Korktuğum başıma geldi.

Amma abartmışsınız.eşiniz gayet normal.çoğu erkek bu dönemde korkar ve geri çeker kendini.kendini bebeğe odaklamıştır sadece.bence siZde bebeğe konsantre olun sadece bunlar geçici şeyler...

ya yazmıyım dedım ama kusura bakmayın da bizim 4. gebeliğimizde kızımı kucagıma aldım onceki 3 gebeliğim sırasıyla 16 24 ve 6 haftalarda kaybettik. son gebeliğimde sadece yumurta gunu bırlıkte olduk sonrasında boırlıkte olmadık dogum yaptım kırkımın cıkmasını bırlıkte bekledık azmettık sabrettık şimdi eski halımızdeyız sadece bebeğin uyumasını beklıyoruz. bebeğimiz yaşasın da varsın sex olmasın yani nedir bu rahatlık sorununuz yok diye mi acaba

bu tavrınızı gebelık hormonlarına balıycam ama önceden de aynıymıssınız ve şu cümleniz hiç hoşuma gitmedi "Ama bu hamilelik işi olmadan da en korktuğum şey bebeğin hayatımızı aşırı zorlaştırması, adeta mahvetmesiydi. Yani hep benim kurallarım geçerli olsun, her şey benim istediğim gibi olsun diyen biriyim zaten."

bu ne yaa valla çok sinir oldum size ama banane di mi

Bazı arkadaşların yorumunu hayretle okuyorum görende arabanın içine ettiler sanacak. Yok midesi falan bulanmış! Sanki sizler sevişmiyoruz! Burda mide bulanacak bir durum yok siz niye bu kadar takıldınız anlamıyorum. Hayır kural mı var arabada sevişmeyin diye. O zaman şirketler araba tahsis ederken not assınlar: Sevişmek yasaktır diye! Hay allahım ya!

İyi de normal şartlarda cinsel birliktelik gebeliğe zarar vermez, ki doktor da bir sorun yok demiş. Siz cinsel ilişkiden dolayı mı düşük yaptınız ki konu sahibini suçluyorsunuz? Kaldı ki 3 sefer düşük yapıp 3 sefer de cinsel ilişkide bulunmak gibi bir 'rahatlık'ta bulunmamışsınızdır heralde.

Ayni fikirdeyim cnm. Ben iliskiden dolayi dusuk yaptim.daha 6 haftalikti. Ayrica gebelik ileri duzeylerde dahi olsa dikkat edilmesi gerekir.

Belki hamile olunca vucudunu degisti adama cekici gelmiyorsunuzdur.
Adamin hormonlar normalde sizin hormonlar tavan gibi geldi.
Karninizda bebek var belki adama artik es sevgiliden ziyade anne oldugunuz misyonu yuklenmistir beynine.

İyi de sizin gebelikleriniz sorunluymuş.Konu sahibinin ki sorunlu değilmiş ki ki doktora da ayrıca sormuşlar o da cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz bi sorun yok demiş.
Verdiğiniz örenekler bu konuya uymuyor kısaca.

Evli çiftlerin evine giderken dikkatli olun o zaman kızlar kanepe de halının üzerinde ne bileyim mutfak tezgahında falan sevişen karı kocalar var çünkü.
Hatta sinema koltuklarına otururken de dikkatli olun.
Hatta soyunma kabinlerinde bile yapanlar vardır.
Daha sayamadığım pek çok yerde pek çok şey yaşayan çiftler vardır kendim yaşamadım ama tahmin edebiliyorum az buçuk.
Kısaca konuyu uzatıp durmuşsunuz size yanlış geliyorsa yaşamazsınız ama ne bu tavırlar yani ki kadın kibarca uzatmayın diyor ama yok illa uzatacaksınız ne tuhafsınız??

Ayrıca açsın okusun herkes burada kocam çocuktan sonra çok değişti artık beni istemiyor diye açılmış sürüyle konu var.
Konu sahibi de belki bunun hep böyle devam edeceğini düşünüp korkuya kapılmış olabilir.
Ki bu çok normal bence.
Yani burada bazı üyelerin ''sen annesin cinsellik düşünmek de senin neyine otur ve doğurmayı bekle şikayet etme'' tavrı beni rahatsız etti açıkçası.
Sizin önceliğiniz bebektir cinselliğe düşkün değilsinizdir libidonuz düşüktür eyvallah.
Ama herkes böyle olmak zorunda değil ki.
Bazı kadınlar hem cinselliğe hem bebeğe düşkün olabilir.
Konu sahibi umarım bu durum geçicidir ve doğumdan sonra kısa sürede eski halinize dönersiniz.
Ancak doğuma kadar eşiniz düzelmez gibi geldi pek o nedenle farklı şeylere yoğunlaşın ve eşinize de pek laf sokmayın derim ben.

aynısı bizde de oldu. 7 aylık olunca karnım da iyice burnuma geldi haliyle. Tedirgin olmaya başladı eşim, ben de korkuyordum açıkçası ama ona belli etmiyordum. beni -tıpkı sizin gibi- yanlış anlamasından korktuğumdan.. Üstelik doktorumuz son güne kadar yapabileceğimizi söylemişti, doğumunu da kolaylaştırır da demişti. Ama insan tedirgin olabilir yine de normaldir. Mesele etmeyin bence. Çok düşünceli bir davranış olarak düşünün, sürekli öyle telkinde bulunun kendinize. Velhasıl Haziran sonunda doğum yaptım, lohusalık felan derken geçti gitti. Normale dönülüyor. Çocuk engel olamiyor merak etme

Son düzenleme:
Iliskiye girmekle bebege ne zarar olacak ? Bu konuda makaleler var eşinize okutabilirsiniz. Ben bu sevismeyi bırak bebisine odaklan kafalarına anlam veremiyorum. Dogumdan bir gun önceye kadar iliskimiz devam etti. Sabahina doğum oldu tam da zamaninda. Dogumdan sonra da iki ay içinde herşey yoluna girdi. İnsanları iyice bebekten korkutmayalim, illaki kendi hayatımız bitecek sadece bebek diye sartlandirmayalim.

Anneler sevisemez ,cinselliğin tek amacı bebektir demiş kısaca.

Bebek her seyin farkinda yalniz şimdiden; insaAllah bu tartismalar, bagrismalar devam etmez.. Bi de bebekten pek memnun olmayisiniz..
Servis arabasina da sozum yok; oha'dan baska.. Gururlanmaniz ayri olay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…