Kediye nankör hayvan cümlesi ne kadar doğru.Ben de yavru bir kedi görmüştüm seveyim dedim.Tırmadı ve nasıl attığımı bilmiyorum. Sevgi mevgi çok onlara.O yüzden kedileri hiç sevmem ve beslemem. Köpek gördüğüm yerde sever beslerim çünkü sadık hayvan.Asla yediği kaba s.cmaz.Ama kedi besle seni tirmalasin.Beslemeyin sizde vurun bir tekme gitsin.
Kediye nankör hayvan cümlesi ne kadar doğru.Ben de yavru bir kedi görmüştüm seveyim dedim.Tırmadı ve nasıl attığımı bilmiyorum. Sevgi mevgi çok onlara.O yüzden kedileri hiç sevmem ve beslemem. Köpek gördüğüm yerde sever beslerim çünkü sadık hayvan.Asla yediği kaba s.cmaz.Ama kedi besle seni tirmalasin.Beslemeyin sizde vurun bir tekme gitsin.
ne nankörü ne tekmesi ne biçim insansın sen Allahtan kork! sen kediyi ne sanıyorsun istediğinde seveceksin mıncıklayacaksın buda yetmeyecek sen yemek verdin diye ayaklarına kapansın falan diye mi bekliyorsun. sen kimsin ki? kedi bir canlı farkında mısın? o senin kölen mi de istediğin olmayınca nankör diyorsun. Hiç düşündün mü onu severken canını yakmış olacağını yada yeni temizlediği tüylerini kirletmek istemediğini yada sıkıldığını,senden hoşlanmadığını. belkide canını acıtmak değilde seninle oyun oynamak istediğini. sen onu besledin diye sana şükretmesini bekleme Onlar şükür edecekleri yeri iyi bilir. Belli ki sen bunu anlamamışsın.Kediye nankör hayvan cümlesi ne kadar doğru.Ben de yavru bir kedi görmüştüm seveyim dedim.Tırmadı ve nasıl attığımı bilmiyorum. Sevgi mevgi çok onlara.O yüzden kedileri hiç sevmem ve beslemem. Köpek gördüğüm yerde sever beslerim çünkü sadık hayvan.Asla yediği kaba s.cmaz.Ama kedi besle seni tirmalasin.Beslemeyin sizde vurun bir tekme gitsin.
Bu yazdıklarınız çok acımasızca evde kedi bakıyorum ve hiç de nankör değil ağladığım zaman gelip minik patileriyle gözümün yaşını sildiğini bilirim hamile olduğumu hissettiğinden beri de benimle oyun bile oynamıyor zarar vermemek adına bence nankör olan kedi değilKediye nankör hayvan cümlesi ne kadar doğru.Ben de yavru bir kedi görmüştüm seveyim dedim.Tırmadı ve nasıl attığımı bilmiyorum. Sevgi mevgi çok onlara.O yüzden kedileri hiç sevmem ve beslemem. Köpek gördüğüm yerde sever beslerim çünkü sadık hayvan.Asla yediği kaba s.cmaz.Ama kedi besle seni tirmalasin.Beslemeyin sizde vurun bir tekme gitsin.
Kuduz değilde kesi mikrobu olabilir benim bir arkadaşım vardı kedilerle çok haşırneşirdi mikrop kapmış kanında milrop vardı çocuğu olmadı tedavi olana kadar başka doktora gitMerhabalar. Arkadaşlar ben şu an bu yazıyı bile titreye titreye yazıyorum. Yaklaşık 59-60 gün önce yemek yemeye gittiğim bir yerde elimle yemek vermek istediğim bir kedi beni baş parmağımla tırnağım arasında bir yerden tırmaladı. Hatta bildiğiniz tırnağını geçirdi. Kanadı. Yemek yere düştü. Bir süre bekledim. Yemedi. Günah yerde kalmasın diye almak istedim, aynı yerden tekrar tırmaladı. Ve daha çok kanadı. Benim aklıma bilinçli de olmadığım için kuduz falan gelmedi. Elimi yıkayamadım. Üstüne bir de yara bandı sardım. Akşam eve gittim, babama anlattım. Kuduz olmasın dedi. Bilmiyorum dedim. Aşıya falan götürmedi. Olaydan iki gün sonra rahatsızlandım. Kusma, ateş, karın ağrısı falan oldu. İnternetten kuduzu araştırınca dedim tamam. Bitti. Ertesi gün, sabahtan hastaneye gittik. Doktora durumu anlattım, bir şey olmaz dedi. Aşılara başladılar. Serum uygulanmadı. Bütün aşılarım tamamlandı. Ama 4 doz vurdular. Ben 5.yi de mi vursanız acaba dediğimde 4. dozun bile fazla olduğunu söylediler. Ama sorun o değil. Arkadaşlar bilen, yaşayan varsa yardım etsin. Bugün 60. gün ama kedinin tırmaladığı bölgede yara kapanmış olmasına rağmen yanma ve şiddetli ağrı var. 15-20 gündür başımın ağrısı geçmiyor. Yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum. Boğazım kasılıyor, uyuşuyor gibi oluyor. Çenem, ağzım uyuştu. Karnım ağrıyor. Halsizleştim gittikçe yemek yiyemediğimden. Bazen tükürüğüm akıyor. Kime sorsam bir şey yok diyor. Bir çok doktorla konuştum hepsi ayrı ayrı şeyler söylüyor. Biri ağrı olması normal değil hemen hastaneye gelin diyor, biri ağrı olması normal panik yapmayın diyor. Çoğu bu saatten sonra kuduz olamayacağımı söylüyor. Ama ben neden böyle olduğumu bilmiyorum. Testi de yokmuş bunun bir test yaptırıp öğreneyim dedim, hastane bana bunun bir testi olmadığını söyledi. Allah aşkına ne yapayım ben? Ölecek miyim diye gün sayıyorum. Çok korkuyorum. 15-20 gündür sürekli ağlıyorum. Aşırı korku halindeyim. Babam hastaneye de götürmüyor artık beni. Yardımcı olun ne olur. Ne yapmalıyım?
Benimde elimi kedi tırmalamadığı çok olmuştur,bir çoğuda sokak kedisi.. ben hiç bu tarz şikayetler yaşamadım ama.. Yanlış yönlendirmek istemem imkanın varsa özele git,geçmiş olsun
benimde hayatım kedi ısırıkları tırmalamaları ıle gectı cok sukur sımdıye kadar bısey olmadı ama ası yaptırmıssın gunde gecmıs demekkı biseyın yok sudan korkman lazım son evrelerde yalnızlasman ve bı noktaya uzun uzun dalma gibi bulgular olması lazım sakın ol ve doktora kendın git baska bısey olabılır ama pıskolojık olarak kuduza kendını sartlamıssın bıkere bende ole hıssetmıstım sanırım gec kalma durumu sonunda sıddetlı olum oldugundan ınsan cok korkuyor tarıfsız bır kusku sarıyor ınsanı sende suan hastalık hastalıgı gecırıyosun ..
bence sizin içinizi o vesveseler kemiriyor en fazla enfeksiyon kapmışsınızdır bundan dolayı ateş falan vardır siz unutmaya çalışın çorba tüketin bol bol başka şeylerle ilgilenin babanız diyesiye kadar birşey olmamış olmaz da inşallah çünkü etik değil yani dakikada kaç sefer kan dolaşıyor vücutta ayrıca eis hastalarında bile hemen kanla bulaşmaz hastalıklar doktorlar diyor babanız diyesiye kadar çoktan belirti olması gerekti vesvesedir o biraz da mikrop kaptıysanız ateşlenmişseniz iyice piskolojikmen kötüye gitmiştir cafelere gidin aktif olup unutun bu olayı
Bence psikolojik bir durum, kuduz olan hayvan zaten gelir direkt saldırır size, beslerken felan olmaz ki zaten kuduz hayvan insana yaklaşmaz, ısırdıktan en geç 10 gün içerisinde de eğer kuduz ise ölür kendisi.. Geçmiş olsun tabiki ama kuduz olmanız çok düşük bir ihtimal, paranoya olmuşsunuz gibi geldi bana.. Bu olaydan sonra kediyi tekrar gördünüz mü, orada sürekli duran bir kedi ise gidin görün hala yaşıyorsa kuduz değildir.
Calistiginizi söylüyorsunuz, gayet düzgün cumleler kuruyorsunuz. Belli ki yasiniz 20 nin uzerinde.
Ama tavirlariniz ortaokul ogrencisi halleri kusura bakmayin.
Babam goturmuyor hastaneye fslan ne demek ki? Belli ki sorun psikolojik, yardim alin insallah fayda eder ve rahatlarsiniz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?