- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Nişanlın evliliğe hazır degilse bu yola çıkmayacaktı.baba bile olsa baskalarına güvenip yola çıkılmıyor.evlilik ciddi bir olay,ilk adımlarda çok önemli adam kendine güvenmiyor,devamlı ayrılık lafı ediyor.olmaz bu sekilde.
Hersey sevgi,ask degil.evlenince,birde hayat şartları araya girince gözler kocaman açılıyor.
Nisan tanıma süreci,evlilikse daha dönülmez bir yol..
İliskiniz hiç sağlıklı degil ve en kötüsü nişanlın ne bir iliskiyi ne de bir evliliği kaldıracak yapıda birisi degil..
Şimdi hiçbirşey,evlenince çok uğraşırsın.her yükü gurbette tek basına yüklenirsin.o da ben sana bastan demiştim der..bu böyledir.
Herseyi iyi kotu duşun tasın ve kararını geç olmadan ver.ayrica nişanlın bile olsa doğru bildiginden sasma,geleceginin önüne bu sekilde set çekme.eger seni gercekten seviyorsa her konuda kıskansa bile destek olur köstek degil..
canim senide anliyorum ama yinede babanin üstüne bu kadr kötü düsünme..
bilmiyorum belki tanimadigi icin öyle yapti,ne bileyim belki o zaman gidecek durumda degildi maddi anlamda ya
tabiki sen daha bilirsinde,böyle kolay yikip gecme babani,bak henüz evlenecegini bilemedigi adamla ayrilamiyorsun ya da net tavirlar
sergilemiyorsun aslinda nazimiz en iyi ailemize geciyor..en kötü zamanimizda yine onlar var..
senin de dedigin gibi babanin aslinda konuyla pek ilgisi yok ama ben görünce yazmak istedim..
canim iyice düsün tasin yarin birgün evlenip gelirsen ne olacak aa ben evliligi böyle sanmiyordum ayrilalim mantiklisi bu diyen bir adam olabilir..
sen ona güveniyor musun bilmemde o kendine hic güvenmiyor inan..
ayril diyemem belki sende suanda anlatirken mübalag etmis olabilirsin ne bileyim ama gözden gecir kesinlikle
sanada yazik
Insanlar kolay kolay degismez. Hayatlarinda ciddi donumnoktalari yasayinca degisirler.
Su bayrami atlatalim, o zaman onun istedigini kesin kararlilikla bu sefer yapicam.
Nisanlimin ciddi ciddi uzun bir sure bensiz kalmasi lazim, belki onun icin bir donum noktasi olurda duzelir, mutlu oluruz.
Olmazsada ikimizi perisan eden bir evlilik yapmaktan kurtuluruzz..
Ben aslinda babami cok severim, hatta annemden cok babami severim.
Babaminda beni cok sevdigini biliyorum. Küs felanda degilim sadece kirginim.
Ama o nisanlanmamizin taraftari olmadi hic, o yuzden uzattikca uzatti.
Onu ikna etmeye calisirken soyledigi sozler gercekten cok kiriciydi.
Evlendikden sonra sende kuzenin gibi ayrilirsan sakin beni arama felan.
Her ne olursa olsun bir baba evladina bunu dememeli. Komik olan seyde babamin maddi durumunun asiri iyi olmasi.
Adam paraya tapiyo resmen.
Herneyse, evlilik konusunda kendine guvenemeyen biriyle evlenmek akil isi degil.
Ama bu durumdan canim yanmadan kendimi nasil kurtarcam..
InsAllah tez zamanda nisanlin kendine guvenir, cabalar ve iliskinizi kurtarir.
Biraz (fazla?) pohpohla onu sonra zamana birak. Baktin ki adamda tik yok, iliskiye son vermelisin. Dengesiz bi adamla hayat paylasmak zor olsa gerek.
Takma kafaya canim, once SEN herdaim kendini dusuneceksin! Isini bul, calis ve bu zaman surecinde ceyizini kurarsin mis gibi
baban da anlamış demekki nişanlının nasıl karakterde bir insan olduğunu ondan uzatmak istemiş.anne babalar karşı çıkıyorlarsa gerçekten bir bildikleri oluyor canım evlensen bile hayır gelmiyor artık hissediyorlar mı yoksa bizim gözümüze bir perde mi iniyor da göremiyoruz bilmiyorum ama dedikleri,bizleri uyardıkları şeyler eninde sonunda çıkıyor.burda da çok okuyoruz annem babam karşı çıktı ama ben evlendim mutsuzum vs diye birçok konu var ayrıca nişanlın kendisi de demiş evliliğe ve ilşkiye hazır değilim diye sen ona ben sana güveniyorum demekle sadece kendini kandırmış olursun.nişanlın annesine bile böyle davranıyorsa sana neler neler yaparanne baba sevgisi olmayan insanın içinde hiçbir şekilde sevgi yoktur diye düşünüyorum ben.canım yanmadan nasıl kurtulucam demişsin tabiki canın yanacak bu kaçınılmaz ama aradan biraz zaman geçtikten sonra seni ne kadar üzdüğü sana yaşattıkları aklına gelince iyiki ayrılmışım diyeceksin gerekirse psikolojik yardım da alırsın utanılacak birşey değil.tabii biz ne söylesek boş sadece lafta kalır harekete geçecek olan sensin umarım hakkında hayırlısı olur
Çok kararsız bir nişanlınız var.Sizden her sıkıştığında kopmak-ayrılmak istemesi kabullenebilecek bir durum değil.
Bunu genelde bayanlar kızdığında yapar.Erkerklerin bu kelimeyi sık sık dile getirmesi doğru değil.
Bu psikolojik olarak, sorumluluk alamamasına, evlilik süresince evine bakmak yük gelmesine, kavgalarınıza sizin hep denge unsuru olmanız gerektiğini, ailesine ya da çevreye karşı sizi koruyamamasına işarettir..
Bu ve bunlar gibi özellikler görünür çabuk vazgeçen insanlarda.
İkincisi kıskançlığını sizi üzecek derecede dışarıya yansıtıyor.
Bu huyunu dizginlemek zorunda yoksa mutsuz oluyor insan evlenince.
Eğer şuan mutsuzsanız ve hiç çözülemiyorsa, buraya yazdıklarınız tükendiğinizden dolayı anlık değilse ayrılmanız en doğrusu.
Çünkü inanın evlilik başka birey.Sevgiyi, aşkı dinlemiyor yürek bir süre sonra.. ''Huzurumu aldın, ne sevgisi aşkı'' diyor yürek bir süre sonra sana.
Mantığınızın bu evrede devreye girmesi gerekiyor..
İyi düşünün ki sonrasında kararınızın karşısında durabilesiniz.
Evet once kendi uzerime titremem lazim, ben ondan daha onemliyim.
Ailemin evliligimize sicak bakmadigi cok belli. Ne annem nede babam. Babamin en cok zoruna giden okulu bitirip meslegimle evlendikden sonra bisey yapamamam. Ben seni bosunami okuttum diyip duruyo. Hatta babamin en buyuk hayali benim master felan okumam.
Birde karekterin boyle oldugunu aramizda hic bisey olmadan aslinda annesi soylemisti. Esinden sikayetleniyordu.
Ayni zamanda benim oglan daha beter ama diyodu.. Ama ben nisanlimin bana karsi o kadar kotu davrandigini gormedim.
Gerci ayni cati altinda yasamiyoruz..
Askin zaten ebedi olmadigini biliyorum, kesinlikle oyle bir beklentim yok.
Tamamen evdeki haline davranislarina odaklanmam lazim.
Evdeki haliyse pek icler acici degil. Kendisini surekli odasina kapatiyor.
Anneside diyor araniz iyi olmadigini oglanin tavrindan anliyorum.
Konusmaya calisiyorum burnundan kil aldirmiyor felan.
Gecen sene nisanlimi piskologa gitmesi icin ikna ettim.
Oda antideprasan verdi, nisanlim kullanmadi gerci ama ihtiyaci olmasa vermezlerdi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?