- 12 Ekim 2020
- 1.208
- 2.508
- 63
- Konu Sahibi Fato_happy
-
Geçmiş olsun bi tık daha zor oluyor ama tabiki de atlatırsınız. Bol su için bitki çayları. Bol su ciğerdeki enfeksiyonu atarHerkese merhaba..pazar gününden beri pozitifim gerci belirtilerini gecen çarşamba hissettim test verdim negatif çıktım 3 gun sonra tekrarlayınca pozitife döndüm...3 gün önce nefes darligi artınca hastaneye yatılırdım.doktor ciğerlerime indiğini söyledi benim gibi olup iyileşen oldumu acaba yorumlarınıza ihtiyacım var
Kayinbiraderim 5 gün hastanede yattı. Bir sene olacak. Şimdi turp gibi. Sizede çok geçmiş olsun.Herkese merhaba..pazar gününden beri pozitifim gerci belirtilerini gecen çarşamba hissettim test verdim negatif çıktım 3 gun sonra tekrarlayınca pozitife döndüm...3 gün önce nefes darligi artınca hastaneye yatılırdım.doktor ciğerlerime indiğini söyledi benim gibi olup iyileşen oldumu acaba yorumlarınıza ihtiyacım var
Eşim ve ablam ağır covid atlattı
Hastanede yattılar
İki cigerde tamamennn ... Tutulumluydu
Çok zor günler geçirdik aslında oledebilir gibi bir yaklasimda bulundukları icin.
Gayet hastaneden iyileşip çıktılar
Quercetin
Andız pekmezi
Propolis
Zerdeçal
K ve d vitamini
Kekikkkkkkk yağı suya damlatin
Çörek otu yağı ağzınıza damlatın
Nac600-900 bunlar yararınıza olur alın aldirin
Geçmiş olsun bi tık daha zor oluyor ama tabiki de atlatırsınız. Bol su için bitki çayları. Bol su ciğerdeki enfeksiyonu atar
Kayinbiraderim 5 gün hastanede yattı. Bir sene olacak. Şimdi turp gibi. Sizede çok geçmiş olsun.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar mesajlarınız bana şifa gibi geldi 5.gunun sonunda taburcu oldum şükür rabbimeÇok geçmiş olsun. Arkadaşımız 5- 6 gün hastanede yattı. Yoğun bakımda değildi oksijen desteği aldi. Şimdi gayet iyi. Üzülmeyin ve korkmayın lütfen Rabbim sifanizi versin. Siz de destek alıp çıkacaksınız inşallah.
Benimde aynıydı bol vitamin bir de kekik çayı demleyim için çok iyi gelir, asla yeme ve içmeden kesmeyin kendinizi, ben corona 'yı atlattıktan sonra 3 ay öksürük devam etti ama azalarak sin buldu , telaş etmeyin kendinize çok iyi bakın, bal ,zerdeçal ,kekik ne varsa tüketinHerkese merhaba..pazar gününden beri pozitifim gerci belirtilerini gecen çarşamba hissettim test verdim negatif çıktım 3 gun sonra tekrarlayınca pozitife döndüm...3 gün önce nefes darligi artınca hastaneye yatılırdım.doktor ciğerlerime indiğini söyledi benim gibi olup iyileşen oldumu acaba yorumlarınıza ihtiyacım var
Cok gecmis olsun gecen ay bende ağır sekilde delta atlattım. Nefes darligi ve oksuruk vardi. Su icerken dahi bogulacak gibi oluyordum.. Size tavsiyem, kekik cayı, zencefilli karabiberli balın icine limon sıkıp gunde 3 kez tüketin ve.. Nefes darligina en iyi çözüm, vicks buhari yapin.. En etkili yöntem bu.Herkese merhaba..pazar gününden beri pozitifim gerci belirtilerini gecen çarşamba hissettim test verdim negatif çıktım 3 gun sonra tekrarlayınca pozitife döndüm...3 gün önce nefes darligi artınca hastaneye yatılırdım.doktor ciğerlerime indiğini söyledi benim gibi olup iyileşen oldumu acaba yorumlarınıza ihtiyacım var
Öksürüğüm hastane sürecinde vardı benim sonra geçti hamdolsunBenimde aynıydı bol vitamin bir de kekik çayı demleyim için çok iyi gelir, asla yeme ve içmeden kesmeyin kendinizi, ben corona 'yı atlattıktan sonra 3 ay öksürük devam etti ama azalarak sin buldu , telaş etmeyin kendinize çok iyi bakın, bal ,zerdeçal ,kekik ne varsa tüketin
Çok geçmiş olsunÖksürüğüm hastane sürecinde vardı benim sonra geçti hamdolsundediğiniz gibi yapıp beslenmemede son derece dikkat ettim ve atlattım...aşı cok önemli arkadaşlar lütfen herkes olsun direnmeyin bu öyle grip gibi bişey değil evde atlatanlar en şanslı olanlar ama o sans herkese vurmuyo ne yazıkki
Sizlerede geçmiş olsun herkes bir an önce şifa bulur inşallahCok gecmis olsun gecen ay bende ağır sekilde delta atlattım. Nefes darligi ve oksuruk vardi. Su icerken dahi bogulacak gibi oluyordum.. Size tavsiyem, kekik cayı, zencefilli karabiberli balın icine limon sıkıp gunde 3 kez tüketin ve.. Nefes darligina en iyi çözüm, vicks buhari yapin.. En etkili yöntem bu.
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşHerkese merhaba..pazar gününden beri pozitifim gerci belirtilerini gecen çarşamba hissettim test verdim negatif çıktım 3 gun sonra tekrarlayınca pozitife döndüm...3 gün önce nefes darligi artınca hastaneye yatılırdım.doktor ciğerlerime indiğini söyledi benim gibi olup iyileşen oldumu acaba yorumlarınıza ihtiyacım var
Merhaba şimdi nasılsınız? Şikayetleriniz düzeldi mi?Herkese merhaba..pazar gününden beri pozitifim gerci belirtilerini gecen çarşamba hissettim test verdim negatif çıktım 3 gun sonra tekrarlayınca pozitife döndüm...3 gün önce nefes darligi artınca hastaneye yatılırdım.doktor ciğerlerime indiğini söyledi benim gibi olup iyileşen oldumu acaba yorumlarınıza ihtiyacım var
Kozalak balını nerden buldunuz acaba?Kozalak balını bende kullanıyorum cok faydasını gördüm yatmadan önce ictigim bir kaşık sabaha kadar öksürükten kurtariyo beni mükemmel bir bal
Kozalak balını nerden buldunuz acaba?Kozalak balını bende kullanıyorum cok faydasını gördüm yatmadan önce ictigim bir kaşık sabaha kadar öksürükten kurtariyo beni mükemmel bir bal
Nasılsın nasıl gidiyor kaçıncı gununKozalak balını nerden buldunuz acaba?
Instagram'da var sitelerdeNasılsın nasıl gidiyor kaçıncı gunun
Çok teşekkür ederim. 5.günüm güvenilir mi acaba ordakiler?Nasılsın nasıl gidiyor kaçıncı gunun
Ya da aktardan birine aldırsan iyi olur yorumlardan anlarsın güvenilir oldugunuÇok teşekkür ederim. 5.günüm güvenilir mi acaba ordakiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?