- 8 Şubat 2013
- 613
- 688
- 103
Enemm hala korkmak lazım o zaman,biz daha birkaç gün önce hırlaşmıştık,dün akşam da patladık ama olan ona oldu.
bu durumda öküz kim ola ki
O tabi ki![]()
Tabi ki o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enemm hala korkmak lazım o zaman,biz daha birkaç gün önce hırlaşmıştık,dün akşam da patladık ama olan ona oldu.
bu durumda öküz kim ola ki
O tabi ki![]()
Başlığı anlamadım ben ama
erkekler öküz oluyor genelde![]()
Kızlar etrafınızda hiç bu sözü doğrulayan olaylar yaşadınız mı?
biz eşimle 5 nisanda tartıştık, bana hakaret etti öncesinde birçok defa uyarmama rağmen,o gün de uyardım. Şahsen hayvan olduğunu kabul ediyor, ben öküz değilim bu aradaŞimdi kendini affettirmek için bunu dile getirip duruyor da merak ettim. Var mı bir bileniniz duyanınız?
Özrü kabahatinden beter durumu oluyor aynı zamandaKork. Nisanın5inden . ocağın 5 inden .saatin5 inden. kasımın 15 inden. ökuz ayırır eşinden.:)
Eşinizin nisana koyası gelmiş
Görüyorsunuz 5le uyumlu nereye koysan oluyor
Evet benimki direkt kabul etti ve bu atasözüne bağladı da olayı. Beni bu havalar mahvetti gibisindenben de dedim acaba var mı böyle başka numune
![]()
Atasözü böyle, ben bişey icat etmedim wallaBaşlığı anlayana kadar 5 defa okudum. Ne bileyim ilaç ismi mi, hastalık mı?
Şuna nisanın beşi demek ne kadar zor olabilir acaba? Turkenglish diye yeni bir dil falan oluşturmaya çalışmıyorsanız, yapmayın ya...
Bu arada ne için kavga ettiğinize göre değişir, af mevzusu. Ne için kavga ettiniz?
O kadarını kabul etmese acayip olurdu bence. Üç kere hayvan hayvan hayvan dedim. Hiç demeyeceğim birşeydi. Boş ol demek gibi bişey bu benim içinKabul etmesi de büyük bir başarı hakkını yemeyelim![]()
'Kork Nisan'ın beşinden öküzü ayırır eşinden' lafı doğru mu diyorBaşlığı anlamadım ben ama
erkekler öküz oluyor genelde![]()
Kilo konusu fena... Ben de hiç sevmem bu konuda eleştiri almayı. Çok hassasımdır, sanırım sizde öyle.Atasözü böyle, ben bişey icat etmedim walla
Kavga konusu; daha öncesinde defalarca uyarmama rağmen aynı çirkin davranışı tekrar etti. O günkü davranışının başında da uyardım, ısrarla, cesaretle sürdürdü. Davranış küfür, beni önemsememe, özen göstermeme,hor görme. Olay: kilo mu aldın sen diye sordu ben de suratımı asıp sağol dedim. Sabah sabah bu söylenir mi insana gibisinden. O bu ifadeyi kendi varlığına, erkekliğine tehdit olarak algılayıp başladı sinirlenip coşmaya. Duruşma gibi anlattım galiba![]()
Hahahaha:)'Kork Nisan'ın beşinden öküzü ayırır eşinden' lafı doğru mu diyor
Tam Nisan'ın beşinde bizim öküzle tartıştık ta ondan soruyorum diyor![]()
Hahahaha:)
Öyle evet suç bastırma, biçok taktik denedi kurtaramayınca buraya sardı. Kilo konusunda ben de çok hassasım evet. Max iki kilo bile olağanüstü hal için yeterlidir bana. Hakaret olarak algılaması da erkeğe hürmette yetersizlik duygusu geçmişten gelen felan filanKilo konusu fena... Ben de hiç sevmem bu konuda eleştiri almayı. Çok hassasımdır, sanırım sizde öyle.
Hele de sabahın köründe, kahvaltıda günaydın der gibi kilo mu aldın sen denmesi o gün evde fırtına çıkarmama yeter de artar.
Benim anlamadığım şey, sizin bozulmanız eşinizin neyine hakaret olarak algılanabilir? Çok saçma yani. Kusura bakmayın ama april de nisan da bahane, adam kırdığı potu anlayınca dur ben bir kavga çıkarayım da üste çıkayım demiş dümdüz. Suç bastırma denir buna bizim lügatta.
Eşiniz buluttan nem kapmaya çalışmış o zaman. Burada alınması gereken tek kişi sizmişsiniz, afedersiniz ama bu konuda maydanoz olan kişi de eşiniz olmuş.Öyle evet suç bastırma, biçok taktik denedi kurtaramayınca buraya sardı. Kilo konusunda ben de çok hassasım evet. Max iki kilo bile olağanüstü hal için yeterlidir bana. Hakaret olarak algılaması da erkeğe hürmette yetersizlik duygusu geçmişten gelen felan filan![]()
Çok sağolun, biliyorum çok kötü birşey evde huzursuzluk ama sürekli tekrar eden bir davranış bu. Normalde çok iyi(!) denebilecek birinin fırsatını bulduğunda alaşağı çekmesi, saygısızlık ve özensizlik davranışında bulunması çok rencide edici. Üstelik evlilik bu hep kadın mı idare edecek, alttan alacak, unutacak, görmezden gelecekesınız durumu kurtarmaya calsms anlasılan ama cok buyutulecek bsey deglse uzatmayn derımm. ewde hzuurszluk hos olmuyo hıc
April Nisan ayı için Doğu Karadenizde hala kullanılıyor.
Hatta Temmuz için de Çürük ayı diyorlar.
Ancak kastedilen April 5, Miladi değil Rumi takvim üzerine hesaplanmış olan bir tarih. Bu nedenle bizim takvimimizde Nisanın 5ine değil, ortalarına bir yere denk geliyor.
Hatta Rize'de April 5 fırtınası var ve orada yaşadığım süre boyunca her sene tutmuştu o tarih :)
İlişkinizin durumunda tarihlerin suçu yok :)
Teşekkür ederim açıkladığın için'Kork Nisan'ın beşinden öküzü ayırır eşinden' lafı doğru mu diyor
Tam Nisan'ın beşinde bizim öküzle tartıştık ta ondan soruyorum diyor![]()
Bu bir deyiş aslında anneannem söylerdi hep, uydurma değil, bizim oralarda nisana april derlermis eskiden...Başlığı anlayana kadar 5 defa okudum. Ne bileyim ilaç ismi mi, hastalık mı?
Şuna nisanın beşi demek ne kadar zor olabilir acaba? Turkenglish diye yeni bir dil falan oluşturmaya çalışmıyorsanız, yapmayın ya...
Bu arada ne için kavga ettiğinize göre değişir, af mevzusu. Ne için kavga ettiniz?