- 16 Mart 2021
- 429
- 51
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yıllardır dökülür hemde daha fazlası .....Bu durumu yaşayan varmı
mevsimsel veya strese bağlı olabilirHiçbir değerimde hiçbir sıkıntım yok genetiktede yok anlamadım gitti
perfectil di galiba öyle bi vitamin var saça çok iyi geliyormuş onu aldım bakalım umarım işe yararmevsimsel veya strese bağlı olabilir
düzenli kullan mıutlaka 3 ay kullanman lazım iyi gelir tırnaklarını da güçlendirirperfectil di galiba öyle bi vitamin var saça çok iyi geliyormuş onu aldım bakalım umarım işe yarar
Kullandınızmı siz?düzenli kullan mıutlaka 3 ay kullanman lazım iyi gelir tırnaklarını da güçlendirir
hayır kullanmadım ama içeriğine baktım ve bu tarz tüm takviyelerin minimum kullanma süresi 3 ayKullandınızmı siz?
Doğrudur teşekkür ederimhayır kullanmadım ama içeriğine baktım ve bu tarz tüm takviyelerin minimum kullanma süresi 3 ay
Duşta çok az dökülüyor. Ama tararken dökülüyor. 3-4 günde birPerfectil suan kullaniyorum 1 aydir iciyorum 2. Aya gectim henuz hic bi değişiklik olmadi. Sizin gibi sac dökülmesi yaşıyorum. Dusta ne kadar döküldüğünü de cekseydiniz keşke çünkü genelde en cok o zaman dökülüyor saçlarınızı kac günde bir yikıyorsunuz ?
Dusta az dökülüyorsa dokulmesi gereken saclar olabilir bunlar zaten. Saclariniz uzun sanırımDuşta çok az dökülüyor. Ama tararken dökülüyor. 3-4 günde bir