Kördügüm olduk, nolur bana yardimci olun..

Allah yardicmimiz olsun canim.
Alismasi cok zor diye donen cok burda ama biz zoru basiricaz dimii

Evet aksi seyler söyleyenler cok oluyor.
Amaaa basircaz canim evet
Insanolgu hayatta nelere alismadi ki.
Bu büyük degisimede alisicaz insaAllah.

Ben simdi yatiyorum canim iyi geceler.
Tekrar görüsünceye dek kendine ve a$kina dikkat et.

senn üzülmeni istemiyo ama senn bi başkasının olmanı istiyo resmen seni seven bri niye seni bıraksın emin bunun altında başka bi sebep var ne sevgi ne kıskançlık bunlar bahane

@ yolcu,
Allah rahatlik versin tatlim..

@binnaz
valla dengesiz biri.
En son bir hafta konusmadik
aradigindaysa biz ayrilsak bile sen benimsin dedi.
Uzerinde durmadim o zaman soylediginin ama eger ayrilcak olursak rahat birakmaz diyede tedirgin oldum...

Cok guzel bir tatil sonunda ayrilmaya karar verdik.
Cok guzel vakit gecirdik, gezdik tozduk eglendik, simdiye kadar gittigim icin pisman olmadim.
Insallah pisman olacagim durumlarla karsilasmam. Icimde bu sekilde en azindan keskeler kalmayacak.
Babam ilk basta cok kirici bir sekilde karsiladi durumu,
daha sonra halamla felan konusunca bana hak verdi,
tabii devam okumam sartiyla. Bir kac tane 4 yillik universte bolumlerini 2 veya 2,5 yil icinde bitirmeye hakkim var.
Bende bu hakkimi sonuna kadar kullanacagim..
Suan cok zor bir surecin icine giricem ama Allahin izniyle butun bu zor gunleri en kisa zamanda atlatacagim..

Allah hakkında hayırlısını eylesin canım.

Hakkında hayırlısı olsun....

Vee beyefendi pismanmis.. bgn mailde ne kadar mutsuz oldugunu belirtti. Bunu bilmek beni cok mutlu etti..
Ama ne faydasi olabilirki pismanliginin bu saatten sonra... Yansin omur boy ona az bile..

Konuyu görmemiştim daha canım hakkaten de kördüğüm olmuşsunuz..

Ama sen o zor günleri atlatmışsın ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…