- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.823
Eşinizde suç zaten.. Sanki biliyormuşta bilmemezliğe geliyor Sizi oyalıyor gibime geldi. Abisi ya sonuçtaEşim hala ödeyecek diyor adam başkasına aracı vermiş adam ortadan kaybolursa ne olacak diyorum hala bana sinirleniyor
Vergi dairesine gidip anlatın durumu orda size ne yapmanız gerektiğini söylerler. Sizde abinize dersiniz ödemeyi yapmazsan biz şöyle bir yol izleyeceğiz. Ya da siz ödeyip kurtulacaksınız.Aynen baskınla yazdı hacizli araç satışı yapsa bile bulunduğu yerde çekilir değil mi
Ay yine boşa sinirlendim o zamqn
Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
sanırimAy yine boşa sinirlendim o zamqn
Yaaa o kadar akıl verdim ama puffff. Niye bizim ponçik ve minnoş duygularımızla oynuyorsunuz konu sahibi
Vaaaay. Bu evlilik yılı detayını atlamışım ben.
Araç eşimin üzerine borç falan kapıtılmadı ki aracı sattım parayı aldım dedi yapılandırma olunca ödicem dedi ama yalan korkum alan adam ortadan kaybolursa ne olacakHacizli araç satılmaz. Noter müsade etmez. Belli ki önce borcu kapatmış. Vergiden borç ödenmeden zaten tescil de alınmaz.
Şifahen satış yapılmış olabilir. Ben size ilk konunuzda dedim aile büyüklerini araya sokun. Burada söylenilen hiçbirşeyi yapmıyorsunuz. İcralıksanız zaten arabanızı elinizden alırlar, gidip yetkililere biz borcu ödeyemeyeceğiz arabayı alın deyin. Arabanız varken evinize veya maaşınıza haciz gelmez. Birde ne bu mesajla abiye durumu izah etmek gideceksiniz karşılıklı konuşacaksınız. Eşiniz de iş yok muhtemelen sizin baskınızla yazdı o mesajı da.
Aaaa ikisi aynı kişimiymiş?Bir ara baktigi aglayan cocuk konusu vardi. Bence konu sahibi burdan stres atiyor.
Yaa bırak abim abim diyor madem eşin,borç içinde bogulsun kalsin!Kendini yipratma bu kadar eşin gönüllü olarak enayi yerine konuluyor.Veee siz kendinizi parcalasiniz bile değişen bir sey olmuyor.Karismaa.Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Zaten eşi mesajı da konu sahibinin zorlamasıyla yazmış. Konu sahibi boşa paralıyor kendini. Birde çekiyor kadın ödemeyecek ödemeyecek arabayı satacak dedi dedi harbiden öyle oldu. Bir şeyi 40 defa söylemeyeceksin.Yaa bırak abim abim diyor madem eşin,borç içinde bogulsun kalsin!Kendini yipratma bu kadar eşin gönüllü olarak enayi yerine konuluyor.Veee siz kendinizi parcalasiniz bile değişen bir sey olmuyor.Karismaa.