- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 sayfa okuyamadım
Ancak ömür boyu öyle evlilik olmaz
İnsanlar hafta sonu gel git yapıyor ama bir yıl diyor 6 ay diyor sunu belli sık dişini diyor
Seninkinde ömür boyu olacak
Eşinin gidemediği hiçbir yere gitme
Boşver onlar taşınırsa sen de Bebek yapar onu büyütürsün
ama bende oglumun gelecegını almak ıstemıyorum.
Bu benım secımım olan bırsey degıl kı, ben neden bu olumsuzlugu hayatımın ortasına tasıyayım. Ne arayan oldu ne soran 7 yasında oglum.Cute gelecek diyorsun ama oğlunun babasıyla ayrı yaşaması da olumsuz bir durum. Bir de fazla mı mükemmelliyetçisin? Oğlunun geleceğini düşünmen tabii ki önemli ama su akar yolunu bulur zaten.
Soyle bı durumda var ama bahsedılen mıras kalan yerler 20 senelık seyler, yarın obur gun kentsel donusumden dolayı 2'nin 1 edecegıde soz konusu ayrıca fırsatım varken neden daha ıyı bır hayat ıcın calısmıyayım kı dıyorum. Gezmek tozmak ısıne gelınce allaha cok sukur bolca tatıllere gıdıyoruz , ben calısmasam daha fazlasını yapabılecek durumda degılızBaşka bir şehire gitmeyin asla İnan'ın para bulunur ama aile saadeti, geçip giden günlerin telafisi zor olur.
Bir de sürekli oğlumun geleceği diyorsunuz neden bu kadar gelecek kaygınız var?
Evleriniz varmış, arabanız da var sanırım hatta bi ara okudum babadan bir sürü de mirasınız varmış peki neden hala gelecek kaygısı? Acaba göreceğiniz bir gelecek olacak mı? İnşallah olur ama o zaman ne olur bilemezsiniz, kimse yarın sağ olup olmayacağını bilemez. Yeterince var zaten artık gezin ve oğlunuza dünyayı gezdirin, en güzel gelecek olur onun için emin olun.
Edirne hatta Çatalca bile makul değilken,İzmir'i hiç gözüm kesmezdi sanırım. Çocuğun okulu değişecek,düzeni bozulacak,eşinizle sizin ayrı kalmanız zaten anlamsız , çok yorucu ve masrafli olur,birikim falan zor olur. Alıp harcayacağınız ,hatta belki zaman zaman yetmeyecek bir meblağ olacak 4.000lira sizin için,bence değmez.
Su anki esinizden bahsetmis sanırım arkadaş...Bu benım secımım olan bırsey degıl kı, ben neden bu olumsuzlugu hayatımın ortasına tasıyayım. Ne arayan oldu ne soran 7 yasında oglum.
Su anki esinizden bahsetmis sanırım arkadaş...
Seni çok iyi anlıyorum cute...Ama inan ki o aradığın samimiyet,çoğu yerde kalmadı artık....Benim ailemle yasadığım yerdeki komsuluk,samimiyet,hiç bir yerde yok gibiydi.Bir komşunun evinde tamir,boya badana varsa,diger komşu,birde yemek işiyle ugrasmayın diyerek tepsiyle yemek getirir,demlediği çayı bırakırken,boş tepsiyi alır, giderdi...Yada yeni bebekli bir anne,henüz.yeni yetme genc kızlar olan bizlere,küçücük bebeğini emanet ederek,gözü arkada kalmadan çarşıya çıkabilir,yada evdeki büyük temizlik işlerini yapabilirdi...Birbirimizde yapılan sabah kahvaltıları hala gözümde tütüyor.ay evet dogru dusunememıstım, o zaman haklı evet kesınlıkle
Bır tek o var bırde benım ruh halım var , daha once esımın haftalarca yurt dısında kaldıgında sıkılıp sıkılıp agladıgımı yazmıstım. Herkesı gecıyorum ben bıle yapamam gıbı duruyor. Benı kılıtleyen tek sey su, demıslerkı evınız var arabanız var mıras var , sukur var ancak benım oglum adına bırıkım yapma sebebım ona bır ev almak degıl. Oglumun dogum ve sunnet altınlarını 4-5 ay once arsa alırken kullandık. O bıraz garantıydı hanı ben calısamasamda hayat bu ıstedıgı bısey olur , okul ıcın gereklı olur esımın maasıyla oyle ozel okula fılan yollayamayız , bır tane bebek daha oldugunda oglum o durumda paradan dolayı yapmak ıstedıgı bıseyden gerı kalmasın dıye garantıydı ancak kredıye bulasmamak ıcın kullandıgımız ıcın bende en azından ısten ayrıldıgımda kenarda 30 bın param olsun sımdı ogluma yarın obur gun baska bır bebegım oldugunda esımden bagımsız bır sekılde kurs olur aktıvıte olur acıl olur esıme sormadan onun gelırıne bagımsız olarak karsılıyabılmek adına bırıkıme baslamıstım.
Emeklılıge kadar calısmayı zaten bende ıstemıyorum 1-2 sene calıssam guzel olur, sımdı farklı bır sehır olursa belkı sure daha uzar. Nıyeyse baska bır sehır olursa daha guzel yasayabılecegımızı dusunuyorum mısal ızmır, 1 saatte ozdere , gumuldur 2 saatte kusadası bır cazıp gelmedı desem yalan olur. Edirneye gelınce sıtede akrabalar var belkı kayınvalıdem bıle olacak enez erıklı 2 saat ama ıstanbulda oylemı kaos ortamı.
Ama esım olmadan olmayacak bılıyorum gıtsemde butun bunları doyasıya yasayamayacagım. Bırde ben hep yazardım okuyanlar olur oglumun buyuk bır sehırde okuyacagına kucuk bır koyde veya kasabada okumasınıda ısterdım nedense daha temız daha sade daha masum gelıyor. Ama hepsı bır hayal
Babası derken ben eşini kastettim Cute. Yani iş için de olsa ikinizin ayrı yaşaması onu üzer. Ben işe başladığımda önce annem geldi sonra babam geldi. 23 yaşındaydım. Nasıl moralim bozuk oluyordu anlatamam.Bu benım secımım olan bırsey degıl kı, ben neden bu olumsuzlugu hayatımın ortasına tasıyayım. Ne arayan oldu ne soran 7 yasında oglum.