Korktuğum başıma geldi?

Bunları eşiniz ile konuşun. Laftan anlamayacak biri değil diye düşünüyorum.

Bu süreden sonra evde bu konuyu hiç acmamaniz gerekiyor.

Bırakın kendi bacağından asılsın.

Değmez inanın değmez bir saniye nefesinizi tüketmeye. Söyleyebilecek her şeyi söylediniz, gerisini bırakın kendi keyfinize bakın.

Ya bırak ne yaparsa yapsın senin psikolojin mahvolacak bu gidişle yesin kazığı otursun yerine eşin

Ben senin kaygılarını anladim konu sahibi.
Ne hali varsa görsün demisler de olur mu öyle şey eşinizin başına gelen sizin başınıza gelmiş demektir.
Gelecek haciz veya her neyse o evdeki herkesin başını ağrıtır.
Ama bu konu buralara yazmakla çözülmez abiye iyi bir ders lazım. Pek de cevval birine benziyor borcu ödeyecege de benzemiyor. Annesi babası falan varsa söyleyin de onlar araya girsin bir şekilde hallettirsinler.
Olan yoksa size olacak.

Ya kardeş sıkılmadın mı aynı konudan temcit pilavı gibi sabah akşam aynı konu. Valla bu gidişle kocan koyacak seni zaten kapının önüne. Dereyi görmeden paçayı sıvadın yine! Bi sal kendini Allah aşkına. Bırak olacaksa olacak. Ne olacaksa o olsun! Yahu senin şartların bu haciz mevzularıyla bozulmadığı sürece açma konuyu ne buraya ne kocana. Doğmamış çocuğa don biçmeye yorulmadın mı? Lafla lafla geldin buraya. Var mı haciz? Yok. Kocanın maaşına haciz geldi mi? Yok. Arabayı aldılar mı elinizden? Yok. Velevki aldılar bir şey olmaz merak etme. Araba kapatır borcu diyorum. Abi hasır altı ederse arabayı da yine endişelenme ne demiş büyükler ‘ 1 musibet 1000 nasihatten iyidir!’. Dayanamıyor musun bu mevzu yıpratıyor mu? Tamam boşa kocanı rahatla bacım. Sen de rahatla biz de rahatlayalım.

Yapacaginiz belli de bunu yapmaya ne esinizde nede sizde göz yok. Sikayet edeceksiniz herifi. Sizi bir güzel uyutmus yine. Siz nah görürsünüz o parayi bakin buraya yapiyorum.

Siz her gün buraya konu açarken eşiniz napıyor. Hala abisinin karşısına dikilip ver borcubu diyeniyor mu, annesine babasına tüm ailesine abisinin yaptıklarını anlatmıyor mu?

Benim üzerime değil ama sonunda bende üzülücem o kadar emek verip ev aldık araba başkasının üzerindeyken aracı nasıl başka birine verebiliyor anlamıyorum
Bence artık hiç konuşmayın.Eşiniz darbeyi yiyecek.O zaman aklı başına gelecek.Sanki sizin üzerinizeymiş gibi araba kaygı bozukluğu yaşayıp duruyorsunuz eşinizin bile umrunda değil bırakın artık.Psikolojiniz bozuldu çünkü.

Ya kardeş sıkılmadın mı aynı konudan temcit pilavı gibi sabah akşam aynı konu. Valla bu gidişle kocan koyacak seni zaten kapının önüne. Dereyi görmeden paçayı sıvadın yine! Bi sal kendini Allah aşkına. Bırak olacaksa olacak. Ne olacaksa o olsun! Yahu senin şartların bu haciz mevzularıyla bozulmadığı sürece açma konuyu ne buraya ne kocana. Doğmamış çocuğa don biçmeye yorulmadın mı? Lafla lafla geldin buraya. Var mı haciz? Yok. Kocanın maaşına haciz geldi mi? Yok. Arabayı aldılar mı elinizden? Yok. Velevki aldılar bir şey olmaz merak etme. Araba kapatır borcu diyorum. Abi hasır altı ederse arabayı da yine endişelenme ne demiş büyükler ‘ 1 musibet 1000 nasihatten iyidir!’. Dayanamıyor musun bu mevzu yıpratıyor mu? Tamam boşa kocanı rahatla bacım. Sen de rahatla biz de rahatlayalım.
Aracı satmış başkasına parasını alıp ama ortada imza yok hala araç eşimin üzerine korkum bu bütün yük eşime bindi

Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Sizin uzerinize olan araci satamaz anca bir keriz bulmustur vermistir arabayi almistir parayi ortada satis yoktur yani siz arabayi verdigi kisiyi bulursaniz arabayi hacize borca karsilik verin esin de kusura bakmasin enayi yerine konuldugunu ne zmn anlayacak🙄Allah kardesin de hayirlisini versin🤲

X