Korona ciğerlerime inmiş atlatırmıyım sizce 😔

Geçmiş olsun bi tık daha zor oluyor ama tabiki de atlatırsınız. Bol su için bitki çayları. Bol su ciğerdeki enfeksiyonu atar

Kayinbiraderim 5 gün hastanede yattı. Bir sene olacak. Şimdi turp gibi. Sizede çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Arkadaşımız 5- 6 gün hastanede yattı. Yoğun bakımda değildi oksijen desteği aldi. Şimdi gayet iyi. Üzülmeyin ve korkmayın lütfen Rabbim sifanizi versin. Siz de destek alıp çıkacaksınız inşallah.

Geçmiş olsun bi tık daha zor oluyor ama tabiki de atlatırsınız. Bol su için bitki çayları. Bol su ciğerdeki enfeksiyonu atar

Kayinbiraderim 5 gün hastanede yattı. Bir sene olacak. Şimdi turp gibi. Sizede çok geçmiş olsun.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar mesajlarınız bana şifa gibi geldi 5.gunun sonunda taburcu oldum şükür rabbimedilerim herkes atllatır sifa bulur

Merhabalar bugün 3 .günüm boğazlarım çok şişti ağrı yok ateş yok halsizlik yok vücut olarak çok iyim.Ama boğazlarım acayip şiş

Benimde aynıydı bol vitamin bir de kekik çayı demleyim için çok iyi gelir, asla yeme ve içmeden kesmeyin kendinizi, ben corona 'yı atlattıktan sonra 3 ay öksürük devam etti ama azalarak sin buldu , telaş etmeyin kendinize çok iyi bakın, bal ,zerdeçal ,kekik ne varsa tüketin

Cok gecmis olsun gecen ay bende ağır sekilde delta atlattım. Nefes darligi ve oksuruk vardi. Su icerken dahi bogulacak gibi oluyordum.. Size tavsiyem, kekik cayı, zencefilli karabiberli balın icine limon sıkıp gunde 3 kez tüketin ve.. Nefes darligina en iyi çözüm, vicks buhari yapin.. En etkili yöntem bu.

Arkadaşlar ben salak gibi aşı olmadım çok pişmanım.Bende konuşulanlara korkuyorum aniden nefes darlığı falan şükür bir yerimde ağrım yok.sadece boğazlarım şişti.

Öksürüğüm hastane sürecinde vardı benim sonra geçti hamdolsun dediğiniz gibi yapıp beslenmemede son derece dikkat ettim ve atlattım...aşı cok önemli arkadaşlar lütfen herkes olsun direnmeyinbu öyle grip gibi bişey değil evde atlatanlar en şanslı olanlar ama o sans herkese vurmuyo ne yazıkki

Çok geçmiş olsun

Sizlerede geçmiş olsun herkes bir an önce şifa bulur inşallah nefes darligi ve öksürük bendede cok vardı hastanede oksijen takiliydı sürekli ve doktorun söylediği bisey daha yüz üstü yatmak çok önemli ciğerleri en cok dinlendiren ve oksijenlendiren pozisyon buymuş genelde o şekilde yattim sürekli eve geçince de devam ettım

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşAtlatırsınız atlatır benim kuzenim gecen yıl ne çekti cok şükür atlattı ve kurtuldu darısı size olsun inş

Merhaba şimdi nasılsınız? Şikayetleriniz düzeldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…