- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Nisanlim 25 yasinda uni mezunu ANkarali,
2 gundur telefonlarina cevap vermedim,
madem hayatinda kimseyi istemiyomus.
msj atmis, numarami degismemi istedigini yazmis,
ona acik kapi birakmayacakmisim.
Cevap vermedim, ne yapacagimida suan bilmiyorum,
butun gun calistim, uzulmeye bile firsatim olmadi henuz,
bi kac gun sesimi duymasin ne yapacak bakalim diye dusunuyorum..
peki sen ailenle konuşmuyormusun bunları hiç? bence konuşmuyorsun canım? yada konuşuyorsun ama çoğu şeyi anlatmıyorsun. bak canım anlat ailene herşeyi, onlar sana köstek değil destek olurlar emin ol ve hep dua et. sakın yanlış anlama bu söylediklerimi ama senin durumun gerçekten çok vahim sanırım birde ortada imam nikahı olayı var.
gerçekten seven insan ayrılık lafını ağzına alamaz, misal sen; sen nişanlını bukadar severken ayrılık lafını ağzına alabiliyormusun onun kadar rahat? bunu düşün, ya aslına bakarsan burda yapılan yorumlar ne olursa olsun iş sende bitiyor, sen hem burda yazılanları oku hemde aile büyüklerinle konuş, burda inan yüreğiyle sana cevap yazan herkez okadar güzel ve doğru şeyler yazmışlarki bence hiç birini es geçme derim ben. güçlü ol kararını ver. 10 yıl sonranı düşün benim gibi...düşünn 10 yıl sonra çoluk çocuğa karıştın bu adamla ne görüyorsun? ... bütün cevaplar sende ve iş sende bitiyor tatlım
Hepbaharolsa senin durumun disede'den bile karısık :)
Bunu sana soylemek zor ama canim senin nisanlin hasta bence bunlar hep paranoya belirtisi. İlerde daha kotu olabilir. Birde senin gecmisinle ilgili kiskancliklari var. Sana soramadigi seyler var bence, kizlara guveni yok. Erkeklerde bir acidan haklilar aslinda ortalik gercekten fena ama bu derece kiskanmakta hastalik bir beynin yapacagi bir sey. Bitirmek kolay degil, cok uzuleceksin belki ama gelecegini dusun canim. Cunku aileyi birak siz daha kendi aranizda anlasamiyorsunuz. Birde evlendiginizde 3. Kisilerde dahil olunca cok sorunlu bi evlilik olur. Her seyi geciyorum cocuklariniza yazik olur. Sen bu isi bitir bu insan sana hic guvenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?