• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum, yardım edin

Kuduz olma ihtimalin helede kediden gecme ihtimali nerdeyse yok ;) psikolojik kesinlikle anca mikrop kapmış olabili kedilerle haşır neşir olan biriysen o da zor ya neyse.
Zaten iğnelerini olmuşsun kendini dinlemeyi bırak ;)

Kuduz olma ihtimalin helede kediden gecme ihtimali nerdeyse yok :KK66: psikolojik kesinlikle anca mikrop kapmış olabili kedilerle haşır neşir olan biriysen o da zor ya neyse.
Zaten iğnelerini olmuşsun kendini dinlemeyi bırak :KK66:
Bibi zaten kaç doktor da bişeyin yok rahat ol demiş..

Canım sana yazdım ama sen kuduz olmaya takmışsın görmezden gelmişsin sanki. Basit bir bakteriyel enfeksiyon bu. Adı da kedi tırmığı hastalığı. Şaka amaçlı yazmadım tıp literatüründe olan bir enfeksiyon adı ve kedi tırnağından geçiyor.

Kedinin kuduz olması gerekir öncelikle,senin kuduz olman için. Bunu da unutma:KK66:
O kediyi 10 gün gözetim altında tutarlar,kedi kudurarak ölmediyse sorun yoktur.
Devam ediyorum; kedi kudurmadıysa,aşıya bile gerek duyulmaz..
Sen aşını olmuşsun zaten tedbiren..

Canım sana yazdım ama sen kuduz olmaya takmışsın görmezden gelmişsin sanki. Basit bir bakteriyel enfeksiyon bu. Adı da kedi tırmığı hastalığı. Şaka amaçlı yazmadım tıp literatüründe olan bir enfeksiyon adı ve kedi tırnağından geçiyor.
En kötü ihtimale bu olabilir bence de.. Bu da galiba uygun bir antibiyotikle tedavi ediliyor değil mi?

Bazı kaynaklarda ağrı olabileceği bazılarında ağrısız geçtiği yazıyor. Hangisi doğru bunların. Hangisi yalan anlamıyorum.

Tırmalayınca kuduz olunuyor mu ki o_O

Beni küçükken köpek ısırmıştı kanadı hatta doktorada goturmedıler hala saglamım :işsiz:

Geçmiş olsun bence biraz psikolojik gibi geldi sürekli düşünmemeye çalış :KK14:

Bazı kaynaklarda ağrı olabileceği bazılarında ağrısız geçtiği yazıyor. Hangisi doğru bunların. Hangisi yalan anlamıyorum.
Tek tip olamaz her bünyede farklı etki yapar kiminde kabarcıklı deri döküntüsü olur kiminde olmaz. Yarın sakin sakin bir doktora görün tekrar. Devlet hastanesi savabilir başından, Acıbadem'e git derim

Tek tip olamaz her bünyede farklı etki yapar kiminde kabarcıklı deri döküntüsü olur kiminde olmaz. Yarın sakin sakin bir doktora görün tekrar. Devlet hastanesi savabilir başından, Acıbadem'e git derim

Aşı olduğum hastaneye durumu bildirdim. Ağrı olması normal değil dedi bana. Ama en kötüsü de neydi biliyor musun? Eğer hastaysam nasıl anlayacağım bir test yapın falan dedim. Bana bunun testi yok dedi. Hastalık kendini belli ediyor zaten. Hastalik kaptıysanız sizi tecrite alırız ölümünüz beklenir dedi. Bir insan bir insana bunu der mi ya? Hadi kendimi geçtim hastalanırsam ve geç fark edersem tamam ben zaten öleceğim ya aileme zarar verirsem? Hepinizin söylediklerini dikkate alıyorum elbette şu an. Ama kadının söylediği beni mahvetti. Özel hastaneye de gittim bu konu hakkında. Biz bir şey yapamayız devlete gideceksin dediler. Bir Allah'ın kulu ilgilenmiyor. Ölelim mi illa..

Kuduza pek ihtimal vermiyorum ben de ama enfeksiyon ya da parazit kapmis olmaniz son derece mumkun.

Kuduza pek ihtimal vermiyorum ben de ama enfeksiyon ya da parazit kapmis olmaniz son derece mumkun.

Umarım buradaki çoğu insan haklı çıkar. Ben boşuna korkup zehrediyorumdur kendime hayatı. Aksi takdirde bir hayatım olmayacak. Size de teşekkür ederim.

bundan 5 gün önce dışarıda açık bir alanda otururken birden kalbim sıkıştı ve nefes alamamaya başladım. Sık sık derin derin nefes almaya çalıştım ve titremem oldu. Bu panik atak mıdır sizce? Yani panik ataksa söylenen her şeyi reddediyor ve kendimi kuduz olacağıma mı ikna etmeye çalışıyorum sizce?
Panik atak bende de vardı sürekli çarpıntım ve nefes alıp verirken kalbim sıkışırdı. Hatta efor testine bile girdim oda stres kaynaklı panik ataktan dolayı oluşmuş. Ve herşeyi takıntı haline getirirdim senin problemin panik atak psikiyatriye gidip ilaçlarını düzenli kullan hataya bakış açını değiştir geçer..!!

Umarım buradaki çoğu insan haklı çıkar. Ben boşuna korkup zehrediyorumdur kendime hayatı. Aksi takdirde bir hayatım olmayacak. Size de teşekkür ederim.
Enfeksiyon ya da parazit kaptiysan yine de tedavi olman gerek. Mevsim meyve sebzelerinden biraz ye, guc al. Sogan sarimsak falan tuket.

Enfeksiyon ya da parazit kaptiysan yine de tedavi olman gerek. Mevsim meyve sebzelerinden biraz ye, guc al. Sogan sarimsak falan tuket.

Peki bir şey sormak istiyorum. Bu konu ile ilgili İstanbul'a gitsem olur mu? Yani oradaki hastaneler daha mı ilgili olur yoksa bir fark olmaz mı?

Kuduz çok ciddi bir hastalık şimdiye belli olurdu. Kaldı ki aşı da olmuşsun bişey olmaz inşallah ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum inşallah bi an önce hasta olmadığına Rabbim emin kılar bol bol dua er Allah şifa versin

Yemek yediğin yere gidip sordun mu hiç?O kedi muhtemelen hep oralarda oluyor dur.Hala orada mı yaşıyor mu bilgi almaya çalışsaydın.

Back