Korkularim!!

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
Bayanlar esimle cocuk cok istiyoruz ama olmuyor doktorlarla ugrasip duruyoruz benim artik morelim sifir ve korkularim var esim umursamaz bn sabahlara kadar agladigimda beni tesselli eder guldurmeye calisir kucagina alir sever senin cocugun ben degilmiydim hani der ama artik ilac kullanmayi birakicam sikildim psikolojim bozuldu dedigimde kullanman lazim birakamazsin disini sikarmisin az benim icin gibi laflar soyliyor sizce esim benden sogurmu bu nedenden nisanliyken hatta sevgiliyken basladik cocuk hayalleri kurmaya bu nedenden bosanan oldumu esim besik gorsun yada bi bebek esyalari satan yerden gecelim baslar soyle boyariz odasini byle yapariz diye bazi aksamlarda gelir arkadasin cocugu oluyormus bugun soyle yapti der ardindanda bak 4 yil sonra kavustular istediklerine bebeklerine der sabreden dervis muradina ermis der gecende arkadasi gelmis sanirim tembihledi kiz cocugumuz oldu ama 3 yil sonra oldu dedi esimde beni optu sorular sorduk cok ugrastik felan dedi ama uzuluyorum dayanamiyorum artik biktim herkes kilo aliyorum yoksa hamilemisin diyor her gelen cocuk yokmu diyor .

Ya çocuk için bu kadar bunalımlara girmeyin. Kısmet, Allah en uygun zamanda nasip eder. Sadece hayırlısını iste dua et. Yani sürekli çocuk için ağlayan, bunalıma giren kadın erkeği sıkar bence. Sonuçta sadece çocuk için mi evlendiniz sevdiğiniz adam değil mi o? Herşeyn hayırlısı.. Kaç senelik evlisiniz?

Ben anlamadım, hem çocuk isteyip hem de tedavinizi yarım bırakmak mı istiyorsunuz? Bu biraz dengesiz bir davranış olmaz mı?

Eşinize de bravo, ne güzel moral veriyor size, değerini bilin karşınızdaki insanın. Ona göre davranın lütfen.

Herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok, bir sürü çocuksuz ve kutlu çift var. Mutluluğunuzu çocuğa endekslemeyin.

Bencede sabret bak ne güzel eşinde destek olmuş.
Kötü düşünmeyi bırak sonuçta senin elinde olan birşey değil.
Moralini yüksek tut eşinin sözünü dinle sabret .
Bu da bir imtihan geçecek mutlaka .
Ölümden başka hertürlü hastalığın sıkıntının bir çaresi vardır

genelde hep artik tedaviyi birakip kafasina takmayan bayanlarin cocugunun oldugunu duydum evet sevdigim erkek ama cocugumda olsun istiyoruz

genelde hep artik tedaviyi birakip kafasina takmayan bayanlarin cocugunun oldugunu duydum evet sevdigim erkek ama cocugumda olsun istiyoruz

Çocuk istemekle olan bişey değil. Olacağı varsa zamanı gelince olur. Mevzuyu bu kadar büyütmenin alemi yok. Eşinizle mutlu olmaya, evliliğinizden keyif almaya bakın.

Biraz bencil göründünüz gözüme. İlk mesajda da söyleyecektim neyse dedim ama şu "çocuğum da olsun istiyoruz" cümlesini okuyunca yanılmadığıma emin oldum. Bencilliğinizden kurtulmaya çalışırsanız mutlu olursunuz.

Bugun cok morelimin bozulacagi olaylar yasadim elim ayagim titriyor morelim cokk bozuldu hemen anlaticak birine ihtiyac duydum bugun eltim cay icmeye geldi konu cocuktan acildi ve bana bizim ailenin erkekleri cocuk cok sever olmuyorsa ugrasmaz gibi laflar soyledi dondum kaldim ne demeye getirdin lafi dedim ya doktora gitmez felan iste dedi ben biz gidiyoruz ama hicte bikkinlik gostermedi dedi iddasina girellimmi dedi bende benimle ne uzerinden iddaya girmeye kalkiyosun sen ya dedim onun yaninda bisey olmamis gibi davrandim ama gozumdn damlayan yaslara hala engel olamiyorum

Saçma sapan cahil muhabbetleri ya. Cahil bi kadının sözlerine mi takılıyorsunuz yani. Bizim ailenin erkekleri nedir ya? İnsanlar farklı farklıdır. Onun cahil kafası tek düze işliyor. Bide erkek çocuk yaparsan seni baş tacı ederler gibi cümleler bile kurabilecek bi potansiyeldir Allah bilir
Keşke çevremde böyle insanlar olsa da çaksam lafı ama yok bize denk gelmio
Takılmayın bunlara. Cool olun. Lafınızıda esirgemeyin ki yüz bulamasın.

Esin cok anlayisli bir insan. Heves ediyir fogal olarak sizinle paylasiyor. Bunda ne sakinca var? Tedavinizi dr birakmayin lutfen. Her syein bir zamani var Allah hayirlisini versin..

Bence harika bir ese sahipsiniz, sizden soguyacagini hic sanmiyorum. Bence sizde esinizin anlayisina size olan sevgisine, cocuga olan ozlemine karsi,kesinlikle tedaviye devam etmeli ve sabretmelisiniz.

Eşini üzme seni cok sevdigi belli.
Tedaviye devam hiç yılma arkadaşım.
O eltiyi bir daha evine sokma.
En yakın zamanda bebeğin olur inşallah.
Inancini hiç yitirme.

Çocuk olmuyor diye boşanılır mı hiç?
İyi günde, kötü günde birlikte olmak için yapılır evlilik. Boşanma ve soğuma gibi düşünceleri kafanızdan atın önce. Ben 3 sene tedavi gördüm, bu süre içinde eşimden de destek görmedim. Etrafımda hadi ne bekliyorsunuz diyen oldu ama, siz doğuran bu kadar meraklıysanız dedim. Onların dedikleri bi kulaktan girip diğerinden çıktı yani.
Sizin eşiniz destek oluyormuş ne güzel. Tedavinizde güzel sonuçlar alırsınız İnşallah. Ayrıca bu çocuk öyle hemen yatıp kalkmayla olmuyor.
Bazıları diyor ya hadi ne duruyorsunuz diye, aksine hiç durur muyuz

Gel gelelim ki nasip işi, Allah istemezse o yumurta ile sperm nasıl buluşacak. Tabi olayın bu boyutunu bırakıp biyolojik boyutuna yoğunlaşan çok var. Bir damla meniye o kadar spermi sığdıran Allah elbet zamanında verir diyen zihniyete pek rastlamadım.
Ayrıca eltinize ne ki? Hiç te moralinizi bozmayın. Güçlü olun. Eşinizi sizden iyi kimse tanıyamaz.
Tedavide ne aşamadasınız bilmiyorum ama Allah sabır versin. Moral çok önemli, sabrın sonu zaferdir :)

2 yildir cocuk istiyorsunuz hic uzun bir zaman degil ki nasil bu kadar cabuk pes ediyorsunuz?
Esim benden sogur mu diyorsunuz ama ben zannetmiyorum. Cevremde bir cift var 2000 yilinda evlendiler hala cocuklari yok her yolu denediler. Ama bir gorsen sanki liseli asiklar gibiler. Demek istedigim cocuk olmadanda mutlu olunabilir.
Elitinin laflarini hic kafana takma ve bunlar icin ne kendini ne esini üz.
Esinin destegi sevgisi onlara kapak olacak cinsten.

1 gun hastaligim geciksin inanin bu sefermi diye mutlu oluyorum doktor hsgye yonlendirdi butuk uygulayabilcegim ilac tedavisini uyguladim bn baska doktora yonlendirdi buyuk ihtimal tuplerin kapalidir diyor Allaha binlerce sukur esim melek gibi hic insan kirmaz uzmez ama esimin iyi oldugu kadar annesi eltim gorumcemde gattar esim ne kadar destek oluyorsada onlar umidimi kiriyor

canım benım ya senı o kadar ıyı anlıyorum kı ama sen ayakta kalmalısın bıde cok fazla dusunme eşin hıc test verdı mı pekı ben de 2. seneye yakın hamıle kaldım once maddı durumdan sonra ben rahatsızlandım derken korunduk sonra denedık olmadı felan ama ben hemen doktora gıttım beklemedım ve bı dızı test vs derken umudum bıttıgı yerde geldı çok şükür ve o konusanlar hala konusuyor hemde yuzume krsı senın gıbı cocugu olmayanlara dua ettım dıyenlerı mı ıstersın neler neler o yuzden dısarıyı duymamaya calıs ne guzel esın destek ben sımın destegı ıcı cınnet gecırdımde ondan sonra yardımcı oldu o yuzden esının kıymetını bıl sorun ne pekı varmı doktorların soyledıgı bısı

Tüplerinin kapalı olduğunu düşünüyorsan bir rahim filmi çektir

bide yorum yapmıs olmak ıcın kırıcı konusmalar yapmayın lutfen bu surecı yaşaayan cok da anlayamaz acaba bebek arayısınız her ay elınızde testte ıncecıkte olsa o cızgının cıkma hayılını bekledınız mı hıc ınsanların acıyan lafları ıcınızı acıttımı arkadaslarınız sızın cocugunuz yok dıye yanında kendı cocugunu sız uzumeyın dıye sevmedıgı oldu mu acaba olmadıysa susun damdan dusmeden damdan dusenın halını anlayamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…