- 6 Mayıs 2024
- 350
- 166
Kızlar iyi akşamlar,,ben bu şehre yeni taşındım ve eşim 15 gündür şehir dışında.. yani evde tek ben varım bir de kedim neyse bugün 13-13.30 civarında zil çaldı audiodan baktığımda 50 yaşlarında bi kadın var ben çok korktum çünkü kimseyi tanımıyorum ve kimseyi beklemiyorum … ben cevap vermedim otomatik kapıyı da açmadım tabiki 3 kere art arda zile bastı sonrada başkasının ziline bastı kapı açıldı kadın girdi mi yoksa başkası mı girdi bilmiyorum çünkü ben 2.kattayım yukarı çıkan olmadı .. ne yazık ki apartmandan sadece 2 komşumu tanıyorum onlar değildi ama diğer komşular da olabilir anahtarı unutup rastgele basan ama ben korkuyorum yakın zamanda taşındığım için hırsız fln önden evi kontrol mu ediyor diye düşünüyorum keşke o an konuşsaydım kimsiniz diye hiç bir şey yapamadım şaşırdım çünkü.. benim zillerden sonra başka zil sesi duyuldu ve otomatik kapı açılıp kapandı acaba kadın mı girdi başkası mı girdi o kadın apartmandan veya karşı apartmandan fln birisi miydi kimdi bilmiyorum ne niyetle benim zilimi 3 kere çaldı bilmiyorum karşı daire boş üst komşuma çıktım kadının resmini çekmiştim göstermek için ama çocuk açtı annem yok dedi kapattı kapıyı yarın tekrar çıkıp soracağım belki apartmandan mahalleden tanıdık birisidir ama neden benim zilimi art arda 3 kere çalıyor ne niyetle çok korkuyorum ya hırsız flnsa lütfen içimi ferahlatın ben nasıl uyuyacağım