Kördügüm olduk, nolur bana yardimci olun..

yok şekerim yok, huylu huyundan vazgeçer mi? terapi falan sökmez.

seni seviyorsa atlatmak zorunda. ben de ilk zamanlarda huyuna gittim, kıskanıyor ne var, normal bilmem ne diye baktım tepeme çıkıyor patladım. "güvenmiyorsan bırak git" temalı bir konuşmadan sonra neyse ki bu sorunu atlattık:)

umarım sen de en yakın zamanda çözersin:)

Ben hic birsey anlamadım Cnm ya biz yurtdisindayiz yazmisin ayrılınca 3 kapımızda nöbet tuttu yazmisin ozmn dusunuomu aileni buraya gelecek hic bilmediği ülke demissin eee zaten 3 kere istemeye gelmis Nie cesaret edemio isin açığı asamiyacaginiz sorununuz yok ama kafada bitirmiş olayı sen bitir dedigi anda deseydin madem istemirsin bende istemem bitti deseydin bole olan sana oluyor arada kalırsın hep

@ Minicikim,
kontrol etmeleri azaldi,
once bi ara bilgisayarima girerdi uzaktan kumandadan, simdi oyle bir durum yok,
kiskancligini siz dusununun artik
Ama iste ne bilim ya,
Babami havalimanina birakacaktik,
gozumde gunesgozlugu yoktu onunda vardi,
babamin yanindada giki cikmiyo,
gunes gozlugunu uzatmisti takim diye
Huylu huyundan evet vazgecmez ama guvenmesini ogrenmek zorunda..

@ Brokoli
Ben yaztatilindeyken oldu o kapida bekleme olayi.
Turkiyede evlerimiz birbirine cok yakin,
hatta o benim oturdugum mahallede insaat yapiyor suan, yani her gun bizim mahallede..
Bu arada bitirdim dediginde bende tamam demisimdir ama hep bir kac gun sonra tekrar geri dondu
sevdigim icin biseyde diyemedim..
Hatta bi keresinde bu karari yarim saat icinde degismisti,
sabah aradi ben yapamiyorum cart curt.
Uykuluydum yattim geri, ben uykuya dalar dalmaz, yok ben telefonu kapatinca cok huzursuz oldum
bu sekilde yapamiyorum dedi.. Dengesiz biraz..
Suan uzulmeye karsi bagisiklik kazandimi anladim.

Canım bir erkek bu kadar tutarsız davranıyorsa , kesinlikle o insannla ilişkinin düzelmesini bekleme çünkü düzelmez

tanımadığım için net bir yorum yapamam tabi kesin diyemem ama ben yaşadım biliyrum tutarsızlık varsa bir gün çok iyi bir kaç gün sonra aşırı derece soğuksa ilişkinde çok yıpranıyorsun.

Senin ilişkindede olay erkek arkadaşınhatta nişanlın belirli zaman aralıklarla ayrılalım diyor anladığım kadarıyla bence kafası karışık seni istediğinden emin değil.yda dediğin gibi ilişkinizin gitmeyeceğini düşünüyor.Dediğim gibi tam net olarak bilemem ama nişanlınla konuş ve gerçekten ayrılmak istiyorsan lütfen bir daha görüşmeyelim de.Sen bunu söylediğinde tmm ayrılalım derse , bence hiç yorma kendini.

^ en son tamam demistim, babanla konus onada soyle demisti,
ama imam nikahida olunca babam cok sert cikisti kesinlikle olmaz,
surekli kusup baristigimizdanda haberdan cunku.
Ocak ayinin basinda babamla Turkiyeye gidip bu sorunu konuscaz,
bakalim nolacak, ya ayrilirim o zaman yada o evet devam edicez derse birdaha ayrilik lafini agzina alamicak dicemde,
babamin bu tutumundan haberi var, istedigi kadar parmagindada oynatabilir,
salak gibi butun ipleri eline verdim.

keşke herşey netleşmeden imam nikahı yapmasaydınız?

imam nikahı diye birşeye inanmıyorum ben şahsen ama büyüklerimiz imam nikahı olunca herşey bitti, evlilik oldu diye düşünüyorlar.

ben nişanlansam nişanlım istese bile babam karşı çıkar herhalde. biz de imam nikahı resmi nikahtan sonra yapılır çünkü.

Bizim koyde nisanlaninca rahatca konusulsun diye imam nikahida kiyilirmis..
Tabiki iyi yonleride var, en azindan konustukca el ele gezdikce gunah degil ama sorumlulugu agir,
Allah katinda esiyim ama yaninda degilim. Zoruna gidiyomus beyimizin..

canım konuyu okudum yorumlara az biraz baktım, bana çok mantıksız geldi nişanlının söylediği şeyler, bir kere sadakat çok çok önemli, huzuru ancak sadakat sayesinde bulabilirsin yoksa telefonu açıp erkek sesi varmı diye dinlemeler banyoya dahi telefonla girmeler bana çok yanlış geldi davranışları normal değil yani, hem ayrıca sana senin öper koklarım sonra ayrılırız sen üzülürsün demesi hem çok ayıp hemde nasıl bir insan olduğunu gösteriyor ben senin yerinde olsam salar giderim ve eminim bunu sende yapabilirsin. bak bende senin gibi 2 buçuk yıla yakındır beraberim nişanlımla ama asla böyle şeyler olmadı olamazda.
ben birde şunu merak ediyorum, nişanlın nereli ve yaşı kaç, eğitim durumu nedir?

Nisanlim 25 yasinda uni mezunu ANkarali,
2 gundur telefonlarina cevap vermedim,
madem hayatinda kimseyi istemiyomus.
msj atmis, numarami degismemi istedigini yazmis,
ona acik kapi birakmayacakmisim.
Cevap vermedim, ne yapacagimida suan bilmiyorum,
butun gun calistim, uzulmeye bile firsatim olmadi henuz,
bi kac gun sesimi duymasin ne yapacak bakalim diye dusunuyorum..

peki sen ailenle konuşmuyormusun bunları hiç? bence konuşmuyorsun canım? yada konuşuyorsun ama çoğu şeyi anlatmıyorsun. bak canım anlat ailene herşeyi, onlar sana köstek değil destek olurlar emin ol ve hep dua et. sakın yanlış anlama bu söylediklerimi ama senin durumun gerçekten çok vahim sanırım birde ortada imam nikahı olayı var.
gerçekten seven insan ayrılık lafını ağzına alamaz, misal sen; sen nişanlını bukadar severken ayrılık lafını ağzına alabiliyormusun onun kadar rahat? bunu düşün, ya aslına bakarsan burda yapılan yorumlar ne olursa olsun iş sende bitiyor, sen hem burda yazılanları oku hemde aile büyüklerinle konuş, burda inan yüreğiyle sana cevap yazan herkez okadar güzel ve doğru şeyler yazmışlarki bence hiç birini es geçme derim ben. güçlü ol kararını ver. 10 yıl sonranı düşün benim gibi...düşünn 10 yıl sonra çoluk çocuğa karıştın bu adamla ne görüyorsun? ... bütün cevaplar sende ve iş sende bitiyor tatlım

Hepbaharolsa senin durumun disede'den bile karısık :)
Bunu sana soylemek zor ama canim senin nisanlin hasta bence bunlar hep paranoya belirtisi. İlerde daha kotu olabilir. Birde senin gecmisinle ilgili kiskancliklari var. Sana soramadigi seyler var bence, kizlara guveni yok. Erkeklerde bir acidan haklilar aslinda ortalik gercekten fena ama bu derece kiskanmakta hastalik bir beynin yapacagi bir sey. Bitirmek kolay degil, cok uzuleceksin belki ama gelecegini dusun canim. Cunku aileyi birak siz daha kendi aranizda anlasamiyorsunuz. Birde evlendiginizde 3. Kisilerde dahil olunca cok sorunlu bi evlilik olur. Her seyi geciyorum cocuklariniza yazik olur. Sen bu isi bitir bu insan sana hic guvenmiyor.

Annem zaten ayrilmamdan taraftar, babama gecen konuyu actim, kesinlikle ayrilamazsin felan dedi, cunku imam nikahimiz varmis,
Allah katinda evliymisiz hafife alamazmisiz vs. Turkiyeye gonder bide yuzyuze gorusim cozebilcezmi bu sorunu felan dedim,
hakli olarak bensiz gidemezsin benimde simdilik vaktim yok, adam verdigi sozden yine caydi anliycan.
Babamla konusmaktan yoruldum, konusmaya baslar baslamaz zaten surekli bir bolum daha oku nasilsa uniyi bitirdim diye 2 yilda biter diyo.
2 yil daha ben Hollandada kalamamki bisey olacak olsa..
Bu adamda 10 yil sonra dengesizligin devam ettigini goruyorum..
Babasida annesine cok cektirmis, bi ara bunlar kucukken bosanmayi bile dusunmusler demisti..

Benim nisanlimin butun insanlara guveni yok, sanirim en buyuk sorun bu. Kendisine bile guvenemiyo.
Birde tanidigi bir cok erkek daha once gorucu usulu istemeye geldiler veya biseyler duyurdular, onunda haberi var.
Bu sebepten dolayi daha cok rahatsiz oluyor cunku oturdugumuz yerde oturuyo cogu kisi.
Kendi aramizda normalde hiiic kavga yapmayiz, arada bi geliyolar buna ben yapamam edemem diye.
Pazarteside kimseyi istemiyorum hayatimda dedi,
eminmisin felan dedim, evet dedi. Iyi dedim Allaha emanet ol o zaman.
Dune kadar bir kac defa aradi, acmadim, sonrada msj atmis, numarani degistir bana acik kapi birakma,
ailen bulur sana birini nasil olsa diye.
Sanki bugune kadar gelenleri ailem buldu, herkes kendi geldi, hemen dusundugu seye bak..
Nisanlim harbiden kör ya.. Odun tam odun. Dun annesini aradim kargoyla posta yollamistim,
geldimi diye, gelmis. Nisanlim annesine bisey anlatmamis, bende bisey demedim.
Ama dun oglunun beti benzi solukmusmus, kesin uzuntudendir.
Kendisinede banada eziyet etmekden zevk aliyo,
Pazartesinden beride fulltime calisiyorum, o yuzden henuz uzulmeye vaktim olmadi,
hadi hayirlisi, ne yapacagimi inanin bilmiyorum..

Hayatımda kimseyi istemiyorum gibi bir cümleyi söyleyen bir insanın hayatında 1 dakika bile durman çok büyük hata olur canım. Lütfen kendini kandırma, seven erkek 'seni üzerim diye bitirmek istiyorum' demez. Seni üzmemek adına bu şekilde bitirmeye çalışıyor, üstelik onuda eline yüzüne bulaştırıyor. Bi git diyor, bi sensiz olmuyor diyor. Bi ben seni üzerim diyor. Çok dengesiz davranışlar. Bu ilişki yürüse bile bu insanla bi hayat offf düşündümde baya zor olur. Unutabilecek misin ayrılalım demelerini...
Ayrıca Dünya üzerindeki bütün annelerin çocuklarının ayrılığından haberi olur canım. Bu onlara verilmiş doğa üstü bir yetenek :) Annesi görüyordur suratının asık olduğunu, anlıyordur aranızın bozuk olduğunu.

Son düzenleme:
^ Hala o laflarini umursamiyorum desem yalan olmaz,
suan inanin zerre kadar uzulmuyorum, cok sacma.
Cok rahat bir tipimdir fazla kafama takmam, etrafimdaki herkes bu huyumuda bilir,
cogu kisi bu sebepten dolayi benim hiiic yaslanmayacagim kanaatina varmis bulunuyor hatta
Suan beklemedeyim, ayni zamanda rahat rahat calisip gezmenin tadini cikartiyorum.
Baktim ses cikmiyo yuzugumu gondersem :44:

kusura bakma kendi fikrimi yazacağım kimseyi kırmak istemem ama ,

bence bu adamla olan ilişkinin artık cılkı çıkmış, ya bir insan böyle bir ayrılalım, bir barışalım der mi, hiçbir şeye güveni yok, hele o kıskançlıklar falan. bazı kadınların hoşuna gidiyor ama bence o kadar çocukça ki. imam nikahı varsa bile, vardır bir geri dönüşü. ben olsam bırakırım değiştiririm hattımı. sen kararlı olmazsan bu konuda, o daha çok üzer seni. daha olgun biri olamamış, büyük konuşmayayım ama nasıl siniriniz sabrınız yetiyor böyle bir insana.... zor..... ben olsam ehh yeter derim, sevgim bile kalmaz ki. hayırlısı olsun hakkınızda.

^ Yok canim ne kirilcam,
ben hayatta kusmeyi bile beceren biri degilim, yoksa zaten bugunlere kesinlikle gelemezdik.
Bir kac gun daha bekleyip annemlere soyleyim bakalim ne dicekler..

Lacivert sen genede buyuk konusma tatlim. İnsan bazen hic cekmem dediklerini karsinin kendime zarar veririm tehditleriyle oyle bir cekiyorki. Allah basina vermesin. Esas konuya gelince vur tekmeyi de akli basina gelsin bu dengesizin :)

Evet cok dikkatli konusmak lazim,
insan ne kinarsa, o kinadigi seyler basina gelmeden olmezmis.
Valla neyi kinadiysam basima geldi diyebilirim.
Kesinlikle Turkiyede yasayan biriyle evlenmem derdim,
sigara icenle isim olmaz derdim (gerci ilk zamanlar senin desteginle birakirim ins demisti ama yok birakmadi hala).

simdilik hala sessizlik var..

Evet canim, sessizlik devam ediyor.
Benimde isime gelmedi degil, full calistim,
Yarin bir baska ise daha muracaat etmeyi dusunuyorum.
Sabit bir isim olur eger alinirsam..
Bir hafta daha ses yoksa bir hafta arkadaslarimla belcika tatilide var planlarimda,
Uzulmeye firsatim olmadi anlicaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…