Korktuğum başıma geldi?

Mlscm ,
yazmak istediklerinizi bu topiğe yazın, ayrıca madem bu kadar bunaldınız ve eşinizin abisine karşı pasifliği, kayınbiraderinizin gamsızlığı canınıza tak etti, gidin bizzat kendiniz yapışın kayınbiraderinizin yakasına.

Ben olsam çoktan kayınbiraderimden hesap sorup borcu kapatacaksın yoksa gider o arabayı sattığın kişinin altından alır gerekirse hurdacıya satar ama sana yar etmem derdim, araba sizin üzerinize karı-koca niye bu kadar pasifsiniz anlamadım gerçekten?

Ben arayıp ağzıma geleni saydım tartıştım oda bana çok laf dedi.. Büyük kavgalar çıktı boşanma raddesine bile geldik ama bu araba konusu hariç eşimle çok iyiyiz onu bu konu yüzünden bırakmak istemiyorum abisi öyle bir insan ki üç kağıtçılık yalancılık her şey var inanın baş edilecek cinsten değil ben alakamız kestim eşim de bu konu yüzünden iletişimde

Eee siz ne yapabilirsiniz ki artık? Ya da biz ne diyebiliriz size? Arkadaşlar her aklı vermişler size. İş eşinizde artık.

Güncelleme
Arkadaşlar bu konu hallolmuyor başvuru yapıcaz nerelere yapılıyorsa artık
Sürekli telefon bekleyin benden deyip geçiştiriyor..
Arkadaşlar eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araç almış.. Şimdi bu araç trafik borçlu ve vergi borçlu olarak sistemde kayıtlı birde bu yüzden ehacizli ve muayenesiz araç eşime söylemeden adamın birine eşimin ruhsatını ve aracı vermiş sürekli borç ödeneip adam üstüne alacak diye geçiştiriyor.. 1 aydır ama biz artık inanmıyoruz ve bu araç trafik ten men edilmiş bir araç biz ne yapabilir bu konu hakkında nerelere başvurabiliriz şu an yapılandırma onaylandı yine ödemiyor büyük ihtimal usülsüz sattı aracı bir çözüm bilen varya yazarsa çok sevinirim

Aracımız çalındı diye polise şikayette bulunun. Sosyal medyada da plaka ile yayınlayın.

Ufffffff ne diyelim ki bi dünya Konunuz var bunla alakalı.. Kim ne derse desin zaten bildiğinizi yapıyorsunuz ki e daha ne gerek var buralara konu açmaya anlam veremediğim bi arkadaşımsınız

Arkadaşların dediği gibi polise çalındı diye ihbar edin.
Ama kocanız yapmaz. Siz yine ağlamaya başlayın şimdiden.

Gidin arabayı çaldı diye ihbar edin sonra da arabayı satılması için devlete verebiliyorsanız verin. Yanlış bilmiyorsam onlar borç karşılığında satıp artan parayı da size veriyorlar ama yanlış biliyor olabilirim

Biz değil de eşiniz ne yapacak?burada zaten bizler yapılması gerekenleri söyledik.İş artık eşinizde.Onun hareket etmesi gerekmez mi bu durumda?

Cozumu size bin defa yazdilar arkadasim!!Vallahi sagliginiza yazik boyle giderse sagliginizdan olacaksiniz. Her sey esinizin elinde malesef.

Haciz kalkmadan satış veremezsiniz. Arabam yok diye polise şikayet edin. Ayrıca bu soru için niye hesabın kapatılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…