Korktuğum başıma geldi?

Ben senin kaygılarını anladim konu sahibi.
Ne hali varsa görsün demisler de olur mu öyle şey eşinizin başına gelen sizin başınıza gelmiş demektir.
Gelecek haciz veya her neyse o evdeki herkesin başını ağrıtır.
Ama bu konu buralara yazmakla çözülmez abiye iyi bir ders lazım. Pek de cevval birine benziyor borcu ödeyecege de benzemiyor. Annesi babası falan varsa söyleyin de onlar araya girsin bir şekilde hallettirsinler.
Olan yoksa size olacak.
Eşim hepsine söyledi abiye çok güveniyor anne ve baba ama araç eşimin üzereyken alıcı nasıl para veripte alıyor anlamıyorum

Benim üzerime değil ama sonunda bende üzülücem o kadar emek verip ev aldık araba başkasının üzerindeyken aracı nasıl başka birine verebiliyor anlamıyorum
Evet ama senin dert ettiğin gibi eşin dert etmiyor bak hem çocuğun hem yuvan huzursuz oluyor.Kendini çok yıprattın bu stres senden kötü çıkar kendine yazık etme.O kadar kavgadan laftan sözden eşin anlamıyor eline birşey geçse tamam ama geçmiyor işte.Eşinde abisi gibi kaygısız ve umursamaz.Ayrıca araba eşin üzerine satamaz ki.

Eşim hepsine söyledi abiye çok güveniyor anne ve baba ama araç eşimin üzereyken alıcı nasıl para veripte alıyor anlamıyorum
Noterden onay alınmazsa satılamaz. Eğer bi enayi bulmuşsa o başka ama araba sizin üstünüze devam eder.

Az önce konuştular sattım dedi parayı aldım noterde satışı yapılacak dedi bilmiyorum nasıl yaptı alan kişide ortadan kalırsa artık ne olur bilmiyorum
Evet ama senin dert ettiğin gibi eşin dert etmiyor bak hem çocuğun hem yuvan huzursuz oluyor.Kendini çok yıprattın bu stres senden kötü çıkar kendine yazık etme.O kadar kavgadan laftan sözden eşin anlamıyor eline birşey geçse tamam ama geçmiyor işte.Eşinde abisi gibi kaygısız ve umursamaz.Ayrıca araba eşin üzerine satamaz ki.

Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Borcu olan aracı satamaz. Arac Eşinizin üzerineyse abisinin vekaleti yoksa eşiniz olmadan satamaz. böyle saçmalık olmaz . hee borcu aldığı paradan kapatmaya alıcıyla anlaşmışsa ve arabada sizin payınız yoksa satsın zaten korkuyorsunuz evinize haciz gelir diye böylelikle kurtulmuş olursunuz

Noterden onay alınmazsa satılamaz. Eğer bi enayi bulmuşsa o başka ama araba sizin üstünüze devam eder.
İşte oda kötü değilmi Araç eşimin üzerine alan kişide ortadan kaybolursa sonuçları ne olur bilmiyorum

Az önce konuştular sattım ödemeyi Aldım yapılandırma olunca satış olacak borç kapanacak dedi ama abisi yalancının teki birine verdiyse bu aracı ve araç ortadan kaybolursa yine bize kalıyor
Borcu olan aracı satamaz. Arac Eşinizin üzerineyse abisinin vekaleti yoksa eşiniz olmadan satamaz. böyle saçmalık olmaz . hee borcu aldığı paradan kapatmaya alıcıyla anlaşmışsa ve arabada sizin payınız yoksa satsın zaten korkuyorsunuz evinize haciz gelir diye böylelikle kurtulmuş olursunuz

İşte oda kötü değilmi Araç eşimin üzerine alan kişide ortadan kaybolursa sonuçları ne olur bilmiyorum
Tabiki kötü ama belki sizi susturmak için demiştir alacaklı buldum borç ödenecek diye.
Gerçekten bir alacaklı bulmuşsa da ondan aldığı parayı borca verir satışı da imzalarsınız kurtulursunuz

Tabiki kötü ama belki sizi susturmak için demiştir alacaklı buldum borç ödenecek diye.
Gerçekten bir alacaklı bulmuşsa da ondan aldığı parayı borca verir satışı da imzalarsınız kurtulursunuz
İnşallah şu pislikten kurtulalım kurban kesicem

Az önce konuştular sattım ödemeyi Aldım yapılandırma olunca satış olacak borç kapanacak dedi ama abisi yalancının teki birine verdiyse bu aracı ve araç ortadan kaybolursa yine bize kalıyor
Orasi oyle kayittan dusmezse kalir ihale size. Yapacağınız aracın çalındığına dair polise haber vermek başka çare yok gibi görünüyor. Allah korusun adamlar o araçla bir suça da karışabilir. Eşiniz abisine net bir şekilde hemen satışı üzerine almazsa aracın çalındığını ihbar ederim diye göz dağı versin

agustosta bir konu acmissiniz arkadaslardan biri yasinizi sormus 24-32 demissiniz eylulde baska bir konu acip ben 26 esin 36 demissiniz yaslariniz icin
dalgami geciyorsunuz insanlarla ?

Öyle bir durumda yandınız aracı satmissa ve satış verilmemiş hayatınız boyunca öder durursunuz kullanmadığımız aracın parasını aracı çalıntı bildirip otoparka çektirin onuda eşiniz yapmaz yani sen kendini yer durursun

Şifahen satış yapılmış olabilir. Ben size ilk konunuzda dedim aile büyüklerini araya sokun. Burada söylenilen hiçbirşeyi yapmıyorsunuz. İcralıksanız zaten arabanızı elinizden alırlar, gidip yetkililere biz borcu ödeyemeyeceğiz arabayı alın deyin. Arabanız varken evinize veya maaşınıza haciz gelmez. Birde ne bu mesajla abiye durumu izah etmek gideceksiniz karşılıklı konuşacaksınız. Eşiniz de iş yok muhtemelen sizin baskınızla yazdı o mesajı da.

Aracı satmış başkasına parasını alıp ama ortada imza yok hala araç eşimin üzerine korkum bu bütün yük eşime bindi
Ya bacım senin koru ve endişelerin bitmediği gibi bu korku ve endişelerin bu sürece bir faydası yok. Bu konu hiç olmamış gibi düşün bırak peşini bu konunun. He mahkemelik olup eşyan mı gidiyor, evine ipotek mi kondu, kocanın maaşına bir haciz mi geldi? bunları o zaman düşünürsün. Sonuçta eşin bir şey yapmıyor boşuna çeneni yoruyorsun, kendini yıpratıyorsun. Olmuşla, ölmüşe çare yok! Korkunun da ecele faydası yok! Bırak bu konunun peşini valla tüm samimiyetinle söylüyorum hasta olacaksın. Ben bu mesafeden fenalık geçirdim mesela sen olayın içindesin seni hiç düşünemiyorum. Bırak bu konun peşini bir daha da yazmam zaten bu konuya. He durumunuz değişir o zaman gelin yazın.

Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Hacizli bi araba nasıl satılıyor ki 🤔 abisi yalan söylüyor olabilir.. Eşiniz bir el koysun bu duruma çok yüz vermişsiniz

Şifahen satış yapılmış olabilir. Ben size ilk konunuzda dedim aile büyüklerini araya sokun. Burada söylenilen hiçbirşeyi yapmıyorsunuz. İcralıksanız zaten arabanızı elinizden alırlar, gidip yetkililere biz borcu ödeyemeyeceğiz arabayı alın deyin. Arabanız varken evinize veya maaşınıza haciz gelmez. Birde ne bu mesajla abiye durumu izah etmek gideceksiniz karşılıklı konuşacaksınız. Eşiniz de iş yok muhtemelen sizin baskınızla yazdı o mesajı da.
Aynen baskınla yazdı hacizli araç satışı yapsa bile bulunduğu yerde çekilir değil mi

Bakın sizi gerçekten anlıyorum ama sürekli konu açarak çözülecek bir şey değil bu . Ne yapalım adam tutup dövdürelim mi eşinizi ve abisini?
Eşinizinde sizi kandırdığını düşünüyorum ayrıca ben. Umurunda değil başına gelecekler. Çözmek istese çoktan çözerdi.

Hacizli bi araba nasıl satılıyor ki 🤔 abisi yalan söylüyor olabilir.. Eşiniz bir el koysun bu duruma çok yüz vermişsiniz
Eşim hala ödeyecek diyor adam başkasına aracı vermiş adam ortadan kaybolursa ne olacak diyorum hala bana sinirleniyor

X