- 26 Ağustos 2019
- 18
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi Gelememdedimya
-
Yani hangi kısmına biraz daha açar mısınızSütten ağzın yanmış biri olarak yoğurdu üfleyerek yemelisin derim.
Hayır evlenmemiş. ailesinin haberi olduğunu, bunun sorun olduğunda ailesine yine de evlenmek istediğini söyleyeceğini söyledi.Yazmadıniz mi yoksa ben mi farketmedim, bu bey daha önce evlenmiş mi? Daha az önce okudum başka bir konuda, o yüzden soruyorum. Ne yazık ki bazı aileler bunu sorun edebiliyor.
Ve bence acele hareket ediyorsunuz. Biraz kafa dinleyin, birçok sıkıntı ile ayrıldığınız eşinizden sonra bence yeni bir ilişkiyi daha ayrıntılı tartmalisiniz.
Anlıyorum, umarım öyle olur :) Ama dediğim gibi biraz daha zaman bence.Hayır evlenmemiş. ailesinin haberi olduğunu, bunun sorun olduğunda ailesine yine de evlenmek istediğini söyleyeceğini söyledi.
Neresi mesela sizi rahatsız eden, açar mısınız:)Uzulmenizi istemem ama bu is hakkinda benim icim rahat etmedi nedense, hani sIkIntIlI seyler geldi icime.
Yani bende bilemiyorum ki, eski eşimin hiç kıskançlık huyu yoktu. Onun için boyutunu sezemiyorum. Ama durduk yere değil, kriz şeklinde de değil.Ben takılcak bi durum göremedim
Lise mezunu ama okuyor bi yandan da mezun olucak illaki
Maddi durumu borcu yok ama ne durumda bilmiyorsunuz gercekten birikimi var mı yokmu
En azından calısıyor iki iş yapıyor demişsiniz yani gözümde calıskan bi adam canlandı aç koymaz sizi
Kıskanclık demişsiniz genel itibariyle bicok kişi kıskanctır zaten ama boyutu seviyesi ne düzeydi durduk yere mi kıskanıyor kriz seklindemi geliyor nedir kıskanclıgı
Var mı aklınızda yasadıgınız bi örnek kıskanclıkYani bende bilemiyorum ki, eski eşimin hiç kıskançlık huyu yoktu. Onun için boyutunu sezemiyorum. Ama durduk yere değil, kriz şeklinde de değil.
Var mı aklınızda yasadıgınız bi örnek kıskanclık
Bundan bile korkuyorum şimdi böyleyse ilerde çok kıskanç olur beni bunaltır mı diyorum.Hiç söylemeyim kızarsınız, mesela sınıftan bir arkadaştan rahatsız oluyor konuşma onunla diyor, sana ilgisi var diyor, gerçekten de öyle oluyor sonucu. Tabi ben sonucu görene kadar ne alaka abartma arkadaş o da felan derken kıskançlığını o zaman görüyorum. Sen karışma ben anlıyorum kim iyi niyetli kim değil diyorum, anlamıyorsun diyor ve dediği de çıkıyor.
Bu kıskanclık değil yalnız yanlıs yorumluyorsunuz adam birinin ilgisi var diyor ve gercekten ilgisi oldugunu sonradan farkediyorsunuzHiç söylemeyim kızarsınız, mesela sınıftan bir arkadaştan rahatsız oluyor konuşma onunla diyor, sana ilgisi var diyor, gerçekten de öyle oluyor sonucu. Tabi ben sonucu görene kadar ne alaka abartma arkadaş o da felan derken kıskançlığını o zaman görüyorum. Sen karışma ben anlıyorum kim iyi niyetli kim değil diyorum, anlamıyorsun diyor ve dediği de çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?