Korktuğum başıma geldi.

işte sizde bebegın varlıgı eşini yokluguna neden olmus.ama zaten haftada 1 bıle emın ol cok ıyı :)9 ay+logusalık kanka takılanlar var:)
boşuna kavga bagrış çağrış yapıp adamı dahada strese sokma bence
hormonlarının etkısınde kalıp:)geçici bir durum

Yeni birşey daha öğrendim

Sevişmediginiz şirket arabası mı ?
Oha !
Artık bizim şirket arabalarına binerken içinde seviştiler mi acaba diye beni düşünmeye sevkettiginiz için öncelikle minnettarım.

Valla dalga geçmedim o kısımda ya.
Ama çift varsa olmuştur ne diyim şimdi.

Ya hayır haklı falan değil.
İlk öğrendiğimizde de oldu bu. Doktora sorduk, hayatınıza devam edin hiçbir sıkıntı yok dedi. Hani tabiri caizse icazet de aldık. Yine patlak verdi sadece.

Öncelik muhabbeti değil inanın ki.
Hani her şey iyi güzel bu niye değil. Niye uzaklaşıyoruz ki? Almıyor kafam.

Tabi ki mucizenin farkındayım. Ama çocuk doğurucam diye kendimi da geçmek istemiyorum. Başınız sağolsun. Ama demek istediğim şu. Ne bileyim illa bir tehlike mi olsun yani fanteziden fanteziye koşmak değil derdim komple salmamak.

Ben katılmıyorum buna. Aynı evde yaşıyoruz sonuçta. Ortalama iki sene emzirecegini düşünürsek hep bir odaya tıkılıp emzirecek?

Kafalar karıştı.

çoğu kişi konu sahibinin abarttığını, hamile olduğunu, önceliğinin bu olması gerektiğini söylemiş ama ben katılmıyorum, konu sahibine hak veriyorum
tabi hamile değilim, çocuğum da yok bilemeyebilirim ama cinsel yönden oldukça uyumlu ve aktif hayata sahip kişilerin birden bu şekilde uzaklaşması insanı kötü etkiler bence de
kendi adıma rahatsızlık sebebiyle yasaklı olduğu süreçte bile üzülmüştüm ben
doğuma kadar sık dişini tarzı yorumları da doğru bulmuyorum, sıkıntı yoksa gebelikle ilgili ilişkiye devam edilir ve bu da çiftleri anne baba psikolojisinden biraz uzaklaştırıp sevgili olduklarını hatırlatır

bence senin eşinle düzgünce konuşman lazım, bu kuruntularının doğru olmadığını söylemen lazım
hatta doktorun da eşine anlatsın bunu belki uzmandan duyunca ikna olur
eşinin durum psikolojik.. bu psikolojiden belki de kurtulur doktorun dedikleriyle

Bizde 5 aydır tık yok.benim adamda tık yok daha doğrusu bende hamileyim.ama olmadan önce de öyleydi

Kızlar şu şirket arabası kısmı uzamazsa sevinirim. Polemik vs istemiyorum.

Ortada bir sorun olsa (şükürler olsun ki yok) tabi ki farklı yaklaşırım konuya.
Şu an beğenilmiyor istenmiyordu olmak canımı sıkıyor.

Ben sana hak veriyorum
Nerdeeeennnn nereeeeeye olmuş seks hayatınız...
Ama bu bir süreç eşinden emin olduğun sürece sorun yok ortada...

Konuda belirtme sebebim konunun farklı yöne kaymamasıydı açıkçası. Herhangi bir şüphem vs yok. İstemiyorum ona üzülüyorum

Zaten hani laf soksam nolacak, bağırıp çağırsam nolacak biliyorum aslında. İyice duvar örülecek aramıza.

Şimdi olaki seviştiniz ve aksilik oldu bu vicdan azabı bir ömür boyu sürer.Bence çokta üstüne gitmeyin eşinizin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Birazcık sıkın dişinizi tabii sağlık yönünden sıkıntınız yoksada güzelce anlatın eşinize..

canım sen belli ki tüm hayatın herkesin kontrolü bende olsun isteyenlerdensin. hamilelikte hormonlar da tavan kan da belli bölgede basınç yapıyor belli ki ama eşine de saygı göstermek zorundasın. böyle laf sokmaya devam edersen adamın gururunu kıracaksın. belli ki adam hassas bebeğine zarar vermek istemiyor. sen cinsel hayatın aynı renklilikte devam etsin istiyor olabilirsin de bu bebek onun da bebeği ve kafasındaki bu düşünceyi kırmaya çalışmak yerinde anlayış göstermeyi denemelisin.
benim eşim yengeç burcu. o kadar duygusal ki o da bebek içinde iken ben kendimi rahat hissedemiyorum dedi ve biz de 9 ay kanka olduk resmen. ki bende de istek vardı ve hamilelikten önce bizim de renkli bir cinsel yaşantımız vardı ama asla sesimi çıkarmadım. doğumdan sonra ise 40ının çıkmasını zor bekledi sonra da saldırdı anlayacağın. şimdi eskisinden daha güzel ve daha keyifliyiz inan.
yeni adam seni arzulamıyor istemiyor değil, belli ki hassas baba ve bence bu çok güzel bir şey bebeğini şimdiden içselleştirmiş ve düşünüyor anlamına gelir.
rica ederim sen de adama biraz saygı göster her şey senin istediğin gibi olamaz.

İşte bu ya. Cidden bu.
Doktorla bir kere konuştuk bunu. İkide bir konusunu açmak çok absürt olur. Ve bu sefer ikna olacak gibi değil. Zaten niye ikna ediyorum ki?
Her şeyden önce evet sevgili, eş, partner falanız. Anne baba değiliz henüz ama bunu idrak edemiyor resmen

Ben hamile kalabilsem 9 ayı geç 1 sene yanıma yaklaştırmam

İşte tercih meselesi

Bizde 5 aydır tık yok.benim adamda tık yok daha doğrusu bende hamileyim.ama olmadan önce de öyleydi

Çocuk olmuş ama.
Sahi bir de geçen bana demesin mi ikinci için beklemek istemiyorum sen ne düşüyorsun, çocuk yapmak için sevişilmesi gerektiğini düşünüyorum diyemedim

Bebeğin eşin yanında emzirilmesini bende hayal edemediğim gibi kız arkadaşımın bile emzirmesine tahammül edemiyorum
uluorta memesini açıp emziren kadınlardan ne yalan söyleyim ben de tiksindim. kadınların içinde bile hep emzirme önlüğü kullandım. zaten emzirmenin kendisi beni çok mutlu etmediği için oğluşum da 8 aylıkken usulca bıraktı karşılıklı mutlu mesut yaşamaya devam ettik

midem bulandı resmen
biz de çalışanlara araç verıyoruz
ne için veriyoruz içinde neler yasanıyor desenize
hoş birseymıs gbı yazmıssınız bir de
pes

Benim de midem bulandı valla. Adam bence gayet normal düşünüyor ve haklı. Şirket arabasında dahi sevişmek nasıl bir söz geçirememe tarzıdır hormonlara. Bence site yöneticileri bu duruma bir el atmalı yani bu kadar da iğrenç durumlar burada bu kadar kolayca ve serbestçe yazılmamalı. Kib'liyorum cinsellik bölümünde konuşulsun bence, ayıp denen bişey var şirket arabası nedir? Kendi arabanda ne yaparsan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…