korkuyorum hemde çok...

bahtiyaryavrum

kızına aşık❤Beren Duru'm❤
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
786
1.528
63
Herkese selamlar...
Ben daha 4 yasindayken babam vefat etti. Hayalle gerçek arasi hatirlarim hep o acıyı.
Annem evlenmedi. Beraber büyüdük sayılır. Akrabalarimiz sagolsun öküz öldü ortaklık bozuldu muamelesi yaptilar. Ben sehir disinda universite okudum. Döndüğümde calismaya basladim. Annemde calisiyordu. Simdi emekli cok şükür o da.
Bense cok sevip sevildigimi sanarak bir evlilik yaptim.
Gormedigim eziyet isitmedigim laf kalmadi. Calisiyordum ama evde hic huzur bereket yoktu. Adam evlendijten sonra tam bir ruh hastasi cikti annesi deseniz bu durumda ogluna nasihat etmesi yuvana sahip cik demesi gerekirken ben sana daha iyisini alirim bosa bunu napican derdi yuzume baka baka... yinede sabrettim sonradan pisman olurum belki diye. Her turlu fedakarligi yaptim sustum derdimi kimseye anlatamadim. Ama ne asagilamasi bitti ne dayagi ne hakareti.
Bir gün isten geldim o siralar birde cok yogundu isler gece 10 falandı eve girdim vallahi billahi bardak neden salondaki sehpanin üstünde kalmis diye beni bayiltana kadar dövdü. Agzim burnum kan icinde kaldi. Ve karsima gecip yerdeki kanlari gostererek hadi simdi sil bunlari dedi...
O zamana kadar kurtaririm dedigim yuvamdan sadece ozel esyalarimi alip ciktim ve bir daha sadece mahkemede gördüm yüzünü... zaten hemende evlendi baskasiyla annesi dedigini yapti...
O kadar buyuk bir depresyon yasadimki anlatamam bosanma sonrasinda. Bir yandan kurtuldum diye seviniyordum bir yandan verdigim maddi manevi emeklere aciyordum...
sonrasinda biriyle tanistim... bana cok iyi geliyordu insan muamelesi gördüğüm icin cok kiymetliydi benim gozumde.. ama onunlada olmadi... Çünkü ben duldum.... ailesi kabul etmedi bende bir daha kaynana problemi yasamak istemedigim icin hemen ayrildim.
Ama kendimi cok degersiz istenmeyen biri gibi hissetmeye basladim ister istemez...
Ama su his icimden bir an bile cikmadi... bir gün herşey cok guzel olacak. Hep kendimi telkin ettim. Çünkü burda yazamiyorum oyle seyler yasadim ki vallahi can dayanmaz........
Ve kötü gunler bir gun bitti.
Esimle tanistirildik uzun arastirmalar ve tanisma sonrasi evlenmeye karar verdik.
Simdi ikinci evliliğim kocam belki cogu kisinin tercih etmeyecegi biri ama benim icin dunyanin en iyi insani...
Benim gibi kotu evlilik sonrasi insanlarin kriterleri azaliyor.
Evine bakiyor bana deger veriyor asla bilerek uzmuyor ve bunlar bana ziyadesiyle yetiyor... o benim ilk basta
yol arkadasim...
Simdi bir kızım var cok şükür rabbim herkese nasip etsin isteyen... calismiyorum kizima kendim bakmak icin.
Ama sorun su ki bazen gecmiste yasadiklarim aklima geliyor ve icimi kanatan o soru :
Acaba yine kötü seyler olur mu ben simdi mutluyum ama yine o acı dolu gunlere geri doner miyim. Bana birşey olursa kızıma kim bakar. (Kardesim yok keske olsaydı)
Yani bu sorular aklima gelince deliye dönüyorum. Cok sıradan sade ama huzurlu bir hayatim var cok şükür. İnanın tadını cikaramiyorum cogu zaman.
Icimdeki bu korkulari atmaya yardimci olmaniz icin tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar..

Hikayen kötü devam edecek sandım ama mutlu gitmesine çok sevindim.hep mutlu ol eşinle kızınla.
Hayat bir sınav ve o karşına çıkan insan kılıklı kişi sana tecrübe katmış.iyi düşün iyi olsun eşinle mutlu hayatının tadını çıkar eski günleri andığında sık sık şükür duası et.kötü düşünme

Yasadiklarinizdan oturu karamsar olmaniz cok normal ama gelecege guzel bakin ki guzel seyler olsun. Umarim cok mutlu olursunuz.

Neden hala aşamadın bu duyguları peki?Bende ilk yıl öfke patlamalarına neden olmuştu,adamın sabrını,kendini resmen deney haline getirmiştim ama, çok şükür bir kaç terapiyle geçti,sende de bu durum evhamlara sebep olmuş sanırım...O yüzden eğer gitmediysen, mutlaka uzman yardımı al,çok iyi gelecek,özellikle de; şiddet içeren bir evlilik başından geçmişse, çok ağır yaralar bırakabiliyor!

Sizinde mi ikinci evliliginiz.

Gerçekten çok kötü şeyler yaşamışsınız. Allahın svdiği kuluymuşsunuz ki kurtulmuşsunuz. Endişe etmeyin lütfen. Eşinde bi kötülük olsaydı evlendikten sonra belli ederdi. 4 yıl olmuş, bu saatten sonra kötü biri olmaz. İyi düşünün, iyi olsun. Allah yüreğinize ferahlık versin, mutlulugunuz hiç bozulmasın inşallah.

Rabbim seni büyük sınavlardan geçirmiş ve sonra karşına eşini çıkarmış.herkes mutlu olmak için evlenir.sen de şu anda mutlusun önemli olan bu.hayat sana ne gösterecek neler yaşayacaksın bilemezsin ki...bilmediğin birşey için canını sıkıp bugünü kendine zehir etmek neden? bırak düşünme birşey olacağı varsa zaten olur ama onu da olunca düşünürsün.bak ne güzel eşin seni sevip değer veriyormuş bir de yavrunuz olmuş.sen bunların tadını çıkarmaya bak gerisini boşver inşallah bundan sonra dert keder görmeden mutlu bir şekilde sürdürürsünüz evliliğinizi...

kendinize acımayı ve yine aynı şeyler mi olacak diye düşünmeyi bırakın bir an önce..
siz örnek bir kadınsınız burada dayak yiyip hala düzelir diye bekleyen bir sürü kadın var..
ve siz onlara anlatmaya çalıştığımız şeyi başarmışsınız..
katlanmayıp hayatınızın kontrolünü elinize almışsınız..
ve kendinize 2.bir şans tanımışsınız..
keşke ne kadar güçlü ve başarılı bir kadın olduğunuzun farkına varsanız..

Kötü günler geride kaldı, sabrının mükafatını aldın bu mutlu hayatın tadını çıkarma vakti şimdi.

Aklından sil, silemiyorsan uzman yardımı al.
Yarın için endişelenerek bugünü ziyan etme.

Olmamış olayın yasını tutmak bu.
Mantıklı mı?
Değil :)

geçmişle bağlarımızı kesmeden, bugünün tadını çıkaramıyoruz hatta geleceğe de umutlu bakamıyoruz....size Bülent Gardiyanoğlu'nun videolarını ve kitaplarını öneriririm...ben ve bir çok tanıdığım kişi çok faydasını gördü....

Gecmise takilip bugunu kacirma. Unutma bugun geri kalan hayatinin ilk günü

Iyi dusun iyi seyler olsun, olumlu ol. Kotu seyleri hatirlamamaya calis, kizina saril.

Sen ne kadar iyi olursan esinde o kadar Iyi olacak sana boyle hissediyorum ben.

Mutluluk korkutmasin seni bu kadar, guzel seyler yasamayi hak ettin sen :)

Anlattığına gore iyi biri esin. Sonsuz sevgi ve saygi ver eşine kizina, fazlasiyla geri donecek sana

Siz su an mutlusunuz kotuyu dusunup hayati kendinize zehir etmeyin.
O ruh hastasi esinizden kurtuldugunuza sukredin.simdi esiniz size mukafat olmus.kotuyu dusundukce an i kacirip kotuyu cagiriyoruz.
Mutluluklar dilerim eskiyi gomun suanin tadini cikartin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…