- 28 Aralık 2014
- 1.546
- 1.768
merhaba nasılsınAy inşallah
bi gelişme var mı kordon dolanması vardı en son dmi bi problem olmadı insallah dogum yaptınz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba nasılsınAy inşallah
Sabah yapacağım inşallah sezeryan olacak dayanamadım düzelmemiş bende yanımda olmasına karar verdimmerhaba nasılsın
bi gelişme var mı kordon dolanması vardı en son dmi bi problem olmadı insallah dogum yaptınz mı
Ya Allah sağlıkla kavuştursun sizi bizler içinde dua etSabah yapacağım inşallah sezeryan olacak dayanamadım düzelmemiş bende yanımda olmasına karar verdim
İnşaAllah ederim tabii kiYa Allah sağlıkla kavuştursun sizi bizler içinde dua et
İki bebeğimi de boyunlarında kordon olduğu halde normal doğurdum, endişelenmeyin birbuçuk tur nadiren bebeğe zarar verecek hale gelir, hatta doğuma kadar bebek onu atabilir de. Hareket ettiği saatler belliyse takibi daha kolay, o saatlerde kımıldamazsa bir çikolata yer beklersiniz, hareket başlamazsa gider nstye girersiniz. Bebek boynunda kordon olunca hemen boğulmuyor, sadece azıcık daha özen isteyen bir durumunuz olacak.Merhaba arkadaşlar 36+3deyiz bugün kontrolüm vardı bebeğimin boynuna 1tam 1de yarım kordon dolanmış böyle olup sonrasında düzelen var mı? Doktor hareketlerini takip et dedi ama kızımın baştan beri hareketleri belli saatlerde oluyor sürekli takip nasıl edeceğim bilmiyorum.
Doğurdum şükür minnak bir kızım olduİki bebeğimi de boyunlarında kordon olduğu halde normal doğurdum, endişelenmeyin birbuçuk tur nadiren bebeğe zarar verecek hale gelir, hatta doğuma kadar bebek onu atabilir de. Hareket ettiği saatler belliyse takibi daha kolay, o saatlerde kımıldamazsa bir çikolata yer beklersiniz, hareket başlamazsa gider nstye girersiniz. Bebek boynunda kordon olunca hemen boğulmuyor, sadece azıcık daha özen isteyen bir durumunuz olacak.
Oh hadi gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü olsunDoğurdum şükür minnak bir kızım oldu
Merhabalar bende 22haftalik hamileyim doktorum kordonon 1kez boynuna dolandigini söyledi Zamanla geçermi acaba daha erken oldugu icin endiselendim açikcasiMerhaba arkadaşlar 36+3deyiz bugün kontrolüm vardı bebeğimin boynuna 1tam 1de yarım kordon dolanmış böyle olup sonrasında düzelen var mı? Doktor hareketlerini takip et dedi ama kızımın baştan beri hareketleri belli saatlerde oluyor sürekli takip nasıl edeceğim bilmiyorum.
Erken olduğu için geçebilir ama benimki 36da gördük o yüzden ben 38+1de sezeryan oldum hareketleri az olunca riske atmak istemedimMerhabalar bende 22haftalik hamileyim doktorum kordonon 1kez boynuna dolandigini söyledi Zamanla geçermi acaba daha erken oldugu icin endiselendim açikcasi
Evet canim Ama benim erken oldugu için endiselendim Yani simdiden hergün stres yapmak iyi degil Acaba birseymi oldu neden hissetimiyorum Inshallah gecerErken olduğu için geçebilir ama benimki 36da gördük o yüzden ben 38+1de sezeryan oldum hareketleri az olunca riske atmak istemedim
Hiç stres yapma Allahın izniyle bişey olmaz benden önce bir kadın doğum yaptı 3 defa dolanmış kordonu çok sağlıklı doğdu bebeği. Sende düzelme zamanı da var kıpırdadıkça düzelir İnşaAllah stres yapma zehir olmasın hamilelikEvet canim Ama benim erken oldugu için endiselendim Yani simdiden hergün stres yapmak iyi degil Acaba birseymi oldu neden hissetimiyorum Inshallah gecer