- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 5.371
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah valla ilk çocuğum çok tedirgin oldum. Kordon çok sıkı değil dedi ama yine de bitanesi tam dolanmış haftaya olmadı alınmasını isteyeceğim böyle stres daha çok zarar gibi geldiSol tarafına yat 10 atım say ama zaten zamanın gelmiş niye doğuma almıyo Allah korusun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Kesinlikle stres daha zor haftaya kalmadan bi nst ye de git 2 günde bir kontrol altında olİnşaAllah valla ilk çocuğum çok tedirgin oldum. Kordon çok sıkı değil dedi ama yine de bitanesi tam dolanmış haftaya olmadı alınmasını isteyeceğim böyle stres daha çok zarar gibi geldi
Aynen öyle yapayım bari valla tedirgin olmak beni yoruyorKesinlikle stres daha zor haftaya kalmadan bi nst ye de git 2 günde bir kontrol altında ol
Stres zaten zarar seni doktor nasıl göndermiş ben ona şaşıyorum şuan korkma amaAynen öyle yapayım bari valla tedirgin olmak beni yoruyor
Bilmiyorum kiStres zaten zarar seni doktor nasıl göndermiş ben ona şaşıyorum şuan korkma ama
Doğum yapınca buraya yaz olurmu merak ederim sağlık sıhhatle gelsin inşallah dualarım seninleBilmiyorum ki
Vallahi iyi ki mi söylemedi keşke söylese mi bilemedim. Öğrendiğimden beri diken üstündeyim artık büyüdüğü için her zaman hareket etmiyor belli saatleri var dikkat etmeye çalışıyorum sürekliBenim doğumda hemşire videoyu çekmişti bebeğin doğumunu faln. Eve geldim izlerken farketmemiştim 1 ay sonra farkettim, karından çıkarınca bebeğin boynundan iki kere kordonu çevirip çıkarıyor. 2 kere dolanmış Kordon doktor bana hiç söylememiş bile. İyi ki de söylememiş. Böyle dolanmalar olabiliyor korkmayın.
Çok teşekkür ederim inşallah yazacağımDoğum yapınca buraya yaz olurmu merak ederim sağlık sıhhatle gelsin inşallah dualarım seninle
iki ay önce bebeğimi ani kalp durması sonucu kaybettim. hala kendıme gelemedim gelememde. bebeğimin gidisine ayrı yanıyorum, neden baska doktora gitmedim daha sıkı takip etmedim diye baska baska yanıyorum. sana tavsiyem başka bir doktora git. arastırma hastanesine git hatta. çoğumuz doktor mağduruyuz. birsey olmaz deme. eğer birsey olursa kendini affedemezsin.Merhaba arkadaşlar 36+3deyiz bugün kontrolüm vardı bebeğimin boynuna 1tam 1de yarım kordon dolanmış böyle olup sonrasında düzelen var mı? Doktor hareketlerini takip et dedi ama kızımın baştan beri hareketleri belli saatlerde oluyor sürekli takip nasıl edeceğim bilmiyorum.
Takip ediyorum hareketlerini zaten haftaya düştü o zaman düzelmemiş olursa tarih alacağım doğum için. İlk çocuk olunca korkuyor insanAnne karninda kordon dolanmasi cok normal ve cok sık karsilasilan bir seymis, doktorum soylemisti. Dolandigi gibi acilir da demisti, o yuzden panik yapmayin
Sebep kordon dolanması mıydı?iki ay önce bebeğimi ani kalp durması sonucu kaybettim. hala kendıme gelemedim gelememde. bebeğimin gidisine ayrı yanıyorum, neden baska doktora gitmedim daha sıkı takip etmedim diye baska baska yanıyorum. sana tavsiyem başka bir doktora git. arastırma hastanesine git hatta. çoğumuz doktor mağduruyuz. birsey olmaz deme. eğer birsey olursa kendini affedemezsin.
değildi. fakat kordon dolanmasından dolayı bebeğini kaybedenler var. seni telaslandırmak icin yazmıyorum inan. ama rahat olacak zaman da değil.Sebep kordon dolanması mıydı?
Yo rahat değilim zaten hareketlerini takip ediyorum haftaiçi tekrar kontrol var o zaman doğum için gün alacamdeğildi. fakat kordon dolanmasından dolayı bebeğini kaybedenler var. seni telaslandırmak icin yazmıyorum inan. ama rahat olacak zaman da değil.
Benim doğumda hemşire videoyu çekmişti bebeğin doğumunu faln. Eve geldim izlerken farketmemiştim 1 ay sonra farkettim, karından çıkarınca bebeğin boynundan iki kere kordonu çevirip çıkarıyor. 2 kere dolanmış Kordon doktor bana hiç söylememiş bile. İyi ki de söylememiş. Böyle dolanmalar olabiliyor korkmayın.
Anne karninda kordon dolanmasi cok normal ve cok sık karsilasilan bir seymis, doktorum soylemisti. Dolandigi gibi acilir da demisti, o yuzden panik yapmayin
bebeğini kaybetmeyenler anlayamaLar. cayır cayır yanıyorum.Sebep kordon dolanması mıydı?
Dediginiz gibi olsa doktor riske girmez alirdi. İnsanlari sebepsiz yere korkutuyorsunuzbebeğini kaybetmeyenler anlayamaLar. cayır cayır yanıyorum.
korksun ki gitsin başka bi doktorun gorüsünüde alsın. ne zararı var ki gitmesinin.Dediginiz gibi olsa doktor riske girmez alirdi. İnsanlari sebepsiz yere korkutuyorsunuz