az önce internetten küçük prens kitabına denk geldim onu alıcam kızıma bu kitap hakkında çok övgüler var. sizden ve buradaki bu kitabı bilen üyelerdende yorum istiyorum bu kitap faydalı olurmu sizce.
Kucuk prens beni etkileyen, bam telime dokunan ve hayata bakis acimi degistiren bir kitap. Umarim kiziniz da sever
de bu konuyla onun ne alakasi var?
Kitabı okur ,iki gunde bitirir, yine bts askina devam eder.
Eger onu yaz boyu okumaya yonlendirmek istiyorsaniz daha ergenlere yonelik kitaplar bulun derim ben.
benim mesela ergenligim salak epsilon genclik yayinlari kitaplarini okuyarak gecti :) gercekten cok aptal kitaplardi. Hele okumayin günlüğümü diye bir kitap vardi. Gunlukte hicbirsey yazmiyor. Sadece kiz o gun ne kadar sıkıldığıni anlatiyor. Gercekten cokk sacmaydi. Ama ben ergen oldugum icin bayılıyordum o kitaba.
Bir aile dostumuzu kizi var. Kiza bol bol hazreti birilerinin hayatina dair, erdemli ahlakli ogretici cocuk kitaplari alip dururdu ailesi. Ama kiz kitap okumayi hic sevmezdi. Bir yaz bir haftaligina bize geldi, bizim ev salsa, go girl, hey girl dergisinden gecilmiyor. Her kosede gicir gicir ergen kitaplar...adeta ergen cenneti.
kiz okumaktan gözü şaşı gitti eve:) giderayak da annesini kitapciya sokmus manken diye salak bir kitap almis:)) kadin bize minmettar kaldi , kizima okumayi sevdirdiniz diye
yani sonuc olarak edebi degerine,ogreticiligine cok bakmayin,yasina uygun kitaplar alin ki okumayi sevsin. Zaten bri sure sonra o da tercihlerini degistirecektir...
Ama bence ustte yazdigim yorumdaki gibi. Firsat bu firsat deyin,korece öğrensin.
Ask , bir dili ogrenmek icin en guclu motivasyondur. Kendimden biliyorum:))