• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORKUYORUM .. ACABAAAA ??

bordomavi611

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
359
191
33
31
DAHA ÖNCE YAZMISTIM.. 3 YILLIK BİR COCUK MUDACELEM VAR KISA ANLATICAM 18 SUBATTA CATLATMA IGNESI VURULDUM 13.GÜN IDRAR TESTİNDE NEGATIF CIKTI 20. GUN BUGUN KAN TESTI YAPMAYA KORKUYORUM .. :( PREGESTORON KULLANDIM 2 GUN OLDU BIRAKALI BUGUN ADET GUNUM GELEN GIDEN BISE YOK NAPSAM BILEMEDIM YAAA .. YARDIMCI OLURMSUNUZ .. PREGESTERON GECIKTIRIR MI ?

DAHA ÖNCE YAZMISTIM.. 3 YILLIK BİR COCUK MUDACELEM VAR KISA ANLATICAM 18 SUBATTA CATLATMA IGNESI VURULDUM 13.GÜN IDRAR TESTİNDE NEGATIF CIKTI 20. GUN BUGUN KAN TESTI YAPMAYA KORKUYORUM .. :KK43: PREGESTORON KULLANDIM 2 GUN OLDU BIRAKALI BUGUN ADET GUNUM GELEN GIDEN BISE YOK NAPSAM BILEMEDIM YAAA .. YARDIMCI OLURMSUNUZ .. PREGESTERON GECIKTIRIR MI ?
Öncelikle Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Progestana gelince adet geciktirmez adet gecikince adet söksün diye verilir ya da hamilelikte düşük tehliksesi durumda bebeği koruması tutunması için verilir.

Öncelikle Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Progestana gelince adet geciktirmez adet gecikince adet söksün diye verilir ya da hamilelikte düşük tehliksesi durumda bebeği koruması tutunması için verilir.
ALLAH razı olsun ınsallahhhhh benım adetlerımde hep duzensız normalde o yuzden bugun adet gunum ama olmadım .. umutlanmakta ıstemıyorum napsam bılemedım 10 gÜn kullandırdı progestanı 2 gundur kullanmıyorum olmam mı gerekıyor yanii bıdee 13-14 gun test yaptım negatıfı gordum ya sımdı hıc baktırasım yok

ALLAH razı olsun ınsallahhhhh benım adetlerımde hep duzensız normalde o yuzden bugun adet gunum ama olmadım .. umutlanmakta ıstemıyorum napsam bılemedım 10 gÜn kullandırdı progestanı 2 gundur kullanmıyorum olmam mı gerekıyor yanii bıdee 13-14 gun test yaptım negatıfı gordum ya sımdı hıc baktırasım yok
Bekleyin biraz 1 hafta olursa tekrarlayın testi ama normalde de düzensiz demişsiniz o yüzden beklemekte fayda var sürekli negatif görmek insanı üzüyor eğer varsa bile negatif görmek ayrı bir stres

Bekleyin biraz 1 hafta olursa tekrarlayın testi ama normalde de düzensiz demişsiniz o yüzden beklemekte fayda var sürekli negatif görmek insanı üzüyor eğer varsa bile negatif görmek ayrı bir stres
sormaaaa .. insan test yapmaya korkar mı yaa .. bıktım yani negatıfffff gormekten

Merhaba sizce varmı ? 🤔

Eklentiler

• FBDDC815-4C6B-4793-AB35-1F33FB73398D.webp
    FBDDC815-4C6B-4793-AB35-1F33FB73398D.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 43
Back