Ben arayıp ağzıma geleni saydım tartıştım oda bana çok laf dedi.. Büyük kavgalar çıktı boşanma raddesine bile geldik ama bu araba konusu hariç eşimle çok iyiyiz onu bu konu yüzünden bırakmak istemiyorum abisi öyle bir insan ki üç kağıtçılık yalancılık her şey var inanın baş edilecek cinsten değil ben alakamız kestim eşim de bu konu yüzünden iletişimdeMlscm ,
yazmak istediklerinizi bu topiğe yazın, ayrıca madem bu kadar bunaldınız ve eşinizin abisine karşı pasifliği, kayınbiraderinizin gamsızlığı canınıza tak etti, gidin bizzat kendiniz yapışın kayınbiraderinizin yakasına.
Ben olsam çoktan kayınbiraderimden hesap sorup borcu kapatacaksın yoksa gider o arabayı sattığın kişinin altından alır gerekirse hurdacıya satar ama sana yar etmem derdim, araba sizin üzerinize karı-koca niye bu kadar pasifsiniz anlamadım gerçekten?
En guzel tavsiye..Kocanızı arabaya bindirip Fizan’a gönderin siz de kurtulun biz de.
Güncelleme
Arkadaşlar bu konu hallolmuyor başvuru yapıcaz nerelere yapılıyorsa artık
Sürekli telefon bekleyin benden deyip geçiştiriyor..
Arkadaşlar eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araç almış.. Şimdi bu araç trafik borçlu ve vergi borçlu olarak sistemde kayıtlı birde bu yüzden ehacizli ve muayenesiz araç eşime söylemeden adamın birine eşimin ruhsatını ve aracı vermiş sürekli borç ödeneip adam üstüne alacak diye geçiştiriyor.. 1 aydır ama biz artık inanmıyoruz ve bu araç trafik ten men edilmiş bir araç biz ne yapabilir bu konu hakkında nerelere başvurabiliriz şu an yapılandırma onaylandı yine ödemiyor büyük ihtimal usülsüz sattı aracı bir çözüm bilen varya yazarsa çok sevinirim
UfffffffKızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Darbeyi toplu yiycekler de ondanbacım bunalmadın mı yabırak kocan ne hali varsa görsün şöyle güzel bi darbe yesin aklı başına gelsn sen niye çeneni yoruyosn
Arkadaşların dediği gibi polise çalındı diye ihbar edin.Güncelleme
Arkadaşlar eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araç almış.. Şimdi bu araç trafik borçlu ve vergi borçlu olarak sistemde kayıtlı birde bu yüzden ehacizli ve muayenesiz araç eşime söylemeden adamın birine eşimin ruhsatını ve aracı vermiş sürekli borç ödeneip adam üstüne alacak diye geçiştiriyor.. 1 aydır ama biz artık inanmıyoruz ve bu araç trafik ten men edilmiş bir araç biz ne yapabilir bu konu hakkında nerelere başvurabiliriz şu an yapılandırma onaylandı yine ödemiyor büyük ihtimal usülsüz sattı aracı bir çözüm bilen varya yazarsa çok sevinirim
Gidin arabayı çaldı diye ihbar edin sonra da arabayı satılması için devlete verebiliyorsanız verin. Yanlış bilmiyorsam onlar borç karşılığında satıp artan parayı da size veriyorlar ama yanlış biliyor olabilirimGüncelleme
Çünkü hiçbir şey yapmayacaklar yazıp yazıp rahatlıyor. Ne yapsın garipSize defalarca napmanız gerektiği yazıldı zaten. Hala soruyor musunuz gerçekten?
Haciz kalkmadan satış veremezsiniz. Arabam yok diye polise şikayet edin. Ayrıca bu soru için niye hesabın kapatılacak.Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum