Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hava durumu için söylenmiş bir söz diye bilirim April beş fırtınaları varmisKızlar etrafınızda hiç bu sözü doğrulayan olaylar yaşadınız mı?
biz eşimle 5 nisanda tartıştık, bana hakaret etti öncesinde birçok defa uyarmama rağmen,o gün de uyardım. Şahsen hayvan olduğunu kabul ediyor, ben öküz değilim bu aradaŞimdi kendini affettirmek için bunu dile getirip duruyor da merak ettim. Var mı bir bileniniz duyanınız?
seninki ne çeşit bir öküz acaba duduklutavacım:)Babaannem yıllardır söylerdi bunu ozaman küçüktük anlamazdık :) öküz kelimesine takılır gülerde gülerdik :))) gel zaman git zaman beni de buldu bi öküz!
Evet, benim eşim atalarımızı öküzlüğüne alet ediyor. Adamların kemikleri sızlayacakBu hava durumu için söylenmiş bir söz diye bilirim April beş fırtınaları varmis
Rizede de nisana eski kadınlar arbil dermiş yanlış biliyorsun april değil o arbil ayıyok ingiliz değil..anadoludaki yaşlı teyzeler bile böyle söylermiş hatta onlar'aprıl' derlermiş
var yahu böyle bir söz:)
Lazlar April derRizede de nisana eski kadınlar arbil dermiş yanlış biliyorsun april değil o arbil ayı![]()
Allah kimseyi öküz etmesin diyelim o zamanEvet, benim eşim atalarımızı öküzlüğüne alet ediyor. Adamların kemikleri sızlayacak![]()
Bende rizeliyim biz arbil ayı diyoruzLazlar April der
Evet:)ne yani tarihi de 5i diye mi geçiyo
o da iyiymiş
![]()
İlçeden ilçeye bile değişebiliyor olabilirBende rizeliyim biz arbil ayı diyoruz![]()
Enemm hala korkmak lazım o zaman,biz daha birkaç gün önce hırlaşmıştık,dün akşam da patladık ama olan ona oldu.evet 13 gün eklemek lazım Rumi takvime göre..ben de biliyorum etken değil de eşim öküzlüğüne bahane arıyor işte..sadece merak ettim böyle günlerde fırtınalar yaşayan var mı diye..asıl tarih 18 nisan a tekabül ediyor ever:)