlar, apartmanın girişinde test yapıyorlardı. Biz de yarın sabah kendi evimize dönüyoruz. Burası benim memleketimdeki evimiz.
Biz 1 aydır buradayız. Onlar yeni geldi. Kimse ile temasımız olmadı. Test yapmazlar ki.Keşke gitmesediniz test falan yaptırın çocuğunuz varsa riske atmayın
Yinede dikkatli olmalısınız herkes dışarda 2. dalga varBiz 1 aydır buradayız. Onlar yeni geldi. Kimse ile temasımız olmadı. Test yapmazlar ki.
Ne tatile gittik, ne kimseye misafirliğe. Bebeğim 5 aylık, eşim tarafında kimse görmedi. Kimse bize gelmedi. Kimseyle açık alanda bile görüşmedik. Daha ne yapalım. Evden eve kendi aracımızla geldik. Dinlenme tesislerinde bile durmadıkYinede dikkatli olmalısınız herkes dışarda 2. dalga var
pılması gereken bu zatenNe tatile gittik, ne kimseye misafirliğe. Bebeğim 5 aylık, eşim tarafında kimse görmedi. Kimse bize gelmedi. Kimseyle açık alanda bile görüşmedik. Daha ne yapalım. Evden eve kendi aracımızla geldik. Dinlenme tesislerinde bile durmadık
Helal olsun size gerçekten helal olsun sağlıkçı olarak sizi tebrik ediyorum dua ediyorum hergun fildir fildir dolananlae tüm sağlık çalışanlarının hakkına giriyor. Artık yoruldukNe tatile gittik, ne kimseye misafirliğe. Bebeğim 5 aylık, eşim tarafında kimse görmedi. Kimse bize gelmedi. Kimseyle açık alanda bile görüşmedik. Daha ne yapalım. Evden eve kendi aracımızla geldik. Dinlenme tesislerinde bile durmadık
Panik atagim tuttu tutacak bu neDün bizim sitede corona maalesef baş gösterdi. Güvenlik sebebi kim olduğunu söylemiyorlar. Site sakinleri ile konuşmayın diye uyarı geldi. Sadece o ev karantinaya alındı, kapısında polisler, ambulanslar vs vs vs...
zaten sıfır olan komşuluk ilişkileri şimdi uzaylı moduna geçti. Benim ev tam güvenliğin dibinde kapıda karşılaşan 2 aile dün sırtını döndü birbirine sahne çok komikti :))) Videoya çeksem inanın fenomen olurdu. Yürürlerken bir anda çoluk çocuk ana baba hop sırtını dönüverdi diğer aileye.... sanırsınız küstük
Aşağıda ki paylaşımı gördüm bir çok kişi doğru olduğunu söylüyor. Ben emin değilim
Maske, mesafe ve elleri sabunla yıkamak gibi basit üç kurala uyarsanız sadece kendinizi değil sevdiklerinizi de korursunuz. Uymazsanız bu Resme iyi bakın...!!!
Eki Görüntüle 2671739