Kopyalama lütfen bakınn

nefertiti00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
95
37
32
İyi günler hanımlar ben de ki dert değil ama sinir olduğum bir konu var. Ben oldum olası birilerinde bir şey görüp alan yapan biri değilim yani çok beğenecem çok işime yarayacak ki öyle alayım yapayım buna karşıda değilim zira beğenip aldığımda olmuştur yaptığımda olmuştur ama dediğim gibi kendi zevkime göre az olmuştur. Şimdi sorun şu ne alırsam alayım ne yaparsam yapayım ben de ne görürlerse görsünler görümcelerim gidiyor alıyor yapıyor. Almama gerek yok şu çok güzel dediğim şeyi ertesi gün onlarda görüyorum. Başta çok dikkat etmedim beğenmiştir almıştır ne var ki dedim ama artık bu durum sıkmaya başladı yıllardır altın seven insan benim bi gümüş takılar daha zarif duruyor dememe gitti gümüş aldı. Yepyeni perdeleri dururken gitti benim perdelerinin aynısını yaptırdı. Daha nicesi var sayamıyorum yeni güzel şeyler giyip gitmeye çekinir oldum ya da hayatımla ilgili yapacağım bir durumu anlatmaya çekinir oldum evime aldığım bir şeyi söylemeye çekinir oldum.Yanlış anlaşılmasın ben de görümceyim yengemin durumu oldukça iyidir ben çalışmazken öğrenciyken gider markalar alır giyerdi bi gün olsun gidip almadım özenmedim zevk tutsa alırdım ama benim zevkelerimin aynısı nasıl görümcelerimde olabiliyor şaşıyorum bunun dışında bana zararları ve lafları yok Allah var ama bu huyları artık batmaya başladı

Evet, gerçekten rahatsız edici. Ama yapacak bir şey de yok gibi.. gülüp geçin. Ya da samimiyetinize bağlı ufak bir laf sokun gülerek bakalım ne yapacaklar sonrasında

Evet, gerçekten rahatsız edici. Ama yapacak bir şey de yok gibi.. gülüp geçin. Ya da samimiyetinize bağlı ufak bir laf sokun gülerek bakalım ne yapacaklar sonrasında
Ay gülüp geçemiyorum annem diyor boşver sana yaptıklarına hayranlar demek ki ama olmasınlar işte herkes kendi olsun bir alır iki alır ama her şey olmaz bana masumca gelmiyor inanın

Gümüş takı olayını attım ortaya zaten zira ben de altını severim ve gidilip alındı
E tamam mesela gumus taki demissin gidip almis sende altin tak ay gumus herkes takiyor artik demode geliyor bana altinin modasi gecmez falan de shdjsj
Misal kare tabak takimi alcam de git yuvarlak al kareler dayaniksiz oluyor kenarlardan kiriliyormus yuvarlak aldim de
Yani yem at alirlarsa da sen fikrin degismis gibi digerini alip soyle onlar bu sırrı cozene kadar

Perde, gümüş takı herkesin alabileceği şeyler. Mağazalarda gördüğümüz şeyi binlerce kişi aynı anda alıp giyiyor,sonuçta tek adet üretilmedi yani. Neden bu kadar üzerinize alındınız ki? Kaldı ki farzedin sizde görüp aldı,ne güzel alsın işte. Belki onun da işine yaradı ve aldı ne var bunda? Sokakta tanımadığınız insanların üstünde de var o kıyafetler.

Çözdüklerinde dediğimin tersini yapmaya başlarlarsa ya işte ben bu stratejilere alışık değilim hepimiz oldugumuz gibi olalım ne var yani az mı görüşsem acaba

Çözdüklerinde dediğimin tersini yapmaya başlarlarsa ya işte ben bu stratejilere alışık değilim hepimiz oldugumuz gibi olalım ne var yani az mı görüşsem acaba
Olabilir yani cok gorusme
Mesela 1 urun alinca 2.urun %40 indirimli falan oluyor ya bazen
Ya da ikincisi 1 tl oluyor vs
Oyle seyler bulursan gel ortak alalim nasilsa benden sonra alcaksin en azindan indirimli aliriz de

Çünkü üzerlerinde hiç gümüş takı görmedim ya gerçek altın ya imitasyon altın kaplamalı takılar gördüm. Hadi bu üzerime alındım diyelim saç maşam düzleştiricim taragıma kadar alındı marka olarak. ayyakkabıma kadar alındı aynısı perdelrrime kadar alındı zigon sehpalarıma kadar alındı kalşe montuma kadar alındı ve bunlardan fazla fazla onlarda varken ee artık batıyor

Aldıklarınız gayet güzel ve kaliteli demek ki, zevkinize güvenmeleri neden rahatsız ediyor? Ben olsam egolarım okşanırdı

Olsun niye batıyor ki? Siz nasıl işime yararsa başkasındakini alırım diyorsanız onlar da demiş ve almış olamaz mı? Sokaktaki sıradan insanlarda da var o saydıklarınız,size özel üretim değil

Olsun niye batıyor ki? Siz nasıl işime yararsa başkasındakini alırım diyorsanız onlar da demiş ve almış olamaz mı? Sokaktaki sıradan insanlarda da var o saydıklarınız,size özel üretim değil
Alırım ama gidip birebir aynısını almam alıyorsam aşırı beğenmişimdir bu durumda çok nadir olur ee bunların kendilerine özgü bir zevk anlayışı yok mu insanlardakini görüp alıyorlar diye sorarım siz sormaz mısınız

Yoo sormam,niye sorayım? Beğenmiş hoşuna gitmiş ki almış güle güle kullansın deyip geçiyorum. Ucuz ucuz şeyler belli ki herkes alabiliyor diye düşünürüm. Siz biraz abartmışsınız

Yoo sormam,niye sorayım? Beğenmiş hoşuna gitmiş ki almış güle güle kullansın deyip geçiyorum. Ucuz ucuz şeyler belli ki herkes alabiliyor diye düşünürüm. Siz biraz abartmışsınız
İyi de her şeyi mi beğeniyor hiç beğenmedği yok mu mübarek bir iki beğenir alır bunu niye abartyım ama yepyeni şeyleri dururken bendekileri alması size normal geliyorsa siz de demek ki kopyacılardansınız ne diyeyim

Yani her gördüğünü beğenen tiplerden olabilir,normal bence. Belki sizin tarzınızı benimsemiştir,belki kendine tarz arayışı içindedir. Hepsi de olabilir.

Benim kimseyi kopyalama durumum yok,hayat tarzı gereği çok az bir eşyam var çünkü. Bir tane alıp mümkünse ömür boyu kullananlardanım. Tüketime karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…