Korkularim!!

Yok diyor birsuru ilac kullandim 1 sene boyunca artik bana gelme tuplerin kapaliysa ilac kullansanda bi ise yaramaz diyor baska hastaneye yonlendirdi rahim filmi istedi tabi tabi her gittigmde kan idrar testi esim urolojiye gitti birsuru test sonuclari var .

Bayanlar esimle cocuk cok istiyoruz ama olmuyor doktorlarla ugrasip duruyoruz benim artik morelim sifir ve korkularim var esim umursamaz bn sabahlara kadar agladigimda beni tesselli eder guldurmeye calisir kucagina alir sever senin cocugun ben degilmiydim hani der ama artik ilac kullanmayi birakicam sikildim psikolojim bozuldu dedigimde kullanman lazim birakamazsin disini sikarmisin az benim icin gibi laflar soyliyor sizce esim benden sogurmu bu nedenden nisanliyken hatta sevgiliyken basladik cocuk hayalleri kurmaya bu nedenden bosanan oldumu esim besik gorsun yada bi bebek esyalari satan yerden gecelim baslar soyle boyariz odasini byle yapariz diye bazi aksamlarda gelir arkadasin cocugu oluyormus bugun soyle yapti der ardindanda bak 4 yil sonra kavustular istediklerine bebeklerine der sabreden dervis muradina ermis der gecende arkadasi gelmis sanirim tembihledi kiz cocugumuz oldu ama 3 yil sonra oldu dedi esimde beni optu sorular sorduk cok ugrastik felan dedi ama uzuluyorum dayanamiyorum artik biktim :KK43: herkes kilo aliyorum yoksa hamilemisin diyor her gelen cocuk yokmu diyor .
Ne kadar anlayışlı merhametli bir eşiniz var Allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah. İnşallah en kısa zamanda da bebeğinizi elinize alırsınız. Kafaya taktıkça olumsuz tepiyormuş diye duydum akışına bırakın.

Yok diyor birsuru ilac kullandim 1 sene boyunca artik bana gelme tuplerin kapaliysa ilac kullansanda bi ise yaramaz diyor baska hastaneye yonlendirdi rahim filmi istedi tabi tabi her gittigmde kan idrar testi esim urolojiye gitti birsuru test sonuclari var .
sperm testı vs yaptırdımı yanı eşin
ayrıca senı anlayacak bır doktor bul bence o aşamalarda doktor cok onemlı

bide yorum yapmıs olmak ıcın kırıcı konusmalar yapmayın lutfen bu surecı yaşaayan cok da anlayamaz acaba bebek arayısınız her ay elınızde testte ıncecıkte olsa o cızgının cıkma hayılını bekledınız mı hıc ınsanların acıyan lafları ıcınızı acıttımı arkadaslarınız sızın cocugunuz yok dıye yanında kendı cocugunu sız uzumeyın dıye sevmedıgı oldu mu acaba olmadıysa susun damdan dusmeden damdan dusenın halını anlayamazsınız
evet esim artik gebelik testi almami istemiyor gizli gizli her ay hastalancagim gun basliyorum gunde 2 kez yanlistir diye yaptigim oldu usaniyor insan Bir sure sonra

evet esim artik gebelik testi almami istemiyor gizli gizli her ay hastalancagim gun basliyorum gunde 2 kez yanlistir diye yaptigim oldu usaniyor insan Bir sure sonra
ben netten 100 lu almıstım strıp test tabı gızlı gızlı yapıyordum gunde 5 kere bıle yaptım tam aha test bıtıyor dıyordum kı cok sukur pozıtıfı buldum inşallah sende bulursun

ben netten 100 lu almıstım strıp test tabı gızlı gızlı yapıyordum gunde 5 kere bıle yaptım tam aha test bıtıyor dıyordum kı cok sukur pozıtıfı buldum inşallah sende bulursun
ne kadara hangi siteden aldin hatirliyormusun ?? Cok korkuyorum hsgden :KK43: rahim filminden birtek onu yaptirmadim

ne kadara hangi siteden aldin hatirliyormusun ?? Cok korkuyorum hsgden :KK43: rahim filminden birtek onu yaptirmadim
gittigidiyordan almıstım bı arkadasım 5 sene ugrastı tuplerde afıf bı yapısıklıktan olmamıs hsg cektırdı hemen hamıle kaldı 1 ay sonra narkozla cektırırsın olmadı korkma byle yaralanmaktan daha az acı verır

Bayanlar esimle cocuk cok istiyoruz ama olmuyor doktorlarla ugrasip duruyoruz benim artik morelim sifir ve korkularim var esim umursamaz bn sabahlara kadar agladigimda beni tesselli eder guldurmeye calisir kucagina alir sever senin cocugun ben degilmiydim hani der ama artik ilac kullanmayi birakicam sikildim psikolojim bozuldu dedigimde kullanman lazim birakamazsin disini sikarmisin az benim icin gibi laflar soyliyor sizce esim benden sogurmu bu nedenden nisanliyken hatta sevgiliyken basladik cocuk hayalleri kurmaya bu nedenden bosanan oldumu esim besik gorsun yada bi bebek esyalari satan yerden gecelim baslar soyle boyariz odasini byle yapariz diye bazi aksamlarda gelir arkadasin cocugu oluyormus bugun soyle yapti der ardindanda bak 4 yil sonra kavustular istediklerine bebeklerine der sabreden dervis muradina ermis der gecende arkadasi gelmis sanirim tembihledi kiz cocugumuz oldu ama 3 yil sonra oldu dedi esimde beni optu sorular sorduk cok ugrastik felan dedi ama uzuluyorum dayanamiyorum artik biktim :KK43: herkes kilo aliyorum yoksa hamilemisin diyor her gelen cocuk yokmu diyor .
Sorun kesin sende mi? Prolaktin hormonu mu yüksek başka sorun mu var ? Bir iki örnek vereyim yakın çevreden. Bakıcı min hiç olmuyor. Oda çok istiyor hala.18 yıl olmuş evleneli. Oğlum 2 yaşına girdi. 4.yu doğur ben bakarım diyor. Öyle çok seviyor. Bir yakın arkadasin 7 seneden sonra oldu. Bir muvekkile çocuğu olmuyor diye evlat edinmiş sonra 2 tane kendinin olmuş. Üniversiteden ev arkadaşım boşanmış ti. Kocası Jinekolog. Buna basmislar ilacı. Meğer sorun Kocadan mis. Adam tahlil yaptirmadigi için hep kadında görmüş sorunu. Sonra ortaya çıkmış ve kadın boşanmış. Sürekli sağlam yumurtalarını ilaçlarla curuttuler diye ağlardi. Bir komsumuzun 10 sene sonra olmuştu. Bunlar yakın cevremdeki insanlar. Bu kadar hayatı kendinize zehretmeyin. Bir de manevi boyutu var. Bedenden önce ruhlar yaratılmış bezmi alemde . Yani size bir çocuk nasip edilmişse zamanını bekliyordur. Ama hiç yaratilmadiysa sizin bu dünyada yapacağınız hiç bir şey yok. Bu da sizin sınavınız. Dini boyutu da araştırıp esiniz le fikir edinin. Onunda bakışı değişir diye düşünüyorum. Mutlu olun. Hayat herseye rağmen güzel.

Doktorlar ne diyor canim sorun ne? Yumurtalik mi, tüplerin mi tıkalı, rahimde mi bir sorun var?

Ne gibi tedavi gördün? Eşine de bakıldı mı?

Ona göre bitkisel tedaviye yönelsen? Bana incir kürü iyi gelmişti..

Ben de bebek için çok uğraştım. Doktora giderken ayaklarimin geri geri gittiğini hatta bazen hasteneye kadar gidip eve geri dönüp hüngür hüngür ağladığımi bilirim. Bunu ancak yasayan anlar. Ne kadar istesek de bazen pes etmek geliyor insanin içinden. Hele o baskilar o sorular verilen aptalca teselliler... oy oyy dedim ya çeken bilir...

Allah tez zamanda muradına erdirsin.

Doktorlar ne diyor canim sorun ne? Yumurtalik mi, tüplerin mi tıkalı, rahimde mi bir sorun var?

Ne gibi tedavi gördün? Eşine de bakıldı mı?

Ona göre bitkisel tedaviye yönelsen? Bana incir kürü iyi gelmişti..

Ben de bebek için çok uğraştım. Doktora giderken ayaklarimin geri geri gittiğini hatta bazen hasteneye kadar gidip eve geri dönüp hüngür hüngür ağladığımi bilirim. Bunu ancak yasayan anlar. Ne kadar istesek de bazen pes etmek geliyor insanin içinden. Hele o baskilar o sorular verilen aptalca teselliler... oy oyy dedim ya çeken bilir...

Allah tez zamanda muradına erdirsin.
amin insallah tuplerimin tikali olabilcegini soyledi klomen kullandim gilifor folbiol kullandim corbial pimafucin travazol krem dolorex zinnat iliadin kullandim bunlari kullandim bu sene intihabim vardi

amin insallah tuplerimin tikali olabilcegini soyledi klomen kullandim gilifor folbiol kullandim corbial pimafucin travazol krem dolorex zinnat iliadin kullandim bunlari kullandim bu sene intihabim vardi
Rahim filmi çektimen gerekiyor cnm. Böylece tıkanıklık varmı görülür. Bazen bu çektirmeyle bile tıkaniklik varsa açılıyormuş. Anestezi alarak çektirmeni tavsiye ederim. Bu arada iltihaba soğan suyu iyi geliyor. Bir araştır istersen.

Sogan ve incir kurunu uyguladim
Canim sorununu bilirsen ona göre bitkisel tedavi yoluna gidilir. Incir kürü yumurtalari geliştirmek için uygulanıyor. Soğan kürü miyomlara iltihaba iyi geliyor. Benim yumurtalıklarimin tembel olduğunu ogrendiydim araştırdim ki incir kürü ve havuç iyiymiş. Cidden faydasini da görmustum. Umarim en kisa zamanda sen de şifani bulursun canım

Olur mu canım tüplerin kapalıysa açılır ne biçim doktor o öyle

Senin tatile ihtiyacin var hemde esinle basbasa stressiz. Kac kisiden duydum tatilde hic kafamiza takmadik dusunmemeye calistik tadini cikardik ve hamile kaldim diyen cok. Bence seninki birazda pisikolojik cunku zamaninda bende kafama takiyordum ve 1 bucuk ay adetimi geciktirdigim bile oldu. Beynimizin bi oyunu

boyle yaparak elınıze ne gecıyor acaba hayır sızın ılgınızı cekmedıyse yorum yapmayın ıstersenız ayıp
Bir panik havası dünya batiyor felan biraz halimize sukredin ve hayirlisini dileyin.burada çocuk için yıllardır uğraşan insanların açısını desmeyin

X