Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka herkesin konusunda da kaynanasını anlatıyorSu kadar aylik evliyim diyor her konusunda dimi ahahaha yazik ya
Kaynanama kaç günde bir gitmeliyim, sıkıldım diyeni unutmuş olamazsınız.Bir siz
Bir de bilmemkac gun once erkek arkadasimla geri cekilme yontemiyle sevistik diyen arkadas
Ay sizin yazdığınızı görmeden ben de yazmış bulundum.Bi de hep kaynanasıyla ilgili konu açan sensizasla var
Bence artık hiç konuşmayın.Eşiniz darbeyi yiyecek.O zaman aklı başına gelecek.Sanki sizin üzerinizeymiş gibi araba kaygı bozukluğu yaşayıp duruyorsunuz eşinizin bile umrunda değil bırakın artık.Psikolojiniz bozuldu çünkü.
Aracı satmış başkasına parasını alıp ama ortada imza yok hala araç eşimin üzerine korkum bu bütün yük eşime bindiYa kardeş sıkılmadın mı aynı konudan temcit pilavı gibi sabah akşam aynı konu. Valla bu gidişle kocan koyacak seni zaten kapının önüne. Dereyi görmeden paçayı sıvadın yine! Bi sal kendini Allah aşkına. Bırak olacaksa olacak. Ne olacaksa o olsun! Yahu senin şartların bu haciz mevzularıyla bozulmadığı sürece açma konuyu ne buraya ne kocana. Doğmamış çocuğa don biçmeye yorulmadın mı? Lafla lafla geldin buraya. Var mı haciz? Yok. Kocanın maaşına haciz geldi mi? Yok. Arabayı aldılar mı elinizden? Yok. Velevki aldılar bir şey olmaz merak etme. Araba kapatır borcu diyorum. Abi hasır altı ederse arabayı da yine endişelenme ne demiş büyükler ‘ 1 musibet 1000 nasihatten iyidir!’. Dayanamıyor musun bu mevzu yıpratıyor mu? Tamam boşa kocanı rahatla bacım. Sen de rahatla biz de rahatlayalım.
Abisine söylüyor sürekliSiz her gün buraya konu açarken eşiniz napıyor. Hala abisinin karşısına dikilip ver borcubu diyeniyor mu, annesine babasına tüm ailesine abisinin yaptıklarını anlatmıyor mu?
Sizin uzerinize olan araci satamaz anca bir keriz bulmustur vermistir arabayi almistir parayi ortada satis yoktur yani siz arabayi verdigi kisiyi bulursaniz arabayi hacize borca karsilik verin esin de kusura bakmasin enayi yerine konuldugunu ne zmn anlayacakAllah kardesin de hayirlisini versinKızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum