- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
genelde hep artik tedaviyi birakip kafasina takmayan bayanlarin cocugunun oldugunu duydum evet sevdigim erkek ama cocugumda olsun istiyoruzBen anlamadım, hem çocuk isteyip hem de tedavinizi yarım bırakmak mı istiyorsunuz? Bu biraz dengesiz bir davranış olmaz mı?
Eşinize de bravo, ne güzel moral veriyor size, değerini bilin karşınızdaki insanın. Ona göre davranın lütfen.
Herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok, bir sürü çocuksuz ve kutlu çift var. Mutluluğunuzu çocuğa endekslemeyin.
2 senedir cocuk istiyoruzNekadardır evlisin
Ne zamandır istiyorsunuz
Konu cok eksik
genelde hep artik tedaviyi birakip kafasina takmayan bayanlarin cocugunun oldugunu duydum evet sevdigim erkek ama cocugumda olsun istiyoruz
Bugun cok morelimin bozulacagi olaylar yasadim elim ayagim titriyor morelim cokk bozuldu hemen anlaticak birine ihtiyac duydum bugun eltim cay icmeye geldi konu cocuktan acildi ve bana bizim ailenin erkekleri cocuk cok sever olmuyorsa ugrasmaz gibi laflar soyledi dondum kaldim ne demeye getirdin lafi dedim ya doktora gitmez felan iste dedi ben biz gidiyoruz ama hicte bikkinlik gostermedi dedi iddasina girellimmi dedi bende benimle ne uzerinden iddaya girmeye kalkiyosun sen ya dedim onun yaninda bisey olmamis gibi davrandim ama gozumdn damlayan yaslara hala engel olamiyorum
Bayanlar esimle cocuk cok istiyoruz ama olmuyor doktorlarla ugrasip duruyoruz benim artik morelim sifir ve korkularim var esim umursamaz bn sabahlara kadar agladigimda beni tesselli eder guldurmeye calisir kucagina alir sever senin cocugun ben degilmiydim hani der ama artik ilac kullanmayi birakicam sikildim psikolojim bozuldu dedigimde kullanman lazim birakamazsin disini sikarmisin az benim icin gibi laflar soyliyor sizce esim benden sogurmu bu nedenden nisanliyken hatta sevgiliyken basladik cocuk hayalleri kurmaya bu nedenden bosanan oldumu esim besik gorsun yada bi bebek esyalari satan yerden gecelim baslar soyle boyariz odasini byle yapariz diye bazi aksamlarda gelir arkadasin cocugu oluyormus bugun soyle yapti der ardindanda bak 4 yil sonra kavustular istediklerine bebeklerine der sabreden dervis muradina ermis der gecende arkadasi gelmis sanirim tembihledi kiz cocugumuz oldu ama 3 yil sonra oldu dedi esimde beni optu sorular sorduk cok ugrastik felan dedi ama uzuluyorum dayanamiyorum artik biktimherkes kilo aliyorum yoksa hamilemisin diyor her gelen cocuk yokmu diyor .
canım benım ya senı o kadar ıyı anlıyorum kı ama sen ayakta kalmalısın bıde cok fazla dusunme eşin hıc test verdı mı pekı ben de 2. seneye yakın hamıle kaldım once maddı durumdan sonra ben rahatsızlandım derken korunduk sonra denedık olmadı felan ama ben hemen doktora gıttım beklemedım ve bı dızı test vs derken umudum bıttıgı yerde geldı çok şükür ve o konusanlar hala konusuyor hemde yuzume krsı senın gıbı cocugu olmayanlara dua ettım dıyenlerı mı ıstersın neler neler o yuzden dısarıyı duymamaya calıs ne guzel esın destek ben sımın destegı ıcı cınnet gecırdımde ondan sonra yardımcı oldu o yuzden esının kıymetını bıl sorun ne pekı varmı doktorların soyledıgı bısı1 gun hastaligim geciksin inanin bu sefermi diye mutlu oluyorum doktor hsgye yonlendirdi butuk uygulayabilcegim ilac tedavisini uyguladim bn baska doktora yonlendirdi buyuk ihtimal tuplerin kapalidir diyor Allaha binlerce sukur esim melek gibi hic insan kirmaz uzmez ama esimin iyi oldugu kadar annesi eltim gorumcemde gattar esim ne kadar destek oluyorsada onlar umidimi kiriyor
Tüplerinin kapalı olduğunu düşünüyorsan bir rahim filmi çektir1 gun hastaligim geciksin inanin bu sefermi diye mutlu oluyorum doktor hsgye yonlendirdi butuk uygulayabilcegim ilac tedavisini uyguladim bn baska doktora yonlendirdi buyuk ihtimal tuplerin kapalidir diyor Allaha binlerce sukur esim melek gibi hic insan kirmaz uzmez ama esimin iyi oldugu kadar annesi eltim gorumcemde gattar esim ne kadar destek oluyorsada onlar umidimi kiriyor