Korona ciğerlerime inmiş atlatırmıyım sizce 😔

Fato_happy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
341
402
103
38
Herkese merhaba..pazar gününden beri pozitifim gerci belirtilerini gecen çarşamba hissettim test verdim negatif çıktım 3 gun sonra tekrarlayınca pozitife döndüm...3 gün önce nefes darligi artınca hastaneye yatılırdım.doktor ciğerlerime indiğini söyledi benim gibi olup iyileşen oldumu acaba yorumlarınıza ihtiyacım var

Var tabiki. Gecen ay zaturreydim. Sira beklerken doktorun benden önceki hastasiyla konustum. Epey kötüymüş cigeri. Iyilesmis. Kontrole gelmisti..acil sifa dilerim..

Teyzem 60 yaşında 1 hafta hastanede kaldı iyileşti. Hastanede gözetim altındasınız atlatırsınız korkulacak bir şey yok moralinizi yüksek tutun.

Babamın ciğere inmişti . Plazma kan verdiler o şekilde iyileşti . Nefes darlığı falan vardı. Üstelik babam 60 yaşında ve tansiyon hastası . Bagisikliginiza güvenin derim

Geçmiş olsun,eşiminde ilk testi negatif cıkmasina rağmen,tomografi cektirince anlamıştı doktor corona gecirdiğini,ikinci testi pozitif çıktı.
Epey ağır geçirdi,öksürürken istifra ediyordu,konuşamıyordu bile nefesi kesiliyordu ama evde atlattı. Doktor ekstra ilaç yazmıştı, onları da kullandı. Şu an gayet iyi 6 ay oldu atlatalı.
Korkmayın,atlatırsınız. Zaman alıyor tamamen iyileşmek ama toparlanıyorsunuz günden güne.
Acil şifalar dilerim

Allah size tüm hastalarımıza acil acil şifalar versin .
Ben hariç çocuklarım 1’er ay arayla hasta oldurlar .
Küçük oğlum şükür bu iki gündür çok iyi .
Çevredekiler de tutuldu ve ağır geçiriyorlar üstelik aşılılar .
İnşAllah çabuk atlatırsınız .

Babam 60 yaşında. Onunda ciğerine inmişti kozalak balı ile atlattı şükür. Udi hindi yağıda çok faydalı.

Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifamızı versin inşallah..

Ben de 7-8 gün önce pozitif olduğumu öğrendim.

Bende de geceleri uykudan uyandıran ve daha sonrasında da uyutmayan nefes darlığı vardı. Kuru öksürük, ishal, balgam, boğaz ağrısı, eklem ağrısı, sırt, göğüs ağrısı, baş ağrısı, göz kızarması, halsizlik, koku ve tat alamama..

Yani anlayacağınız yüksek ateş hariç koronanın bütün belirtileri bende vardı ve malesef hala da var.

Nefes darlığı dayanılmaz boyuta gelince gece 112'yi aradık ambulans geldi ve ciğer filmimi çektiler şuan ciğerlerde ciddi bir şey yok ama ilacı içmem gerektiğini balgamda olduğu için ciğere tutunması daha kolay diye bilgilendirildim. Bu ilaç virüsün ciğere tutunmasını engelliyormuş.

İlaca karşı olanların yorumlarını ve ilacın yan etkilerini internetten okuduğum için içmiyordum o ilaçları. Günlerce o ilaçları içmeyeceğim diye direttim ve sonrasında içmeye mecbur kaldım. İyi ki de içmişim. İlk geceden nefes darlığıma iyi geldi. Halen arada nefes darlığı oluyor ama o kadar uzun ve sık sürmüyor.

Yani demek istediğim size verilen ilacı içmiyorsan aksatmadan içmeye başla. Yoğun bakımda yatanlara da zaten o ilacı veriyorlarmış diğer tedavilerin yanı sıra. İnşallah ALLAH'ın izniyle şifa bulacaksın. Sakın endişenme. Virüs ciğere inse bile iyileşen çok hasta var.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz icin benide ağrılarım çok zorluyo ilaçlar olmasa dayanılmazlar... bunada şükür diyorum rabbim beterinden korusun

Amin inşallah tek dilegim bu tez vakitte evime yavruma kavuşmak çok teşekkür ederim

Sanada geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte sifa versin bende ilk günden beri korkarakta olsa ilacı kullanaanlanım kayinvalidem de pozitif ona icirmediler o cok ağırlaştı ben iok günden beri içiyorum ve iyi geldigine eminim seninde dediginngibi
Sanada geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte sifa versin hepimize inşallah bende korka korka o ilaca basladim ama banada cok iyi geldi kayinvalidemde pozitif o kullanmadı o ilacı ve durumu ağırlaştı simdi onada hastanede iciriyorlar bende devam ediyorum mutlaka icilmesi gerekiyor bence yorumlara aldırmadan

Eşim ve ablam ağır covid atlattı
Hastanede yattılar
İki cigerde tamamennn ... Tutulumluydu

Çok zor günler geçirdik aslında oledebilir gibi bir yaklasimda bulundukları icin.

Gayet hastaneden iyileşip çıktılar
Quercetin
Andız pekmezi
Propolis
Zerdeçal
K ve d vitamini
Kekikkkkkkk yağı suya damlatin
Çörek otu yağı ağzınıza damlatın
Nac600-900 bunlar yararınıza olur alın aldirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…