Korkularım var..yorumlar mısınız?

Senin isteklerini zerre önemsemiyor. Evlilik istemiyorsun ve halen "bir kac yil indiririz" diyor. Ve iliski baslamadan kiskanmalar baslamis. Kiyafetlerinimi kisitliyor?

Bana öyle geliyor ki, "oturmayi kalkmayi biliyor" dedigin kisi böyle kendini "agir abi" olarak gören kiro biri. Yani bana pek umut verici gelmedi.

gerçekten hiç bi kıroluğunu görmedim. Çok nazik ve kibar. Ama aramızda birşeyler başladığında Yavaş yavaş kıskançlıkLar oldu. Genel de de dediğim konudanKıyafetlerime felan hiç karışmaz karışamaz zaten :) bir karışsa anında bitiririm 😊

Kıyafetini saçını makyajını kısıtlamıyorsa kabul edilebilir, işi gücü yazmışsınız da tipini söylememişsiniz yanyana yakışıyor musunuz görünce içiniz açılıyo mu. Kariyer hedefi var mı bunlar da önemli
Yok onun dısında hiç birşeyime karışmadı. Karıştığı anda da biterdi. Tipi de yani beni etkiliyor bence iyi :) yanyana yakısıyoruz evet.
Kariyer hedefi yok hem işine gidiyor hemde benim gibi hobileriyle mesgul. Sadece maaşının artması için ve toplumsal tabular için bitirmek istiyor. Bende bitirmeden olmayacağını söyledim zaten. Benim de kariyer hedefim yok eşimden de kariyer beklentim yok :)

Uzulmenizi istemem ama bu is hakkinda benim icim rahat etmedi nedense, hani sIkIntIlI seyler geldi icime.
Cidden ya ben de sizin gibi hissettim. Hayırlısı olsun ama konu sahibi bunu da dikkate alın konuyu okuyunca böyle bir his oluşuyor içimizde. Hani size kaydadeger gelmez belki ama kadınların hislerine güvenirim ben

Cidden ya ben de sizin gibi hissettim. Hayırlısı olsun ama konu sahibi bunu da dikkate alın konuyu okuyunca böyle bir his oluşuyor içimizde. Hani size kaydadeger gelmez belki ama kadınların hislerine güvenirim ben
Kızlar neden ama açık açık yazın da anlayayım yahu :) hangi hissiniz

Kızlar neden ama açık açık yazın da anlayayım yahu :) hangi hissiniz
Bilmiyorum ki eğitim durumu olabilir kıskanç olması olabilir bir şey ama ben de tam adını koyamadım burası internet ortamı buradan bir yazı ile ortaya çıkan hissi ne kadar,savunabilirim bilmiyorum ama gerçekte ne zaman bunu yaşasam yanılmadım bu sebeple paylaşmak istedim düşüncemi. Kusura bakmayın saçma oldugunun farkındayım :)

Bilmiyorum ki eğitim durumu olabilir kıskanç olması olabilir bir şey ama ben de tam adını koyamadım burası internet ortamı buradan bir yazı ile ortaya çıkan hissi ne kadar,savunabilirim bilmiyorum ama gerçekte ne zaman bunu yaşasam yanılmadım bu sebeple paylaşmak istedim düşüncemi. Kusura bakmayın saçma oldugunun farkındayım :)
Yok anlayabiliyorum seni 😊

Eğitim konusunda bende önceden eşit olmalı diyordum ama benimde kardeşim Öğretmen eşi lise mezunu iyi bir işi var ve iyi anlaşıyorlar. Bence bir ilişkide karşılıklı saygı varsa yürüyor.
Benim dikkat edeceğim acele etmezdim , kıskançlık bu önemli iyi ölçer dim ve olaylar karşısındaki tepkisi sinirli mi, aile yapısı ve tanıştırdığında senin ailenin ne düşündüğü , ev işinden ve yemek konusunda anlıyor mu ? kadının görevimi olduğunu düşünüyor ? yoksa beraber yaparız mı diyor her konuda yardımcı olabilecek bir eş olmalı...

Her seyi açık açik konusurdum ben olsaydim.Kıskancligi,bi seyleri kafama ilerde hic bir zaman ve hic bir sekilde kakmayacagi garantisini,evlilikten beklediklerimi kisaca her seyi.. Zaman icinde de denerdim.Halen uyuyorsa ne ala .Bi kere sizin mesleginiz bi kadin icin muhtesem güzel.erkekler artik böyle garanti meslekleri olan kadinlara yönelebiliyor hayat sartlari geregi.Statü olarak üstünsünuz.Duygularinizdan önce mantiginizla hareket etme zamani artik sizin icin.Hayirlisi neyse o olsun insallah.

Eski eşinizde olan olumsuz özelliklere rastlamadıysanız bence sıkıntı olmayacak bi ilişki gibi duruyor. Sonuçta bi işte çalısıyor sorumluluk sahibi olmayan birisi değil aileniz sadece üniversite açısından eleştirecekse onu da açıktan hallediyormuş zaten. Önemli olan geçmiş deneyimlerinizi gözardı etmeden sizin ölçüp tartmanız diye düşünüyorum.

gözüme carpan negatif kriterler:
1- Gelirinin düsük olmasi ve beyefendinin bu düsük gelirle yetinmesi. Uni okuyor ama kariyer plani yok demissiniz. evet belikide sizinde yok ama siz zaten Uni bitirip ögretmen olmussunuz. yani "kariyeriniz" var.
Sadece onun gelirinle gecinmeniz ve kalkinmaniz mümkünmü?
2- kiskanc olmasi. kinskanclik bende hep özgüvensiz ve "ezik" izlenimi uyandirmistir. siz özgüvenli bir kadinsaniz bu "kücük" kiskancliklar sizi zamanla yorar ve biktirir.
3- evlenme meraklisi olmasi- birikimi vs. yok yazmissiniz ama evlenme planlari kuruyor. yanlis anlamayin ama kime ve neye güveniyor? 30 yasinda bir erkegin biraz daha gercekci olmasi gerekirdi. beyefendi romantizmi abartmis. ben seni alicam- evimin kadini yapicamin dozunu düsürüp gercekci planlarla (birikim vs.) karsiniza ciksa daha sempatik olurdu.

gözüme carpan negatif kriterler:
1- Gelirinin düsük olmasi ve beyefendinin bu düsük gelirle yetinmesi. Uni okuyor ama kariyer plani yok demissiniz. evet belikide sizinde yok ama siz zaten Uni bitirip ögretmen olmussunuz. yani "kariyeriniz" var.
Sadece onun gelirinle gecinmeniz ve kalkinmaniz mümkünmü?
2- kiskanc olmasi. kinskanclik bende hep özgüvensiz ve "ezik" izlenimi uyandirmistir. siz özgüvenli bir kadinsaniz bu "kücük" kiskancliklar sizi zamanla yorar ve biktirir.
3- evlenme meraklisi olmasi- birikimi vs. yok yazmissiniz ama evlenme planlari kuruyor. yanlis anlamayin ama kime ve neye güveniyor? 30 yasinda bir erkegin biraz daha gercekci olmasi gerekirdi. beyefendi romantizmi abartmis. ben seni alicam- evimin kadini yapicamin dozunu düsürüp gercekci planlarla (birikim vs.) karsiniza ciksa daha sempatik olurdu.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Şöyle maaşı düşük değil benimle aynı alıyordur maaşını sormadımama düşük olmadığını söylemişti senelerdir çalıştığı için. Yetinmiyor zaten işiyle ek işe gidiyor kendisi müzisyen iş olursa gidiyor. Birikim konusunda da evliliğe hazır olduğunu evlendiği takdirde çok sıkıntı yaşamayacağını söylemişti.
Evet kıskançlık bende de o izlenimleri uyandırır ama kıskanmamak daha da kötü bence :)

Eğitim konusunda bende önceden eşit olmalı diyordum ama benimde kardeşim Öğretmen eşi lise mezunu iyi bir işi var ve iyi anlaşıyorlar. Bence bir ilişkide karşılıklı saygı varsa yürüyor.
Benim dikkat edeceğim acele etmezdim , kıskançlık bu önemli iyi ölçer dim ve olaylar karşısındaki tepkisi sinirli mi, aile yapısı ve tanıştırdığında senin ailenin ne düşündüğü , ev işinden ve yemek konusunda anlıyor mu ? kadının görevimi olduğunu düşünüyor ? yoksa beraber yaparız mı diyor her konuda yardımcı olabilecek bir eş olmalı...
Zihniyetinde bir problem görmedim. Herşeyi beraber yapmak isteyen birisi. bu konuları konuştum bir problem görmedim. Görseydim yazardım.

Bence evlilik düşünmeniz için çok erken tanıyın vakit geçirin iyice gözlemleyin sonra evlilik olur mu olmaz mı kısmına geçersiniz burdakiler adamı tanımıyor ki ne desek yalan olur yani

Back
X